cele mai mari câștiguri la poker

Cele mai mari câștiguri la Poker – Povești de Milioane

Atunci când vorbim despre universul jocurilor de noroc, și în special despre jocurile de masă, un singur nume rezonează în mințile tuturor jucătorilor, iar acela este, desigur, pokerul. Încă din primele datări ale acestui celebru joc, în secolele 16-17, pokerul a rămas unul dintre cele mai apreciate și cunoscute jocuri de masă. Astăzi vom vorbi despre cele mai mari câștiguri la Poker care s-au înregistrat în ultimii ani. Vorbim aici de sume colosale, de rândul milioanelor de dolari!

Nu uita să consulți și pagina noastră cu Poker online, pentru a afla cele mai bune oferte și cele mai interesante detalii!

Ensan, Bonomo și Jacobson – 10 milioane de dolari

Primele trei persoane despre care vom vorbi au înregistrat aceeași sumă colosală de 10 milioane de dolari la diferitele turnee la care acești au participat. Vorbim despre câștigul lui Hossein Ensan la unul dintre cele mai recente turnee de poker, WSOP 2019.

cele mai mari castiguri la poker concentrare

Următorul câștig de pe listă este cel înregistrat de către Justin Bonomo la turneul Big One for One Drop 2018. Iar ultimul, dar nu și cel din urmă, Martin Jacobson, câștigătorul turneului WSOP din 2014. Cea mai mică sumă din acestă listă cu cele mai mari câștiguri la poker este de 10 milioane de dolari, însă ceea ce urmează te va șoca și mai tare.

Citește și despre istoria jocului de poker, special pentru pasionații de poker!

Nu rata oferta Betfair poker pentru mai multe șanse de câștig! Poți să citești și articolul nostru despre ierarhia mâinilor de poker, dacă te pasionează acest subiect!

Sam Trickett – 10,112,001 milioane de dolari

Anul Olimpiadei din Londra 2012 a fost cu noroc pentru britanicul Sam Trickett care a reușit să prindă un câștig impresionant de 10,112,001 milioane de dolari la prima ediție a celebrului turneu One for One Drop.

cele mai tari castiguri la poker aratat carti

Însă, cel mai impresionant aspect al unuia dintre cele mai mari câștiguri la poker, este faptul că Sam Trickett nu a reușit defapt să prindă premiul cel mare, însă vom vorbi despre acest lucru puțin mai târziu în listă.

Citește și articolul nostru cu top filme poker pe care să le vizionezi în timpul liber și descoperă articolul nostru despre cei mai buni jucători de poker, pentru puțină inspirație!

Jamie Gold – 12 milioane de dolari

Gold a reușit să creeze istorie atunci când a înregistrat unul dintre cele mai mari câștiguri la poker online. Vorbim despre suma colosală de 12 milioane de dolari pe care Gold a reușit să o prindă la main event-ul celebrului turneu WSOP organizat în 2006.

cele mai mari castiguri la poker aruncat carti

De ce spunem că a creat istorie? Ei bine, acesta a reușit să spargă seria de victorii consecutive ale lui Chris Moneymaker, însă, ceea ce este și mai impresionant, este faptul că Jamie Gold a trebuit să treacă de 8770 de jucători pentru a ajunge la acea sumă, comparativ cu scorul slab al lui Moneymaker de numai 839. Strategiile complexe ale lui Gold l-au propulsat pe acesta pentru a câștiga unul dintre cele mai mari câștiguri la poker, iar lupta nu a fost ușoară.

Intră aici pentru a pune mâna pe noul bonus poker Unibet de 200 euro! Citește și acest ghid poker, pentru a afla pas cu pas cum să joci și să câștigi la poker!

Elton Tsang – 12,248,912 milioane de dolari

La turneul Big One for One Drop 2016, organizat în Monte Carlo, o sumă impresionantă era pe linii pentru 26 de jucători, anume 1 milion de euro. Câștigătorul acestui turneu a fost Elton Tsang care a reușit să prindă unul dintre cele mai mari câștiguri la poker.

cele mai mari castiguri la poker jucatori la masa

Dintre cei 6 jucători care au reușit să încaseze din acel pot uriaș, Tsang a reușit să prindă cea mai impresionantă sumă, anume 12,248,912 milioane de dolari cash. Din 2016 și până în prezent, Tsang nu a mai reușit să încaseze, însă, poate acesta doar așteaptă următorul turneu cu mize mari din anii ce urmează.

Bucură-te de un bonus poker Vlad Cazino pentru a profita pe deplin de avantajele jocului online! Descoperă diferite tipuri de poker și joacă cu succes!

Daniel Colman – 15,306,668 milioane de dolari

O victorie impresionantă a lui Colman la turneul Big One for One Drop din 2014 a reușit să-l facă pe acesta cu peste 15 milioane de dolari mai bogat. Victoria a fost una impresionantă, iar adversarul acestuia a fost pe măsură.

cele mai mari castiguri la poker aranjat jetoane

Vorbim despre cel mai bun jucător de poker din România, și unul dintre cei mai buni din lume, Daniel Negreanu, care, însă, nu a plecat nici el cu o sumă mică de la acest turneu, încasând peste 8,2 milioane de dolari. Colman este un jucător impresionant, care este mereu cumpătat în jocul său, neschițând vreo mișcare sau zgomot atunci când joacă poker, de aceea acesta este pe lista noastră cu unul dintre cele mai mari câștiguri la poker online.

Află mai multe detalii despre cum poți participa la un turneu 888 poker chiar aici! Consultă și acest ghid poker Texas Hold`Em, pentru a descoperi cum se joacă unul dintre cele mai apreciate tipuri de poker!

Antonio Esfandiari – 18,346,673 milioane de dolari

Am vorbim mai devreme în lista de cele mai mari câștiguri la poker despre Sam Trickett și am menționat faptul că nu el a fost defapt câștigătorul turneului. Ei bine, în 2012, Antonio Esfandiari a scris istoria și a reușit să facă imposibilul, prinzând cel mai mare câștig la poker, suma fabuloasă de peste 18 milioane de dolari.

cele mai mari castiguri la poker asi

Poreclit “Magicianul”, Esfandiari a reușit să înfrunte victorios o galaxie întreagă de jucători celebri și să cimenteze numele acestuia ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de poker din lume.

Concluzie

Jocul de poker a evoluat considerabil în ultimii ani, iar fondul de premii puse la bătaie devine din ce în ce mai mare pentru jucători. Acestea au fost cele mai mari câștiguri la poker până în prezent, însă, având în vedere evoluția continuă a competițiilor de poker, cine știe cât va dura până când un alt câștig imens va apărea pe această listă pentru a-i detrona pe cei prezenți acum.

50 RON Gratis Fără Depunere

Bonus Exclusive Poker

Joacă-te ca un profesionist la cele mai tari mese de poker! Pe Winbet te bucuri de 50 de RON gratis la toate jocurile de poker live.