cote pariuri alegeri parlamentare 2020

Oferta de pariuri alegeri parlamentare 2020

Alegerile parlamentare 2020 se vor desfășura pe 6 decembrie, de Sfântul Nicoale, în condiții speciale din cauza pandemiei de COVID-19. Pentru a fi la curent cu toate noutățile ți-am pregătit un articol despre pariuri alegeri parlamentare 2020.

PNL și PSD domină în sondaje și au cele mai mici cote alegeri parlamentare 2020. Vechile partide au cele mai mari șanse să obțină majoritatea la alegeri parlamentare 2020 6 decembrie. Echipa noastră ți-a pregătit astăzi un articol dedicat special pariuri alegeri parlamentare 2020 în care vei descoperi unde sunt cele mai bune cote, dar și cele mai bune opțiuni de pariere la scrutinul din 6 decembrie.

Nota editorului: Toate cotele menționate în acest articol erau valabile la data redactării. Acestea se pot modifica de la un minut la altul, în funcție de pariurile plasate de jucători sau de rezultatele sondajelor oficiale. Pentru informații de actualitate, vizitați oferta fiecărui operator accesând butonul verde.

Pariuri alegeri parlamentare 2020 la Betano

Pariază pe alegeri locale și parlamentare 2020 la Betano!

Vezi oferta completă de pariere pe alegerile locale și parlamentare din 2020 de la Betano!

Betano a pregătit excelent secțiunea pariuri alegeri parlamentare 2020 și găsim pe site-ul operatorului sportiv opțiuni atrăgătoare. PNL are o cotă de 1.45 să câștige la Camera Deputațior și Senat, în timp ce PSD beneficiază de o cotă de 3.00.  USR-PLUS este a 3-a favorită cu o cotă de 10.00 la alegerile parlamentare 2020 6 decembrie.

Betano vine cu oferă largă de pariuri alegeri parlamentare 2020. Casa de pariuri îți oferă posibilitatea să mizezi pe procentajul prezenței la vot la nivel național, procentajul obținut de fiecare partid sau să mizezi pe câștigători în fiecare județ în parte. Tot la Betano pariuri alegeri locale și parlamentare poți să mizezi pe H2H între partide.

Operatorul sportiv a setat money line-ul pentru prezența la vot la nivel național între 37,50% și 39,50% în funcție de cota pe care dorești să pariezi.

Betano îți oferă posibilitatea să pariezi și pentru votul din diaspora. USR-PLUS este partidul favorit la Senat și Camera Deputaților în rândul românilor care votează din străinătate. Noul partid are o cotă de 1.60, fiind urmat de PNL cu 2.25 la Betano. Totuși, diaspora a fost cea care l-a votat masiv pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale și ar putea să salveze din  nou Partidul Național Liberal.

Pariuri alegeri parlamentare 2020 vine cu oferte speciale la Betano. Operatorul îți oferă o cotă de 2.20 pentru ca USR-PLUS să nu câștige Muncipiul București sau în orice alt județ din țară.

Tot la această casă de pariuri poți miza pe procentele pe care le va obține fiecare partid în parte la Camera Deputaților și Senat. La cote alegeri parlamentare 2020 găsim PSD cu o  cotă de 1.87 pentru a avea un procentaj de peste 27,50% în ceea ce privește votul pentru Camera Deputaților.

Pariuri alegeri parlamentare 2020 la eFortuna

Pariază pe alegeri locale și parlamentare 2020 la eFortuna!

Vezi oferta completă de pariere pe alegerile locale și parlamentare din 2020 de la eFortuna!

Partidul Național Liberal este favorit și în opinia celor de la eFortuna la pariuri alegeri parlamentare 2020. Liberalii au o cotă de 1.60 la eFortuna, în timp ce PSD are o cotă de 2.40, mai mică față de cea oferită de Betano.

Un duel echilibrat este și între PMP și UDMR pentru locurile de la Senat și Camera Deputaților. Partidul Mișcarea Populară are o cotă de 1.50 pentru a lua fața Uniunii Democrate Maghiare. 

