bonus bun venit Sportingbet

Bonus de bun venit Sportingbet sau Winbet?

Uneori te întrebi care este farmecul jocului la păcănele. De cele mai multe ori nu găsești răspunsul, dar ai și momente în care răspunsul vine la tine. Diversitate, adrenalină și bonusuri de top sunt toate argumente pentru o sesiune de păcănele extrem de reușită. După cum poate v-ați obișnuit, azi continuăm seria comparațiilor între cazinouri online cu acreditare de la ONJN, și punem față în față ofertele de la Sportingbet și pe cele de la mai nou venitul în echipă, Winbet. Cu alte cuvinte, bonus bun venit Sportingbet versus bonus bun venit Winbet. Haideți să vedem ce a ieșit și de ce ofertele Jocuri Cazinouri sunt mai bune decât dacă te-ai înregistra direct la Sportingbet și respective la Winbet.

Bonus bun venit Sportingbet

Compania face parte din grupul GVC Holdings plc. (grupul mai cuprinde operatori de top la nivel global precum Bwin, Ladbrokes, Party Poker sau Coral) și a fost înființată în 1997 la Londra. Mai mult, Sportingbet este listată și la Bursa din Londra (London Stock Exchange). Sportingbet este prezent pe piața din România încă din 2017, având o licență de funcționare valabilă de la ONJN. Brand-ambasadorul Sportingbet România este fostul mare fotbalist (jucător la Villareal, Real Sociedad, Getafe) Gheorghe Craioveanu, iar ofertele de aici sunt cu adevărat tentante. În plus, Sportingbet este partener oficial al campioanei din Liga 1, CFR Cluj.

Ce ai zice dacă, în calitate de utilizator nou, ai accesa o ofertă pentru cazinou online în cuantum de 100% până la 700 de lei? Noi considerăm că poate fi definiția unui parteneriat de success. Bonus bun venit Sportingbet face de multe ori diferența între ofertele medii și ofertele de top. Pentru a obține acest bonus, intră în pagina dedicată cazinoului Sportingbet din site-ul Jocuri Cazinouri. Apasă pe butonul Revendică oferta și linkul te va duce direct pe pagina operatorului, unde vei putea testa oferta.  Vei completa un formular de idetificare (date personale și date bancare), contul îți va fi confirmat, vei face depunerea și vei putea începe să joci. E bine să știi că bonusul e valabil pentru 7 zile și trebuie rulat de 35 de ori pentru a putea fi retras ulterior.

De asemenea, nu poți depune pentru acest bonus prin portofelele electronice Skrill și Neteller, încearcă să apelezi la alte metode precum cardurile de credcit și debit și transferal bancar rapid. Ai o bogată ofertă din care poți alege. Printre sloturile pe care le poți încerca aici se numără Jimi Hendrix de la NetEnt, Starburst de la același furnizor, dar și spectaculosul joc Aztec Gold. Nu ai voie să ratezi nici jocurile de masa speciale precum blackjackul, baccarat sau videopoker. Bonus bun venit Sportingbet e atât de simplu, încât nu ai cum să-l ratezi. Ai posibilitatea să testezi și cazinoul în varianta sa live. Ruleta și blackjackul cu crupier uman sunt o oportunitate pe care nu vrei să o pierzi.

Hai pe pagina de casino și ia un bonus bun venit Sportingbet, acum!

Bonus bun venit Winbet

Deși lansat abia în primăvara lui 2018, cazinoul online Winbet și-a câștigat rapid adepți în rândul gamblerilor din țara noastră. Licența primită în  2018 de la ONJN este valabilă 10 ani, până în 2028.  În plus, Winbet s-a axat până acum mai mult pe o abordare offline, fiind prezent cu săli de jocuri în București și în Iași. Cu această extindere în mediul online, Winbet dorește să aducă un plus important la capitolul profesionalist. Să vorbim puțin despre bonusul senzațional propus de Winbet.

150% în cuantum de până la 1500 lei nu este ici colo. Este vorba, după cum bine intuiești, de oferta bonus bun venit Winbet. Și pentru această ofertă ai nevoie să intri pe site-ul Jocuri Cazinouri la secțiunea dedicate acestui cazinou de top. Vei apăsa pe butonul Revendică oferta, iar linkul te va duce direct pe site-ul Winbet, unde te poți delecta cu bonusul bun venit Winbet. Și aici vei completa un formular de idetificare (date personale și date bancare), contul îți va fi confirmat, vei face depunerea și vei putea începe să joci.

Toate jocurile pot fi testate cu acest bonus senzațional. Printre jocurile eligibile pentur bonus se numără și câteva hituri remarcabile. Vorbim neapărat de 40 Super Hot, Aztec Glory, Great Egypt sau chiar Majestic Forest. Pentru bonus se califică și clasicele jocuri de masa. Testază cu încredere Blackjack, Ruletă și chiar Videopoker. Bonusul trebuie jucat de 30 mde ori până a putea retrage fondurile din cazinoul online Winbet. Bonus bun venit Winbet înseamnă câștiguri mai rapide și sigure. Jocul online va fi întodeauna mai bun decât jocul în cazinoul de cartier.

Te distrezi și câștigi cu bonus bun venit Winbet Romania!

Asemănări între cele două oferte

Atât Sportingbet, cât și Winbet îți pun la dispoziție soluții mobile pentru distracția ta din cazinou. Știm cu toții că din ce în ce mai mulți utilizatori își îndreaptă atenția spre jocul pe mobil sau tabletă în detrimental c,lasicului joc de pe desktop sau laptop. De asemenea, ambele cazinouri sunt omologate și recunoscute de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și au licențe valabile până în 2027 și respectiv 2028. Ambele cazinouri sunt parte a proiectului Joc Responsabil, un proiect relevant pentru ca activitatea de cazinouri online să fie eficient reglementată.

În plus, sloturile și jocurile de masa pe care le poți testa cu bonusul tău de bun venit sunt variante și au tematici extrem de diferit, astfel că nu te vei plictisi niciodată să le testezi. O altă asemănare pe care noi o cinsiderăm foarte importantă (chiar dacă vorbim de bonus bun venit Winbet sau bonus bun venit Sportingbet) este modul în care lucrează echipa de support tehnic în cazul ambelor cazinouri online. Profesionalism, promptitudine și eficiență sunt atributele fiecăruia dintre aceste două echipe. Echipa Jocuri cazinouri a testat pentru tine și acest aspect, și ambele echipe de comunicare au primit note de peste 9.

Ne-am uitat desigur și la prezența în media social a celor două cazinouri. Și aici lucrurile stau foarte bine. Ambele sunt prezente pe Facebook, cu o amplă activitate, în plus Winbet are o bogată acitvitate și pe Instagram. Ambele pot îmbunătăți prezența în social-media și cred că vor exista strategii în acest sens în următoarea perioadă. Să recapitulăm. Sportingbet înseamnă 700 de lei (bonus de 100%), iar Winbet 1.500 lei (bonus de 150%). Doar la Jocuri Cazinouri.