winmasters app

Cum descarci și instalezi aplicația Winmasters mobile app?

Suntem o generație permanent conectată la internet și device-uri care să ne facă viață mai ușoară. Atunci, de ce să nu rescriem și ideea de pariat? Este mai ușor ca niciodată! Aplicația Winmasters oferă oportunitatea de a paria de oriunde v-ați afla, tot ce aveți nevoie este un telefon mobil de tip smartphone sau o tabletă.

Winmasters app oferă o interfață interactivă, bine optimizată, ușor de utilizat și sigură din punct de vedere al tranzacțiilor.

Ofertă exclusivă

100% bonus până la 1500 RON și 50 de rotiri gratuite!

Primești de 2 mai mult față de suma depusă plus 50 de free spins la sloturile tale preferate!

Cum instalăm aplicația Winmasters?

aplicatie winmasters mobile app

Cum am menționat anterior, winmasters app poate fi utilizată atât pe smartphone cât și pe tabletă. Procesul este de instalare este simplu, fără bătăi de cap și nu durează mai mult de 2 minute.

De asemenea, site-ul Winmasters oferă posibilitatea de scanare a codului QR, ca mai apoi să fiți redirecționați direct către sursa de descărcare a aplicație.

Winmasters app pentru iOS

Pentru telefoanele sau tabletele Apple tot ce trebuie să facem este să intrăm în AppStore, căutăm aplicația “winmasters – Pariuri – Cazinou” și selectăm “Instalare”.

aplicatia winmasters pentru ios

Winmasters app pentru Android

Comparativ cu iOS, procesul de instalare este puțin diferit, deoarece, Google interzice prezența aplicațiilor de jocuri de noroc pe Play Store.

Așadar, putem rezuma instalarea în 5 pași simpli:

  1. Mergeți la Setări (Settings) pe smartphone sau tabletă;
  2. Apăsăți Securitate (Security);
  3. Mergeți la Surse necunoscute (Unknown sources) și bifați consimțământul;
  4. Apăsăți OK pentru a confirma schimbările;
  5. Descărcați și instalați aplicația winmasters de pe site-ul oficial.
aplicatia winmasters pentru android

Ce oferă Winmasters App?

Winmasters mobile este destinată tuturor pariorilor. Poți paria acum pe meciuri sportive de fotbal, baschet, tenis și multe altele cu doar o atingere a ecranului. Pe lângă clasicul stil de joc, winmasters oferă și șansa de a paria live în timpul meciului.

De asemenea, Cazinoul este dotat cu un total de aproximativ 400 de jocuri, încadrate în diverse categorii: Sloturi video, Sloturi jackpot, Video Poker și așa mai departe.

Winmasters mobile oferă și multiple oferte, precum “Meciurile 0-0 se rambursează”, “Rotiri gratuite zilnic”, “Happy Hours în Cazino”, “Premier League îți aduce 150 Ron freebet!” și alte oferte care apar periodic în secțiunea “Promoții”

Cum utilizăm aplicația Winmasters?

După instalarea aplicației următorul pas este să intrăm în cont.

În cazul în care este prima interacțiune cu Winmasters trebuie să apăsăți “Înregistrare”, buton aflat în partea dreaptă sus a ecranului; dacă aveți un cont făcut anterior trebuie să apăsați “Autentificare”.

Winmasters mobile dispune de un mod de utilizare foarte practic, tot ce trebuie să faci este să accesezi modul de joc: fie el de pariuri sportive sau de cazino.

Pariurile sportive prin Winmasters app

Aplicația winmasters oferă o mulțime de opțiuni când vine vorba de pariurile sportive. Indiferent de sportul ales, winmasters pune la dispoziție toate ligile pentru pariere, ligile de top și meciurile disponibile în următoarele 7 zile astfel încât tu să poți realiza pariul perfect. Opțiunea de pariere live prezintă toate meciurile ce se desfășoară în momentul accesării în cadrul a peste 10 sporturi.

Jocuri de cazinou prin aplicația Winmasters mobile

Fie că vorbim de slot-uri, Poker, ruletă sau Blackjack, pe winmasters e imposibil să nu găsim ceea ce căutăm. Impresionantul număr de jocuri oferă o experiență unică și veritabilă de joc, nemaigasită altundeva. Jocuri precum Wolf Gold, Hot Chilli, 5 Lions Gold, Egyptian Fortunes, Fruit Bonanza și multe altele se vor asigura că preferințele îți vor fisatisfăcute.

Live Casino prin aplicația Winmasters

Indiferent de locul în care vă aflați cu aplicația Winmasters sunteți la o apăsare distanță de jocurile preferate. Opțiunea Cazino Live îți oferă jocuri de Ruletă și Blackjack desfășurate în timp real.

tranzactii prin winmasters app

Tranzacții în cadrul aplicației Winmasters

După ce ați înțeles ce oferă această aplicație și v-ați înregistrat, tot ce mai rămâne este să începeți să pariati.

Depunerile

Winmasters oferă posibilitatea depunerii prin multiple metode, cum ar fi: Card de debit sau Card de Credit Visa/Mastercard/Maestro, Paysafecard, Skrill, Neteller.

Depunerea se face în 3 pași:

  1. Apăsăm pe “Depunere”, buton situat în partea dreapta sus a ecranului.
  2. Alegem o metodă disponibilă de depunere.
  3. Introducem suma dorită (minim 40 RON) și completăm datele cerute.

Retragerile

Metodele de retragere sunt aceleași, doar că în plus este disponibilă și opțiunea Fast Bank Transfer.

Există câteva condiții, în funcție de modalitatea selectată care diferită:

Pentru PaysafeCard, Skrill și Neteller tranzacția se realizează instant, iar suma minimă de retras este de 80 de lei.

Pentru retragerea prin cardul de credit sau de debit și Fast Bank Transfer durata transferului este de 3-5 zile respectiv 3-6 zile, iar suma de retras începe de la 80 de lei cu o taxă de 1% respectiv 350 de lei fără taxă.

Concluzie

Considerând caracteristicile menționate anterior, Winmasters app oferă o experiență unică de pariat, optimizată constant, cu elemente unice și performante. Numărul crescut de jocuri de cazino și al ligilor de pariere sportive fac ca experiență de pariat să fie de neegalat.

Așadar, dacă vrei o aplicație ușor de instalat și de folosit care să îți ofere o multitudine de moduri de joc, oferte constante și retrageri sigure, îți recomandăm cu maximă încredere să folosești Winmasters mobile și cu siguranță nu vei fi dezamăgit!