article-image

Melodii românești despre jocuri de noroc

Doamnelor și domnilor, întrerupem aici programul artistic… Pardon! Întrerupem seria de articole despre jocuri de noroc pentru a începe programul artistic și a vă introduce în universul muzcial al jocurilor de cazinouri, făcându-vă cunoștință cu cele mai apreciate melodii românești despre jocuri de noroc din toate timpurile.

Despre muzică, bănuiesc că mulți dintre noi știm deja că aceasta are un impact remarcabil asupra dispoziției jucătorului și a deciziilor pe care acesta urmează să le ia, dar pentru a ne face și mai bine înțeleși și pentru a satisface curiozitatea celor care nu au aflat încă acest lucru, vă vom povesti cum acționează această unealtă sonoră și care este importanța muzicii în crearea unui ambient perfect, care să permită jucătorilor să se simtă relaxați și degajați.

Precum în cazul filmelor, al jocurilor computerizate sau al creațiilor sonore digitale, muzica este cea care definește starea de spirit a spectatorului, prin oferirea de coloane și efecte sonore care să întărească atmosfera promovată în joc – fie ea una dramatică, fericită, înfiorătoare sau sobră. Aceeași situație se aplică și în cazul jocurilor de noroc unde coloana sonoră are capacitatea de a stimula adrenalina și spiritul de aventură al jucătorului și de a-l determina să se implice și mai mult în joc pentru a-și duce la bun sfârșit obiectivul – fie că vorbim de completarea misiunii, acumularea de câștiguri sau menținerea locului în clasament. În egală măsură, muzica influențează și celelalte emoții precum satisfacția finalizării jocului, dezamăgirea rundelor pierdute, suspansul alinierii simbolurilor la sloturi, entuziasmul trecerii la nivelul următor, amuzamentul efectelor sunetelor speciale sau de fragmente din melodii românești despre jocuri de noroc etc.

Totodată, nu doar cazinourile s-au inspirat din muzică pentru a crea produse și servicii de top, ci în egală măsură este valabil și reversul medaliei, deoarece și industria muzicală și-a ales ca temă centrală cazinourile pentru a compune unele dintre cele mai cunoscute melodii despre jocuri de noroc. Astfel, vă vom prezenta în continuare un clasament al melodiilor celor mai îndrăgite trupe autohtone ce au ca analogie principală simbolul jocurilor de noroc, care precum viața, nu depind niciodată doar de soartă, dar nici nu pot fi influențate în totalitate.

TOP MELODII ROMÂNEȘTI DESPRE JOCURI DE NOROC

  • Voltaj – Runda de poker
  • 2. B.U.G. Mafia – Jucator Adevarat
  • Rup in doua ruleta NoapteaTârziu
  • INNA – Ruleta (feat. Erik)
  • SHIFT feat. CONNECT-R – Dama de Pica
  • DOC & Motzu – Ochiu’ dracului