Netbet table online

Profit─â de oferta Netbet table

Jocul de table este practicat între două persoane, fiind un joc care poate să prezinte multiple variante. Acesta implică strategie și noroc, deoarece mișcarea pieselor de pe tablă este determinată de aruncarea celor două zaruri.

Este cunoscut ├«n toat─â lumea, deoarece este unul dintre cele mai vechi jocuri de societate. Netbet te invit─â s─â ├«╚Ťi testezi aptitudinile de juc─âtor ├«ntr-un nou joc Netbet table online. Acum joac─â Netbet backgammon pe bani!

Turnee de table Netbet România cu mii de premii 2022

Turnee de table Netbet cu premii de 50.000 RON

├Äncep├ónd cu 1 aprilie 2022 po╚Ťi juca la turnee table Netbet Rom├ónia ╚Öi te po╚Ťi bucura de premii incredibile! Fondul de premiere este de 50.000 RON, a╚Öa c─â nu sta prea mult pe g├ónduri! ├Änscriete-te, pariaz─â ╚Öi c├ó╚Ötig─â!

Ai ocazia de a participa la cele mai tari turnee de table Netbet Rom├ónia 2022, ├«ncep├ónd cu data de 1 aprilie 2022! Particip─â la turnee de table Netbet online 2022 doar cu bani reali, la meciuri rapide, de lung─â durat─â sau cu diferite conven╚Ťii de joc. Beneficiezi de premii de p├ón─â la 50.000 RON la aceste turnee de table exclusive Netbet online 2022, special pentru juc─âtorii pasiona╚Ťi! Nu mai sta pe g├ónduri ╚Öi ├«nscrie-te chiar acum la turnee de table Netbet 2022!

La ce turnee de table Netbet 2022 te po╚Ťi ├«nscrie

Alege turneele de table Netbet 2022 care ╚Ťi se potrivesc cel mai bine ╚Öi bucur─â-te de premiile pe care le vei c├ó╚Ötiga. ├Äncep├ónd cu 1 aprilie 2022 po╚Ťi participa la urm─âtoarele turnee de table Netbet Rom├ónia 2022:

 • NetBet Weekly 5000, cu un fond de premiere de 5000 RON ╚Öi intrare gratis, ├«n fiecare vineri, de la ora 19:00 EEST;
 • Netbet Daily 200, la care po╚Ťi participa gratis, de s├ómb─ât─â ╚Öi p├ón─â joi, de la ora 19:00 EEST, cu un fond de premiere de 200 RON;
 • NetBet Nighty Rebuy 10, turneul care se desf─â╚Öoar─â ├«n fiecare zi, de la ora 20:00 EEST, cu un fond de premiere de 400 RON ╚Öi la care po╚Ťi participa cu o intrare de 10 RON;
 • NetBet Nighty Rebuy 5, la care participi cu o intrare de 5 RON, ├«n fiecare zi, de la ora 21:00 EEST, av├ónd un fond de premiere de 200 RON.

Termeni ╚Öi condi╚Ťii turnee de table Netbet Rom├ónia 2022

 • Oferta se adreseaz─â tuturor utilizatorilor care au un cont deschis la acest operator online;
 • La turnee de table Netbet 2022 ai posibilitatea de a utiliza o miz─â minim─â de 5 RON sau o miz─â maxim─â de 100 RON, pentru a crea o mas─â;
 • Este permis s─â deschizi p├ón─â la 3 mese de joc table Netbet 2022 simultan, doar c├ónd utilizezi un computer desktop. Dac─â dore╚Öti s─â faci acest lucru, trebuie doar s─â dai click pe butonul + din dreapta ecranului t─âu ╚Öi vor fi disponibile mai multe mese de joc table Netbet 2022;
 • Mai trebuie s─â ╚Ötii c─â se aplic─â o tax─â de participare la aceste mese de table Netbet online 2022 de 4% din miza plasat─â de c─âtre un juc─âtor;
 • Toate informa╚Ťiile despre turnee de table Netbet online 2022 sunt disponibile ├«n interior jocului, prin accesarea sec╚Ťiunii ÔÇ×TurneeÔÇŁ ╚Öi selectarea celui la care dore╚Öti sa joci;
 • Dac─â te deconectezi, po╚Ťi accesa masa sau s─â intri la loc ├«n turneu din meniul Tablou Principal;
 • Ai op╚Ťiunea de a vizualiza partidele care nu sunt realizate cu setarea de ÔÇ×PrivatÔÇŁ prin butonul ÔÇ×VizualizareÔÇŁ din dreptul mesei respective ori din sec╚Ťiunea Tablou General pentru anumite turnee;
 • C├ó╚Ötig─âtorii sunt de acord ca numele ╚Öi datele lor s─â fie publicate pe site sau alte medii online, cu scop de promovare;
 • Juc─âtorii care nu respect─â regulile ╚Öi nu joac─â cinstit sunt exclu╚Öi din turnee de table Netbet 2022, iar c├ó╚Ötigurile acestora pot fi anulate.

