888 ro

Istoria 888 ro și 888 sport

Casino-on-Net a fost fondat în 1997 de două perechi de frați: Avi și Aaron Shaked și Shay și Ron Ben-Yitzchak. Aaron Shaked, medic dentist la acel moment, a declarat că i-a venit ideea unui cazinou online în timp ce participa la o conferință pe teme stomatologice în Monte Carlo. Prima versiune a noului cazinou online a fost fondată și licențiată în Antigua, fiind lansată în mai 1997. În versiunea inițială, jucătorii trebuiau să efectueze un apel telefonic pentru a face o depunere. Versiunea modernă a cazinoului online îți aduce jocuri care pot fi descărcate sau jucate instantaneu, pe PC, tablete și dispozitive mobile. Jocurile disponibile includ jocuri clasice la masă, cum ar fi blackjack, ruletă, baccara și zaruri, sloturi clasice și sloturi video, poker video și mese de cazinou live. Unul dintre cele mai populare jocuri 888 ro este Millionaire Genie, cu un jackpot de 1.000000 USD. Cazinoul este licențiat în Marea Britanie, Gibraltar, New Jersey, Danemarca, Spania, Italia, România și o serie de alte țări și teritorii. Are birouri în Gibraltar, Marea Britanie, Israel, România și Antigua. Este o parte a companiei de jocuri de noroc ”888 Holdings plc” care oferă foarte multe tipuri de gambling precum jocuri de cazino, poker sau bingo, însă la noi în țară doar platformele de pariuri și cazino au licență.

Câteva date despre 888 ro

Compania a fost înființată în anul 1997 și are sediul în Gibraltar. Asadar, ar trebui sa va asteptati ca serviciul 888 ro să fie destul de bun. De fapt, este una dintre cele mai importante platforme de jocuri de noroc online din lume, oferind clienților săi în creștere cu o gamă largă de jocuri de cazino, opțiuni bancare și câteva promoții extrem de atrăgătoare de la lansare. Mai mult, compania operează un serviciu mobil destul de ușor, disponibil pentru descărcare atât pe sistemele alimentate cu Android, cât și pe sistemele iOS. Reputația este esențială pentru un site de mărimea 888 ro și faptul că organizația continuă să câștige numeroase premii pentru serviciile sale, pe multe platforme, înseamnă că trebuie să facă ceva corect. Compania se bazează pe succesul său în încercarea de a-și răspândi reputația pe tot globul, cu o cotă de piață în creștere pe piețele reglementate, inclusiv Italia și Spania. Dacă acest lucru nu este suficient, acesta și-a amplificat acoperirea mobilă și a investit foarte mult în atragerea de noi clienți prin intermediul campaniilor de marketing. În esență, aceasta este o companie în vârf care încă dorește să meargă mai sus.

Deși este foarte cunoscută la nivel global și oferă servicii de calitate, platforma de pariuri sportive nu a fost de la început în topul preferințelor pariorilor români.  De aceea a fost nu a fost deloc surprinzător faptul că 888 sport a aplicat pentru licență.

Oferta 888 sport

Operatorul este licențiat conform D.ONJN 1439/12.08.2016, licența definitivă fiind valabilă până pe 12.08.2026. Datorită numeroaselor campanii de publicitate vizibile, prețuri competitive și mai multe promoții de pariuri, 888 sport sa stabilit ca fiind unul dintre precursorii pieței de pariuri sportive din Marea Britanie și nu numai.

Software-ul este oferit de echipa de dezvoltare a firmei. Este atât de intuitiv încât și noii veniți ar trebui să nu aibă probleme de navigare între diferite sporturi, piețe, promoții și tipuri de pariuri.

Experiența utilizatorului la 888 sport

Există o bară de meniu în partea stângă a paginii de pornire, care afișează în mod clar fiecare sport și diversele piețe pentru fiecare. În partea dreaptă a paginii se află o listă de promoții și orice pariuri speciale oferite în prezent, precum și o listă de evenimente live viitoare pentru entuziaștii de pariuri in-game. Inițial, platforma a fost lentă, în ceea ce privește partea de mobile, dar după ce a făcut-o, se distinge o diferență foarte mare față de alți operatori. Gama de sporturi acoperite este aproape de neegalat de rivali și, indiferent dacă participați la evenimente internaționale, regionale sau naționale, este posibil să puteți găsi un pariu pentru ele.

Serviciul este compatibil cu dispozitivele iPhone și iPad, iar, dacă aveți un browser pe telefon, atunci ar trebui să îl puteți accesa de oriunde. Există o mulțime de promoții excelente în ofertă, de asemenea, în timp ce o interfață personalizată permite utilizatorilor să acceseze mai rapid sporturile sau piețele preferate.

Agenția acoperă foarte multe sporturi diferite, de la fotbal și tenis până la floorball și trotting. Mai mult decât atât, oferta este chiar generoasă la aceste sporturi secundare, astfel încât dacă te interesează pariuri de nișă, atunci 888 sport este alegerea perfectă! La meciuri de hochei sau baschet găsim în jur de 100 de opțiuni de pariere, în timp ce la fotbal oferta este chiar mai mare. Dar nu doar numărul de opțiuni oferite sare în ochi, ci și diversitatea tipurilor de pariuri disponibile. La campionatele importante de fotbal din Europa putem paria pe cartonașe, cornere, marcatori, scorecast / wincast și multe altele. De exemplu la pariurile pe cartonașe putem vedea tot felul de opțiuni precum: „număr de cartonașe echipa gazdă”, „va avea echipa oaspete un jucător eliminat”, „care echipă primește cele mai multe cartonașe”, „handicapuri asiatice și europene pe cartonașe” etc.

Oferta de pariuri live nu dezamăgește nici ea și se ridică la nivelul ofertei pre-meci, fiind cam la același nivel din toate punctele de vedere. Pariurile sunt plasate imediat ce este apăsat butonul „Place Bet”, iar informațiile sunt actualizate destul de rapid. Chiar și la meciurile mai puțin importante se întâmplă destul de rar ca pariurile să fie blocate sau să apară defecțiuni tehnice. Din acest punct de vedere agenția a progresat foarte mult în ultimii ani.

Asistență la 888 ro

Staff-ul agenției poate fi contactat doar prin apel telefonic (în limba engleză) sau prin completarea unui formular pe site. Serviciul de live chat lipsește, ceea ce poate fi considerat un minus. Dar, ținând cont de mărimea companiei și de reputația acesteia, răspunsurile sunt rapide. Pentru a putea revendica un bonus, trebuie să îți faci verificarea contului, astfel: accesează „Cashier” -> ”Verify ID” , iar aici va trebui să urci următoarele documente (copie după actul de identitate – carte de identitate, paşaport sau permis de conducere; copie după o factură de utilităţi sau extras de cont care să indice adresa declarată la înregistrare și copie faţă/verso a cardului de credit folosit pentru depunere.

Nu mai sta pe gânduri! Intră și profită de bonus 100% până la 1000 RON!