top jucatori de poker din lume

Iată care sunt cei mai buni jucători de poker din lume

Dacă vrei să îți dezvolți aptitudinile de joc sau doar ești curios să afli care sunt cei mai buni jucători de poker din lume care au marcat istoria, ți-am pregătit astăzi un top al celor mai remarcante personalități, menit să te inspire și să te ajute să înțelegi mai bine care sunt mecanismele de joc ale unui profesionist, alături de disciplina sa și situațiile în care tot ce poți să faci este să lași norocul să își spună cuvântul.

Cei 7 jucători prezentați în topul de astăzi au ajuns la performanța care i-a făcut celebri după multe ore de joc și multe partide pierdute din care au tras învățături valoroase. Nu te lăsa descurajat de randamentul tău actual și citește povestea acestor 7 cei mai buni jucători de poker pentru a evolua și a ajunge și tu unul dintre jucătorii menționați în viitoarele topuri. Timpul, dedicarea, dar mai ales informarea sunt aliații oricărui jucător care vrea să își pună amprenta asupra palpitantei lumi a pokerului.

Poți să consulți și articolul nostru despre istoria jocului de poker, dacă ești curios cum a apărut și a evoluat acest joc de noroc!

Topul jucătorilor care au marcat lumea pokerului

Iată care sunt cei mai tari jucători de poker din lume, dar și premiile pe care le-au câștigat de-a lungul timpului:

Daniel Negreanu — peste $ 34.151.327

 • Deschidem topul cu un jucător canadian de origine română, clasat pe primul loc timp de mai mult de 10 ani la Global Poker Index. De-a lungul carierei sale, Daniel Negreanu a întâmpinat nenumărate suișuri și coborâșuri în ceea ce privește evoluția sa, dar a învățat din greșeli și a ajuns să acumuleze din poker milioane de dolari. Totodată, recomandat de o ambiție și o dedicare inegalabile, Daniel este unul dintre cei mai buni jucători de poker din lume și printre puținii jucători care au câștigat brățări la World Series of Poker (WSOP) la competițiile din Europa, Australia și America.
 • Cele mai importante premii cu care se poate mândri jucătorul sunt: $8.288.001 la turneul $1 Million No Limit Holdem Big One for One Drop de la WSOP Las Vegas; $1.770.218 la turneul No Limit Holdem de la World Poker Tour din Las Vegas; $1.119.610 la turneul $250.000 No Limit Holdem din Melbourne.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre acest subiect, consultă pagina noastră despre poker online!

Erik Seidel — peste $ 33.333.457

cei mai buni jucatori de poker din lume
 • Acest jucător a debutat în lumea pokerului înainte ca acest joc de masă să devină unul celebru, fiind un pilon de nelipsit din orice top care îi prezintă pe cei mai buni jucători de poker din lume. În anul 1988 Erik s-a clasat pe locul doi la World Series of Poker Main Event. Dacă ți-am stârnit curiozitatea și te intrigă să afli cu ce mână a câștigat, poți descoperi toate detaliile progresului său în filmul Rounders, despre care ți-am vorbit într-un articol dedicat. Din punct de vedere profesional, anul în care și-a atins apogeul a fost 2011, atunci când a acumulat multiple câștiguri însumând peste 7 milioane de dolari.
 • Cele mai consistente premii acumulate de jucător până acum sunt: $2.498.747 la turneul $250.000 Super High Roller din Melbourne; $2.400.000 la turneul $300.000 N0 Limit Holdem din Las Vegas și $2.222.222 la turneul €98.000 + 2.000 No Limit Holdem din Monte Carlo.

Vezi care sunt cele mai mari câștiguri la poker, prin intermediul articolului nostru.

Antonio Esfandiari — peste $ 27.096.274

 • Acest jucător este fără dar și poate unul dintre cei mai buni jucători din lume. Esfandiar a devenit celebru prin prisma turneelor live de poker la care a făcut, de fiecare dată, senzație. De asemenea, jucătorul a câștigat milioane de dolari la LA Poker Classic. Alte premii care susțin palmaresul jucătorului sunt Word Poker Tour și trei brățări la World Series of Poker. Însă cel mai remarcabil câștig al său i-a fost acordat în anul 2012 la The Big One for Drop. Antonio Esfandiari este cunoscut și pentru câștigurile sale la poker Texas Hold’em.
 • Cele mai impresionante câștiguri ale lui Antonio Esfandiari la turneele de poker sunt: $18.346.673 la turneul $1.000.000 No Limit Holdem The Big One for Drop de la WSOP Las Vegas, $1.433.438 la turneul $111.111 One Drop High Rollers No Limit Holdem de la WSOP Las Vegas și $1.399.135 la turneul No Limit Holdem Championship de la World Poker Tour din Las Vegas.

S-ar putea să îți placă și articolul nostru despre tipuri de poker, mai ales pentru pasionații adevărați de poker!