Cum pot juca Netbet table online?

Ca s─â po╚Ťi juca Netbet table online trebuie doar s─â ├«╚Ťi creezi un cont urm├ónd pa╚Öii indica╚Ťi pe site ╚Öi s─â realizezi o depunere minim─â Netbet. Dac─â dore╚Öti s─â joci Netbet table pe bani reali miza minim─â este de 5 lei, pe c├ónd cea mai mare este de 99 de lei. Bine├«n╚Ťeles dac─â ├«nt├ómpini probleme la crearea contului Netbet, personalul Netbet ├«╚Ťi st─â la dispozi╚Ťie pentru orice nel─âmurire.

Dup─â ce ai urmat ace╚Öti pa╚Öi ca s─â po╚Ťi juca Netbet table online ,trebuie s─â deschizi jocul propriu-zis ca s─â ├«╚Ťi creezi o mas─â de table. De asemenea, acces├ónd meniul Creare joc nou disponibil, trebuie s─â ├«╚Ťi setezi miza, timpul de joc ╚Öi timpul mut─ârii, num─ârul rundelor de joc, ╚Öi altele.

Astfel, masa pe care tu ai creat-o ├«n table joc Netbet online va putea fi evident─â pentru ceilal╚Ťi juc─âtori ╚Öi vei fi notificat atunci c├ónd vei fi ales de c─âtre un alt participant la joc. Bine├«n╚Ťeles tu po╚Ťi candida pentru a te al─âtura oric─ârei mese de joc deja disponibil─â ├«n list─â.

Oferta Netbet table

Distrează-te cu unul dintre cele mai populare jocuri ale poporului român și acumulează câștiguri impresionante chiar în timp ce te relaxezi.

Care sunt regulile Netbet backgammon?

netbet casino jocuri table

Netbet backgammon online se joacă pe o tablă formată din patru cadrane, fiecare cadran cuprinzând câte șase triunghiuri, în doi jucători. Ambii jucători dispun de câte 15 piese, iar cadranele din Netbet table online reprezintă casa jucatorilor.

Piesele se dispun pe tabla de joc ├«ntr-un anumit fel, pe care ├«l pute╚Ťi g─âsii online pe site-ul Netbet ├«n categoria jocuri Netbet table online. Casele juc─âtorilor sunt separate prin bar─â, ╚Öi fiecare juc─âtor dispune de propria pereche de zaruri.

Pentru a determina începerea jocului Netbet table online fiecare jucător va arunca un singur zar, urmând ca jucătorul care aruncă zarul cu numărul mai mare să înceapă jocul.

