Betfair blackjack

Betfair Blackjack – joacă 21 online la Betfair!

Dacă te-ai plictisit de tradiționalele jocuri de sloturi sau pur și simplu ți-ar plăcea să încerci ceva nou, Betfair blackjack este o opțiune ideală. Nu există joc mai incitant decât blackjack-ul – cunoscut și ca „21” –  acest joc deloc complicat este și el o vedetă a lumii jocurilor de cărți de secole, motiv pentru care mai toți operatorii de servicii de gambling, indiferent ca activează în mediul online sau cel fizic, au inclus și această opțiune în portofoliul lor de jocuri. Așadar, dacă eşti în căutarea unei noi alternative de joc, în care poți investi bani pentru a genera câștiguri consistente și pentru a-ți asigura distracția – Blackjack Betfair este soluția.

Oferta Blackjack Betfair

Apasă butonul de ofertă și pășește chiar acum în intriganta lume a jocurilor de cărți, unde te poți distra cu cel mai palpitant joc 21 – Blackjack Betfair.

Portofoliul Blackjack Betfair online

Blackjack online oferă în primul rând adrenalină, satisfacție, suspans, emoție, entuziasm dar şi premii substanțiale iar Betfair Vegas este cel mai bun loc unde poţi experimenta toate acestea. Încearcă jocurile de blackjack Betfair și demonstrează-ți abilitățile de cartofor cu unul dintre cele mai populare și mai generoase jocuri de masă, disponibil acum și online, sau descarcă aplicația Betfair dedicată și ia cu tine pretutindeni bucuria jocurilor ca în cazinourile reale.

  • Frankie Dettori’s Magic Seven Blackjack Betfair – un joc de cazinou puțin diferit. Conceput de Playtech și capabil să ofere jackpoturi de 7.777 de ori pariul tău, acest joc este unul pe care iubitorii de blackjack de pretutindeni ar trebui să alerge să-l joace.
  • Premium Betfair Blackjack – oferă multiple șanse de câștig și distracție la cote maxime, motiv pentru care este considerat unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul de Blackjack Betfair Vegas. Acesta reprezintă alegerea ideală pentru jucători de toate felurile, indiferent de experiență sau buget.
  • All Bets Blackjack™ Betfair – împarte două cărți de aceeași valoare pentru a deschide încă o mână, dublează-ți pariul înainte de a primi a treia carte și cumpără asigurare când bănuiești că dealerul ar putea avea blackjack; iar acestea sunt doar pentru început.
  • Live Blackjack Betfair Online – oferă acces la o multitudine de variante de blackjack și te pune față în față cu dealerii profesioniști. Dacă vrei să câștigi mult mai mult, Betfair Blackjack Live îți oferă ocazia să pariezi 1.000+ RON pe o singură mână cu posibilitatea unui câștig de până la 3.000 RON!
betfair blackjack

Joacă gratis Betfair Blackjack

Pentru cei care doresc să testeze jocurile de blackjack în mod gratuit, nimic mai simplu! O parte dintre jocurile de blackjack Betfair sunt disponibile și în versiunea demo, iar mesele de joc vă oferă funcționalitate completă fără niciun cost. Dacă doreşti să testezi mai multe jocuri fără să consumi din bugetul personal, pentru a-l alege pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine, trebuie doar să îţi creezi un cont la Betfair Vegas, iar apoi butonul Demo va apărea automat la toate jocurile care au această opţiune. Cu ajutorul versiuni demo, îţi poţi testa îndemânarea şi abilităţile la jocul Betfair blackjack, iar după ce ai ales jocul care îţi place cel mai mult, poţi începe să joci pe bani cu ajutorul unui simplu click.

După ce ai acumulat experiență jucându-te gratuit, încearcă și versiunile Betfair blackjack pe bani reali pentru a genera câștiguri consistente și pentru a te bucura de și mai multă satisfacție. Pentru a începe să joci pe bani reali, este necesar să efectuezi o depunere Betfair de minim 50 lei. De asemnea, atunci când realizezi prima depunere, nu uita de bonusul Betfair de bun venit care îți dublează banii de joc și, totodată, și distracția.

Cum joc Betfair Blackjack online?

  • Obiectivul jocului Blackjack Betfair online este de a acumula un număr de cărţi cu o valoare totală de 21. Totuşi, nu este neapărat important ca suma totală să fie 21. Câştigul se poate realiza în două condiţii: dacă nu ai depăşit suma totală de 21, şi dacă dealerul sau ceilalţi participanţi la joc au mâni de valoare mai mică decât suma pe care ai acumulat-o tu. În cazinourile online, poţi juca Betfair blackjack doar împotriva dealerului, în schimb în cele clasice, se poate juca şi împotriva altor jucători care sunt la masă.
  • În jocurile de blackjack Betfair pe bani, runda începe atunci când jucătorul pariază o sumă egală sau mai mare decât pariul minim acceptat. Jucătorul primeşte două cărţi, cu faţa în sus, în timp ce dealer-ul primeşte tot două cărţi, dar doar una dintre ele va fi cu faţa în sus, cealaltă rămânând acoperită. Apoi urmează o succesiune de alegeri din parte jucătorului, iar opțiunile sunt următoarele: hit, stand, dublarea pariului și split.
  • Dacă jucătorul alege să stea (stand), jocul se mută la dealer, care este obligat să îşi tot dea cărţi până în momentul în care au o sumă mai mare de 17. În momentul în care şi dealerul se opreşte, se compară cărţile jucătorului cu cele ale dealer-ului, iar cel care are mâna cea mai apropiată de suma de 21, câştigă. În cazul în care jucătorul depăşeşte suma de 21, pierde automat. Dacă dealerul depăşeşte suma de 21, jucătorul câştigă automat. În cazul în care dealerul şi jucătorul au acelaşi total al cărţilor, partida se consideră o remiză iar jucătorul îşi va primi înapoi suma pariată inițial.

Concluzie

Dacă vrei să ieși din monotonie și să încerci și alte tipuri de jocuri oferite de platforma online a cazinoului, Betfair Blackjack este una dintre cele mai potrivite opțiuni. La Betfair te poți bucura de jocuri palpitante atât gratuit, încercându-le în versiunea demo, cât și pe bani reali, dacă vrei să simți un plus de adrenalină și să ai satisfacția de a genera câștiguri consistente din pasiunea ta.