Fedor Holz — peste $ 26.746.838

 • Jucătorul german Feodor Holz și-a câștigat celebritatea în anul 2016, atunci când a câștigat milioane de dolari la World Series of Poker și de atunci este un punct de reper în toate topurile despre cei mai buni jucători de poker din lume. Fedor Holz este considerat a fi unul dintre cei mai carismatici și de succes jucători poker online și live de la turneele de poker. Fedor Holz se clasează pe primul loc la top poker la MTT. În anul 2016 a câștigat prima sa brățară la World Series of Poker, la numai câteva săptămâni după ce s-a clasat pe locul doi la Super High Roller Bowl. Iar în anul 2017 s-a clasat pe locul al șaptelea la top poker Global Poker Index.
 • Cele mai consistente câștiguri ale lui Fedor Holz la turneele de poker sunt: $4.981.775 la turneul $111.111 No Limit Holdem for One Drop de la WSOP; $3.500.000 la turneul $300.000 No Limit Holdem Seven Max de la Super High Roller Bowl și $3.463.500 la turneul $200.000 No Limit Holdem de la World Poker Tour National din Philippines.

Îți recomandăm să citești și ghid poker Texas Hold`Em, mai ales dacă ți-am stârnit curiozitatea!

Phil Ivey — peste $ 23.466.348

ei mai buni jucatori de poker din lume
 • Un alt jucător poker de care nu ai cum să nu fi auzit este Phil Ivey! Încă de la debutul său în lumea pokerului, când juca în New Jersey sub numele „Jerome”, Ivey s-a dovedit a fi unul dintre cei mai talentați jucători poker din lume. La nivel mondial, Phil Ivey este probabil unul dintre cei mai buni jucători de poker. În lumea jocului rege al cazinourilor este cunoscut drept The Tiger Woods al pokerului. Ivey a câștigat prima sa brățară la World Series of Poker în anul 2000, iar de atunci și până în prezent a acumulat nouă brățări câștigate la World Series of Poker (WSOP).
 • Cele mai bune remarcabile câștiguri ale lui Phil Ivey la turneele de poker sunt: $3.573.600 la turneul AUD $250 K No Limit Holdem din Melbourne; $2.058.948 la turneul No Limit Holdem $250.000 Challenge din Melbourne și $1.713.285 la turneul AUD $250.000 No Limit Holdem din Melbourne.

Vezi și articolul nostru despre ierarhia mâinilor de poker, ar putea fi foarte util pentru toți jucătorii de poker!

Phil Hellmuth Jr. — peste $ 21.461.350

 • Tot printre cei mai buni jucători de poker din lume se numără și Phil Hellmuth, un jucător cu un palmares impresionant, a câștigat peste 13 brățări la World Series of Poker. Acesta este considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători poker din lume, motiv pentru care este de nelipsit de la majoritatea competițiilor de renume din domeniu. Totodată, Phil Hellmuth este unul dintre jucătorii de poker care are cele mai mari câștiguri la World Series of Poker din istoria pokerului!
 • Câștigurile care l-au făcut celebru pe Phil Hellmut Jr. sunt: $2.645.333 la turneul $1.000.000 No Limit Holdem The Big One for One Drop de la WSOP în Las Vegas; $1.600.000 la turneul $300.000 No Limit din Las Vegas; $1.338.841 la turneul WSOP Europe Main Event de la Cannes.

Consultă ghid poker prin intermediul articolului nostru, pentru a descoperi toate detaliile de care ai nevoie la un joc reușit de poker!

John Juanda — peste $ 23.418.600

 • Un alt jucător celebru, clasat și el printre cei mai buni jucători de poker din lume, este John Juanda. Este de fapt unul dintre puținii jucători poker care le inspiră teamă partenerilor săi de joc. Nu vrei să îl ai ca oponent pe John Juana la masa de poker, date fiind rezultatele obținute de către acesta în cadrul competițiilor la care a participat! Indonezianul John Juanda a reușit să se califice pe primul loc la top poker în mai multe turnee de renume. A câștigat bani cash în valoare de peste $ 100.000 la mai mult de 35 de competiții sau turnee de poker.
 • Câteva dintre câștigurile cu care se mândrește jucătorul sunt: $2.913.352 la turneul HKD 1.000.000 No Limit Holdem; $1.645.753 la turneul 2012 Macau High Stakes Challenge Super High Roller și $1.544.575 la turneul WSOP Europe Main Event — Event 4.

Concluzie

Așadar, ne bucurăm că ai rămas până la final și sperăm să te fi motivat pentru a deveni cea mai bună variantă a ta în ceea ce privește jocurile de poker. Așa cum spuneam la începutul acestui articol, este nevoie de perseverență, disciplină și răbdare pentru a deveni un campion. Până la urmă toate lucrurile simple au fos la început grele, așa că nu-ți pierde speranța și lupă pentru visul tău de a deveni un jucător excepțional de poker!