 • Juc─âtorii au voie s─â ├«╚Öi deplaseze piesele doar ├«n punctele libere, care nu sunt ocupate de dou─â sau mai multe dintre piesele juc─âtorului oponent.
 • La aruncare, fiecare zar va indica un num─âr diferit, reprezent├ónd c├óte o mutare separat─â, pentru dou─â dintre piesele pe care acesta le are ├«n joc. Juc─âtorul are dreptul s─â realizeze ╚Öi o singur─â mutare, prin ├«nsumarea numerelor indicate de c─âtre cele dou─â zaruri, doar cu condi╚Ťia ca punctul intermediar dintre mut─âri s─â fie ╚Öi acesta liber.
 • Juc─âtorul care arunc─â zaruri duble ├«n cadrul jocului Netbet table online are dreptul s─â joace numerele care sunt afi╚Öate pe zaruri de dou─â ori, iar dac─â acesta arunc─â combina╚Ťia de numere 6 ╚Öi 6 poate s─â fac─â patru mut─âri ale cifrei 6.
 • Juc─âtorul trebuie s─â foloseasc─â ambele numere de la o aruncare (sau toate cele patru numere dac─â acesta a dat zaruri duble), posibil, dac─â mut─ârile sunt permise de regulile jocului. Dac─â doar un num─âr poate fi jucat, juc─âtorul este obligat s─â joace num─ârul respectiv. Sau, dac─â oricare dintre cele dou─â numere poate fi jucat, dar nu ambele, juc─âtorul trebuie s─â joace num─ârul mai mare.
 • C├ónd niciunul dintre numere nu poate fi folosit, juc─âtorul st─â o tur─â. ├Än cazul dublelor, c├ónd nici unul dintre cele patru numere nu poate fi jucat, juc─âtorul trebuie s─â efectueze c├ót mai multe mut─âri posibil.
 • ├Än cadrul jocuri de table Netbet online se nume╚Öte punct descoperit, acel punct ocupat de o singur─â pies─â de orice culoare. Dac─â adversarul ajunge cu o pies─â pe un punct descoperit, aceasta este lovit─â ╚Öi pus─â pe bar─â.
 • Prima obliga╚Ťie pe care o are juc─âtorul atunci c├ónd are un anumit num─âr de piese pe bar─â este s─â introduc─â acele piese ├«n casa advers─â. La Netbet table online acest lucru se realizeaz─â prin mi╚Öcarea ├«ntr-un punct liber concordant unuia dintre numerele aruncate pe zaruri, bine├«n╚Ťeles doar dac─â acel loc nu este ocupat de dou─â sau mai multe dintre piesele adversarului. Juc─âtorul trebuie s─â introduc─â toate piesele de pe bar─â pentru a putea muta orice pies─â la Netbet table.
 • Juc─âtorul poate s─â realizeze scoaterea pieselor din cas─â doar dup─â ce ╚Öi-a mutat toate piesele pe tabla de joc Netbet table online ╚Öi se procedeaz─â astfel: prin aruncarea zarurilor, dac─â juc─âtorul constat─â c─â a ob╚Ťinut un num─âr corespunz─âtor punctului ├«n care se afl─â o anumit─â pies─â, acesta poate s─â o scoat─â de pe tabl─â. Spre exemplu, dac─â juc─âtorul arunc─â 5, are dreptul s─â scoat─â piesa de la punctul 5.
 • Ca s─â poat─â ├«ncepe scoaterea propriilor piese de pe tabla de joc Netbet table online juc─âtorul trebuie s─â aib─â toate piesele active ├«n cas─â. Dac─â o pies─â este scoas─â pe bar─â ├«n timpul scoaterii din casa proprie, player-ul trebuie s─â readuc─â piesa respectiv─â ├«n casa proprie ├«nainte de a putea continua cu scoaterea pieselor din cas─â. Persoana c├ó╚Ötig─âtoare Netbet table este aceeia care va reu╚Öii s─â ├«╚Öi scoat─â prima toate cele cincisprezece piese din cas─â.

Ce turnee și premii oferă netbet table online?

Turneele sunt vizibile ├«n sec╚Ťiunea Turnee din Netbet table online. Atunci c├ónd le selectezi, vei vedea un panou informativ care afi╚Öeaz─â toate informa╚Ťiile despre turneu ╚Öi anume: taxa de participare, premiul, ora la care ├«ncepe, id-ul turneului, num─ârul de participan╚Ťi ├«nscri╚Öi ╚Öi num─ârul minim de juc─âtori necesar pentru ca turneul s─â aib─â loc, num─ârul de locuri c├ó╚Ötig─âtoare ╚Öi conven╚Ťiile de joc.

Joac─â table Netbet online dac─â dore╚Öti s─â participi la un turneu, prin ap─âsarea butonului ÔÇ×Intr─âÔÇŁ vizibil ├«n dreptul turneului ├«n lista de turnee disponibile sau ├«n panoul informativ.

Concluzie

Joc Netbet table online este ├«n momentul de fa╚Ť─â ├«n premier─â ├«n Rom├ónia ╚Öi ├«╚Ťi ofer─â posibilitatea s─â joci online ├«mpotriva altor adversari ╚Öi s─â c├ó╚Ötigi bani lichizi ├«n timp real.Rezultatul final al jocului Netbet table online este 100 % dependent de noroc, dar este demonstrat c─â juc─âtorii  ├«╚Öi pot folosii la fel de mult abilit─â╚Ťile ca ╚Öi la un joc de ╚Öah, a╚Öa c─â v─â pute╚Ťi influen╚Ťa extreme de mult ╚Öansele de c├ó╚Ötig.