Netbet table online

Profită de oferta Netbet table

Jocul de table este practicat între două persoane, fiind un joc care poate să prezinte multiple variante. Acesta implică strategie și noroc, deoarece mișcarea pieselor de pe tablă este determinată de aruncarea celor două zaruri.

Este cunoscut în toată lumea, deoarece este unul dintre cele mai vechi jocuri de societate. Netbet te invită să îți testezi aptitudinile de jucător într-un nou joc Netbet table online. Acum joacă Netbet backgammon pe bani!

Turnee de table Netbet România cu mii de premii 2024

Turnee de table Netbet cu premii de 50.000 RON

Începând cu 1 aprilie 2022 poți juca la turnee table Netbet România și te poți bucura de premii incredibile! Fondul de premiere este de 50.000 RON, așa că nu sta prea mult pe gânduri! Înscriete-te, pariază și câștigă!

Ai ocazia de a participa la cele mai tari turnee de table Netbet România 2024, începând cu data de 1 aprilie 2024! Participă la turnee de table Netbet online 2024 doar cu bani reali, la meciuri rapide, de lungă durată sau cu diferite convenții de joc. Beneficiezi de premii de până la 50.000 RON la aceste turnee de table exclusive Netbet online 2024, special pentru jucătorii pasionați! Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te chiar acum la turnee de table Netbet 2024!

La ce turnee de table Netbet 2024 te poți înscrie

Alege turneele de table Netbet 2024 care ți se potrivesc cel mai bine și bucură-te de premiile pe care le vei câștiga. Începând cu 1 aprilie 2024 poți participa la următoarele turnee de table Netbet România 2024:

 • NetBet Weekly 5000, cu un fond de premiere de 5000 RON și intrare gratis, în fiecare vineri, de la ora 19:00 EEST;
 • Netbet Daily 200, la care poți participa gratis, de sâmbătă și până joi, de la ora 19:00 EEST, cu un fond de premiere de 200 RON;
 • NetBet Nighty Rebuy 10, turneul care se desfășoară în fiecare zi, de la ora 20:00 EEST, cu un fond de premiere de 400 RON și la care poți participa cu o intrare de 10 RON;
 • NetBet Nighty Rebuy 5, la care participi cu o intrare de 5 RON, în fiecare zi, de la ora 21:00 EEST, având un fond de premiere de 200 RON.

Termeni și condiții turnee de table Netbet România 2024

 • Oferta se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont deschis la acest operator online;
 • La turnee de table Netbet 2024 ai posibilitatea de a utiliza o miză minimă de 5 RON sau o miză maximă de 100 RON, pentru a crea o masă;
 • Este permis să deschizi până la 3 mese de joc table Netbet 2024 simultan, doar când utilizezi un computer desktop. Dacă dorești să faci acest lucru, trebuie doar să dai click pe butonul + din dreapta ecranului tău și vor fi disponibile mai multe mese de joc table Netbet 2024;
 • Mai trebuie să știi că se aplică o taxă de participare la aceste mese de table Netbet online 2024 de 4% din miza plasată de către un jucător;
 • Toate informațiile despre turnee de table Netbet online 2024 sunt disponibile în interior jocului, prin accesarea secțiunii „Turnee” și selectarea celui la care dorești sa joci;
 • Dacă te deconectezi, poți accesa masa sau să intri la loc în turneu din meniul Tablou Principal;
 • Ai opțiunea de a vizualiza partidele care nu sunt realizate cu setarea de „Privat” prin butonul „Vizualizare” din dreptul mesei respective ori din secțiunea Tablou General pentru anumite turnee;
 • Câștigătorii sunt de acord ca numele și datele lor să fie publicate pe site sau alte medii online, cu scop de promovare;
 • Jucătorii care nu respectă regulile și nu joacă cinstit sunt excluși din turnee de table Netbet 2024, iar câștigurile acestora pot fi anulate.

Cum pot juca Netbet table online?

Ca să poți juca Netbet table online trebuie doar să îți creezi un cont urmând pașii indicați pe site și să realizezi o depunere minimă Netbet. Dacă dorești să joci Netbet table pe bani reali miza minimă este de 5 lei, pe când cea mai mare este de 99 de lei. Bineînțeles dacă întâmpini probleme la crearea contului Netbet, personalul Netbet îți stă la dispoziție pentru orice nelămurire.

După ce ai urmat acești pași ca să poți juca Netbet table online ,trebuie să deschizi jocul propriu-zis ca să îți creezi o masă de table. De asemenea, accesând meniul Creare joc nou disponibil, trebuie să îți setezi miza, timpul de joc și timpul mutării, numărul rundelor de joc, și altele.

Astfel, masa pe care tu ai creat-o în table joc Netbet online va putea fi evidentă pentru ceilalți jucători și vei fi notificat atunci când vei fi ales de către un alt participant la joc. Bineînțeles tu poți candida pentru a te alătura oricărei mese de joc deja disponibilă în listă.

