jocuri cu speciale betano

Sloturi cu speciale la Betano

Atunci când ești în căutarea celor mai noi sau populare sloturi de pe piață, Betano este soluția. Cazinou mai tânăr și licențiat de ONJN din 2017, Betano a reușit rapid să se situeze pe primele locuri în topul cazinourilor de succes din România. Indiferent dacă alegi agențiile fizice sau cazinoul online Betano, știi întotdeauna că nu o să termini sesiunea de jocuri cu speciale betano fără să fii mulțumit.  

100% Bonus Până la 500 RON + 1000 Rotiri Gratis

Revendică rotirile gratuite și profită de un plus de distracție și șanse sporite de câștig la sloturile tale preferate!

Cazinoul online îți pune la dispoziție sute de sloturi video și jocuri cu speciale Betano, create de mari furnizori precum Novomatic, NetEnt, EGT sau PlaySoft. Alături de aceste sloturi cu speciale Betano, te mai așteaptă și pariuri sportive Betano, live sau virtuale, multe jocuri de masă sau Betano Live Casino, fiecare secțiune având și câte un bonus dedicat. Cotele RTP (returnare la jucător) sunt mereu mari, în favoarea ta, iar bonusurile și ofertele promoționale o să te ajute pe tot parcursul jocului. Dar pentru atunci când vrei să te distrezi și să câștigi la cele mai amuzante jocuri, dă o șansă acelor jocuri cu speciale Betano.  

Jocuri cu speciale Betano

Așa cum am menționat deja, în portofoliul de sloturi cu speciale Betano se regăsesc titluri atât de îndrăgite pe întreg globul. Care este preferatul tău dintre aceste jocuri cu speciale Betano?

Book of Ra gratis
  • Book of Ra – Una dintre cele mai proeminente tematici folosite în jocuri cu speciale Betano este cea a Egiptului Antic. Iar cei de la Novomatic pun în practică în diverse forme, toate foarte creative, marile mistere ale Egiptului. Book of Ra este unul dintre acele jocuri cu speciale Betano care se extinde pe 5 role și 3 rânduri, cu 9 linii plătitoare din care ai posibilitatea la fiecare rotire să le alegi pe cele active. Un slot simplu dar frumos desenat, Book of Ra adună toate simbolurile demne de decorul autentic egiptean – pietre prețioase, gărgărițe norocoase, totemuri și exploratori. Simbolurile care plătesc mai puțin sunt As, King, Queen, Jack, 10. Caracteristicile speciale ale acestui slot sunt două la număr. Runda bonus de Rotiri Gratuite este una cu adevărat fantastică. Aceasta îți aduce 10 rotiri gratuite în momentul în care îți apar trei simboluri Scatter în același timp. Mai mult de atât, amintește-ți de runda Gamble care îți dă posibilitatea de a-ți crește câștigurile de 5 ori, după fiecare dată când înregistrezi unul. 
dolphin-pearl-small-slot
  • Dolphin Pearl  – Tot Novomatic adaugă un alt titlu impresionant la lista de jocuri cu speciale Betano, prin Dolphin Pearl. Cu miros de vacanță în gând, Dolphin Pearl spune povestea unui simpatic delfin și a grupului său de prieteni subacvatici – căluți de mare și diverși pești colorați, plecați într-o aventură marină pentru a descoperi comorile ascunse. Aventurează-te și tu alături de ei într-unul dintre cele mai simpatice jocuri cu speciale Betano, slot ce plătește la o cotă RTP de 95.13%. Foarte similar cu Book of Ra, Dolphin Pearl rulează pe 5 role și 9 linii de joc, în timp ce trei simboluri Scatter îți aduc 15 Rotiri Gratuite și șansa de multiplicare a câștigurilor pe parcursul lor, de 3x. În schimb, 5 simboluri Scatter te trimit automat la o multiplicare a premiilor de 500x. 
Lucky Lady charm gratis
  • Lucky Lady’s Charm   – Unul dintre acele jocuri cu speciale Betano care impresionează prin felul în care spune o poveste captivantă a anilor 90, Lucky Lady’s Charm este o aventură presărată cu premii. Slot pe 5 role, 3 rânduri și o cotă RTP de 95.13%, Lucky Lady’s Charm se potrivește atât jucătorilor începători cât și celor care petrec mai mult timp în fața unor jocuri cu speciale Betano.  Toate combinațiile câștigătoare se aplică de la stânga la dreapta rolelor, în timp ce simbolul Scatter plătește din orice poziție de pe role. Scopul tău este de a descoperi trei sau mai multe Scatter care te vor răsplăti cu 15 Rotiri Gratuite, fiecare rotire aducând o multiplicare a câștigurilor de 3x. Urmeaz-o și tu pe Lucky Lady alături de celelalte simboluri norocoase, în formă de gărgăriță, trifoi norocos sau potcoavă, în drumul ei către premii captivante. 

Distrează-te la maxim și cu jocuri Betano Novomatic pentru o experiență extraordinară!

Concluzii

Titlurile de mai sus sunt doar câteva dintre acele sloturi cu speciale Betano care te vor captiva. Nu uita însă că la Betano găsești întotdeauna diverse oferte promoționale, gândite special pentru nou veniți cât și bonusuri și premii recurente, de care să te bucuri pe tot parcursul experienței tale de joc la Betano.