cazinouri din ozark

Cazinouri din Ozark

Încă din vara anului 2017, de când serialul popular “Ozark” a fost lansat în întreaga lume, mulți fani s-au întrebat dacă cele două cazinouri prezente în serial sunt reale sau nu. Așa că, echipa JocuriCazinouri s-a gândit să investigheze în locul tău și să-ți prezinte adevărul din spatele spectaculoaselor cazinouri din Ozark.

Mai poți poți arunca un ochi și peste articolele noastre cu Cazinouri din Statele Unite sau Țări celebre pentru cazinouri și jocuri de noroc.

Missouri Belle și The Big Muddy

Cele două constituie cele mai cunoscute cazinouri din Ozark, datorită publicității din cadrul serialului de televiziune. În realitate, cele două nu sunt cazinouri reale, ele fiind locații de gambling fictive create de echipa executivă a producției. 

Cele două cazinouri din Ozark sunt descrise drept două bărci de croazieră grandioase, cu aspect pitoresc folosite în trecut pentru petreceri, baluri și mese festive în regim de restaurant. 

The Big Muddy este încadrat în superba barcă de croazieră de pe râul Georgia Queen, aceasta fiind foarte cunoscută pentru croazierele sale care încadrează și cine exclusiviste pe râul Savannah. 

Cât despre barca care înfățișează cazinoul Missouri Belle, aceasta este ancorată pe marginea apei în Stone Mountain Park, Georgia. De asemenea, în cadrul acesteia se află compania Atlanta Adventure Tours. 

Istoria cazinourilor de tip barcă 

În prezent, forma de gambling fluvial este prezentă în constituția statului Missouri, care concentrează cazinourile prezente pe râurile Missouri si Mississippi și pe alte lacuri și râuri de pe suprafața acestuia.

Începând cu anul 2000, statul Missouri a legalizat îmbarcarea continuă și a permis găzduirea de croaziere pe apele sale. Statul a legalizat cazinourile fluviale în anul 1992, astăzi existând numeroase cazinouri construite pe marginea apelor, lângă docuri și porturi.

Aceasta inițiativă inventivă a cazinourilor de tip barcă a luat naștere în urma cu 3 secole, deoarece în statul Missouri nu a fost permisă desfășurarea activităților din industria gamblingului pe spațiu terestru. Așadar, operatorii au ales să construiască cazinouri plutitoare, activitatea fiind desfășurată în regim naval. 

Alte informații despre cazinourile din lacul Ozark

  • În trecut, Lakeside Casino a fost construit pe marginea lacului Ozark, deși acțiunea desfășurată este însemnată ca fiind ilegală, proprietatea fiind privată.
  • De-a lungul timpului, pe teritoriul lacului Ozark și-a făcut apariția barca de excursie Căpitan Larry Don, de-a lungul a zeci de ani, făcându-și simțită prezența prin petreceri și evenimente în timpul ancorării sale la Cazinoul Pier. 

Concluzie

Așadar, lacul Ozark constituie un loc aparte, cu potențial crescut și cu mulți doritori în a investi în dezvoltarea industriei gamblingului, atât pe plan naval, cât și terestru.

Dacă ești interesat în cât mai multe informații despre cazinouri din diferite colțuri ale lumii, atunci te invităm să citești și articolele noastre despre Cazinouri din Asia, Cazinouri din Africa sau Cazinouri din Australia și Noua Zeelanda

Mai poți citi și despre Cazinouri din China sau Cazinouri din America de Nord sau Cazinouri din America de Sud.