betfair ruletă

Betfair Ruletă – pariezi, te distrezi și câștigi

Despre ruletă se spune că este regina cazinourilor. Tocmai de aceea, majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online se întrec să ofere clienților lor cele mai bune opțiuni de joc disponibile pe piață, la momentul actual. Unul dintre aceștia este și Betfair cazino, care are o platformă online foarte bine structurată, gata să satisfacă preferințele oricărui tip de jucător. În ceea ce privește jocul la ruletă, Betfair online dispune de secțiunea Betfair Vegas care te menține la curent cu noile jocuri lansate pe piaţă de providerii licenţiaţi. Aici vei găsi o selecție de jocuri de ruletă online variate, de la clasicele variante de Betfair ruletă europeană şi franceză, la jocuri de ruletă live, jucate împreună cu dealerul. Totodată, operatorul oferă și o selecție de bonusuri, printre care și avantajosul bonus Betfair de bun venit, așa că nu uita să verifici bonusurile disponibile pentru acest operator astfel încât să te bucuri de șanse maxime de câștig și distracție la superativ!

Oferta Betfair ruletă

Accesează platforma Betfair Vegas și distrează-te la cele mai populare variante de joc de ruletă. Regina cazinoului e gata să îți facă ziua mai frumoasă cu pariurile ei pline de adrenalină și șansele de câștig sporite.

Portofoliul Betfair Ruletă

Ruleta este unul dintre jocurile de bază prezente în cazinouri, de aceea este şi unul din cele mai populare jocuri oferite de Betfair Vegas România. Poţi încerca o varietate de opțiuni de Betfair ruletă, de la variantele clasice precum ruleta Betfair europeană, ruleta Premium Pro, ruleta Premium europeană, ruleta franceză Premium, ruletă Betfair franceză, la cele mai nou lansate cum ar fi ruletă 3D, ruletă Mini sau chiar ruletă Betfair live.

  • RULETA EUROPEANĂ –  are ca obiectiv prezicerea corectă a locului final de oprire al mingii în timp ce se deplasează în jurul roții. Roata ruletei cuprinde numerele de la 1 la 36, ​​care sunt colorate fie roșu sau negru, precum și un slot pentru „0”, care este colorat verde.
  • RULETA FRANCEZĂ – scopul jocului este să prevezi unde se va opri bila pe roata de ruletă. Roata de ruletă Betfair conține numere de la 1 la 36, colorate alternativ roșu și negru, plus 0, care este verde. Poți plasa mai multe pariuri de mai multe valori în același joc, dacă vrei să faci asta.
  • RULETA 3D – jocul furnizat de renumitul producător Playtech are doar câțiva pași simpli de urmat pentru a te distra din plin. Tot ce trebuie să faci este să clic pe un jeton cu valoarea pe care vrei să o pariezi, apoi să pui jetonul acolo unde vrei să pariezi. Poți alege un număr individual sau un grup, cum ar fi roșu sau par. Dacă vrei să mărești miza cu o valoare diferită, selectează alt jeton și apoi plasează pariul.
  • NOI JOCURI DE RULETĂ BETFAIR – dacă te-ai plictisit de jocurile clasice de ruletă, Betfair Vegas îţi oferă în permanenţă jocuri noi, cu funcţionalităţi îmbunătăţite. De fiecare dată când un joc nou de ruletă este adăugat la colecţia deja existentă, acesta este semnalat printr-o panglică cu textul „NOU”. 

Cum joc la Betfair Ruletă Online

ruletă betfair

Pentru jucător, scopul jocului de ruletă este să încerce să ghicească rezultatul fiecărei rotiri, prin plasarea de pariuri pe câmpurile disponibile pe masa de ruletă. Câştigurile se vor baza pe tipul de pariu plasat dar şi pe cât de bine jucătorul a reuşit să prezică poziţia finală a bilei. Regulile de bază ale strategiei de joc pentru Betfair ruletă impun jucătorului să plaseze un pariu pe numărul sau pe culoarea pe care jucătorul speră că se va opri bila albă a ruletei. Apoi, crupierul plasează bila în roata ruletei, timp în care jucătorii pot continua să pună pariuri. În momentul în care ruleta se opreşte, câştigătorii jocului sunt cei care au pariat pe culoarea sau pe numărul în dreptul căruia se opreşte bila.

Tipuri de Pariuri pe Betfair Ruletă online

Așa cum am menționat mai sus, există mai multe feluri de pariuri disponibile pentru un joc de ruletă. Acestea diferă în funcție de tipul de ruletă pe care alegi să îl joci sau grupul de numere pe care plasezi pariul. Se pot face două mari clasificări în ceea ce ține pariurile la ruletă:

  • Pariuri interioare – plasate în principal pe numere și nu pe zone ale ruletei. Pentru această categorie de pariuri la ruletă Betfair, operatorul oferă următoarele opțiuni: pariul pe un singur număr, pariul split (între două numere adiacente pe masa ruletei), pariul stradă (trei numere consecutive pe masa de joc) sau pariul colț (patru numere adiacente pe masa ruletei).
  • Pariuri exterioare – acoperă zone mai mari ale mesei. Pentru această categorie, Betfair online oferă pariuri pe: roșu/negru, par/impar, 1-18/19-26, duzină (pariați pe 12 numere consecutive, grupate in 3 categorii distincte de la 1 la 36), coloană (pariați tot pe 12 numere dar acestea nu mai sunt consecutive).

Joacă demo la Ruletă Betfair Online gratuit

Jucătorii care îşi creează un cont pe Betfair Vegas pot testa versiunea Demo a jocurilor de ruletă care au această opţiune. Practic, te poţi familiariza cu jocul jucând de câte ori vrei, până când te simţi confortabil să efectuezi o depunere Betfair și să joci pe bani reali. Asta înseamnă că nu e nevoie să te atingi de buget atunci când încerci un joc nou. Te poţi juca în mod gratuit în versiunea demo până când te obişnuieşti, fără a risca să consumi din bugetul propriu. Iar când te simţi pregătit, poţi avea acces la versiunea pe bani reali la doar un click distanţă.

Concluzie

Profită acum de avantajul că poţi juca jocurile de ruletă Betfair online, în orice moment și de oriunde vrei, fără să depinzi de programul cazinoului. Poţi alege dintr-o varietate mare de rulete, în funcţie de preferințele tale, iar când te simți pregătit poți juca chiar pe bani reali. De asemenea, opțiunea de selecție multiplă a tipurilor de pariuri despre care ți-am vorbit mai sus este un alt motiv sa profiți de experiența unică pe care ți-o oferă secțiunea Ruletă Betfair Vegas.