Oferta Netbet table

Distrează-te cu unul dintre cele mai populare jocuri ale poporului român și acumulează câștiguri impresionante chiar în timp ce te relaxezi.

Care sunt regulile Netbet backgammon?

netbet casino jocuri table

Netbet backgammon online se joacă pe o tablă formată din patru cadrane, fiecare cadran cuprinzând câte șase triunghiuri, în doi jucători. Ambii jucători dispun de câte 15 piese, iar cadranele din Netbet table online reprezintă casa jucatorilor.

Piesele se dispun pe tabla de joc într-un anumit fel, pe care îl puteți găsii online pe site-ul Netbet în categoria jocuri Netbet table online. Casele jucătorilor sunt separate prin bară, și fiecare jucător dispune de propria pereche de zaruri.

Pentru a determina începerea jocului Netbet table online fiecare jucător va arunca un singur zar, urmând ca jucătorul care aruncă zarul cu numărul mai mare să înceapă jocul.

 • Jucătorii au voie să își deplaseze piesele doar în punctele libere, care nu sunt ocupate de două sau mai multe dintre piesele jucătorului oponent.
 • La aruncare, fiecare zar va indica un număr diferit, reprezentând câte o mutare separată, pentru două dintre piesele pe care acesta le are în joc. Jucătorul are dreptul să realizeze și o singură mutare, prin însumarea numerelor indicate de către cele două zaruri, doar cu condiția ca punctul intermediar dintre mutări să fie și acesta liber.
 • Jucătorul care aruncă zaruri duble în cadrul jocului Netbet table online are dreptul să joace numerele care sunt afișate pe zaruri de două ori, iar dacă acesta aruncă combinația de numere 6 și 6 poate să facă patru mutări ale cifrei 6.
 • Jucătorul trebuie să folosească ambele numere de la o aruncare (sau toate cele patru numere dacă acesta a dat zaruri duble), posibil, dacă mutările sunt permise de regulile jocului. Dacă doar un număr poate fi jucat, jucătorul este obligat să joace numărul respectiv. Sau, dacă oricare dintre cele două numere poate fi jucat, dar nu ambele, jucătorul trebuie să joace numărul mai mare.
 • Când niciunul dintre numere nu poate fi folosit, jucătorul stă o tură. În cazul dublelor, când nici unul dintre cele patru numere nu poate fi jucat, jucătorul trebuie să efectueze cât mai multe mutări posibil.
 • În cadrul jocuri de table Netbet online se numește punct descoperit, acel punct ocupat de o singură piesă de orice culoare. Dacă adversarul ajunge cu o piesă pe un punct descoperit, aceasta este lovită și pusă pe bară.
 • Prima obligație pe care o are jucătorul atunci când are un anumit număr de piese pe bară este să introducă acele piese în casa adversă. La Netbet table online acest lucru se realizează prin mișcarea într-un punct liber concordant unuia dintre numerele aruncate pe zaruri, bineînțeles doar dacă acel loc nu este ocupat de două sau mai multe dintre piesele adversarului. Jucătorul trebuie să introducă toate piesele de pe bară pentru a putea muta orice piesă la Netbet table.
 • Jucătorul poate să realizeze scoaterea pieselor din casă doar după ce și-a mutat toate piesele pe tabla de joc Netbet table online și se procedează astfel: prin aruncarea zarurilor, dacă jucătorul constată că a obținut un număr corespunzător punctului în care se află o anumită piesă, acesta poate să o scoată de pe tablă. Spre exemplu, dacă jucătorul aruncă 5, are dreptul să scoată piesa de la punctul 5.
 • Ca să poată începe scoaterea propriilor piese de pe tabla de joc Netbet table online jucătorul trebuie să aibă toate piesele active în casă. Dacă o piesă este scoasă pe bară în timpul scoaterii din casa proprie, player-ul trebuie să readucă piesa respectivă în casa proprie înainte de a putea continua cu scoaterea pieselor din casă. Persoana câștigătoare Netbet table este aceeia care va reușii să își scoată prima toate cele cincisprezece piese din casă.

Ce turnee și premii oferă netbet table online?

Turneele sunt vizibile în secțiunea Turnee din Netbet table online. Atunci când le selectezi, vei vedea un panou informativ care afișează toate informațiile despre turneu și anume: taxa de participare, premiul, ora la care începe, id-ul turneului, numărul de participanți înscriși și numărul minim de jucători necesar pentru ca turneul să aibă loc, numărul de locuri câștigătoare și convențiile de joc.

Joacă table Netbet online dacă dorești să participi la un turneu, prin apăsarea butonului „Intră” vizibil în dreptul turneului în lista de turnee disponibile sau în panoul informativ.

Concluzie

Joc Netbet table online este în momentul de față în premieră în România și îți oferă posibilitatea să joci online împotriva altor adversari și să câștigi bani lichizi în timp real.Rezultatul final al jocului Netbet table online este 100 % dependent de noroc, dar este demonstrat că jucătorii  își pot folosii la fel de mult abilitățile ca și la un joc de șah, așa că vă puteți influența extreme de mult șansele de câștig.