Efortuna.ro vine cu un moneyline de 41,5% la prezență vot alegeri parlamentare 2020. O cotă de 1.55 pentru sub 41,5% prezența este printre cele mai bune cote alegeri parlamentare 2020. Pandemia de COVID-19 îi va ține pe mulți în case în ziua votului, în plus vremea ar putea să fie un alt factor care ar putea influența prezența la vot. Astfel, pronosticul de sub 41,5% este una  dintre cote alegeri parlamentare 2020 pe care se pot face bani frumoși.

Pariuri alegeri parlamentare 2020 la Casa Pariurilor

Pariază pe alegerile locale și parlamentare la Casa Pariurilor!

Vezi oferta completă de pariere pe alegerile locale și parlamentare din 2020 de la Casa Pariurilor!

Casa Pariurilor nu oferă prea multe cote alegeri parlamentare 2020. La acest operator de pariuri sportive poți miza doar pe rezultate alegeri parlamentare 2020. Nu există pariuri speciale pentru fiecare județ sau prezența la vot.

PNL este partidul favorit și la Casa Pariurilor cu 1.55, în timp ce PSD este pe doi cu 2,65. USR-PLUS are o cotă de 8.50 pe locul al treilea, în timp PRO România, PMP sau UDMR au cote de peste 150, 250, respectiv 500 pentru a furniza marea surpriză.

Pariuri alegeri parlamentare 2020 la Betfair

Pariază pe alegerile locale și parlamentare la Betfair!

Vezi oferta completă de pariere pe alegerile locale și parlamentare din 2020 de la Betfair.

Bookmakerii de la Betfair îi văd mari favoriți pe cei de la Partidul Național Liberal la Camera Deputaților. Betfair oferă un 1.11 pentru succesul liberalilor la Camera Deputaților. PSD are cotă de 5.00, iar pe trei este USR-PLUS cu 15.00.

Pariul pentru Camera Deputaților este singurul pus la dispoziție de operator în ceea ce privește pariuri alegeri parlamentare 2020.

Mai multe despre alegeri parlamentare 2020

Pe 6 decembrie vor fi aleși 465 de parlamentari dintre care 136 senatori și 329 de deputați. Un deputat reprezintă 70.000 de locuitori, în timp ce un senator 160.000 de locuitori. La alegerile parlamentare s-au înscris 7.131 de pretendenți, numărul lor fiind în creștere după ce în urmă cu patru ani au fost doar 6.476.

Dorinel Munteanu, fostul mare fotbalist al României, cântăreții Marcel Pavel și Sanda Ladoși sau actrița Magda Catone sunt doar câteva dintre vedetele din România care s-au înscris pentru obținerea unui loc în parlament. Daniel Ghiță, fostul luptător de K1, este și el pe lista din partea celor de la PSD după ce în ultimele luni a atras atenția constant prin postările lui controversate de pe rețelele de socializare. Cu așa nume pe liste, pariuri alegeri parlamentare 2020 devin și mai interesante.

Când sunt alegeri parlamentare 2020?

Alegerile parlamentare în acest an sunt programate pe data de 6 decembrie, atunci când sunt sărbătoriți toți cei care poartă numele de Nicolae/Nicoleta sau alte diminutive. Călin Popescu Tăriceanu a solicitat amânarea scrutinului din cauza pandemiei de COVID-19, însă solicitarea lui nu a fost acceptată.

Alegerile parlamentare sunt organizate o dată la 4 ani în România, ultima dată fiind programate pe 11 decembrie, 2016. Partidul Social Democrat a dominat clar atunci scrutinul și a obținut 154 de mandate la Camera Deputaților și un procent de 45% cu peste 25 de procente peste marii rivali de la Partidul Național Liberal.

PSD a câștigat și la Senat cu procentaje similare, fiind acaparete 67 de mandate cu 37 în plus față de PNL. Dacă uiți răspunsul la întrebarea când sunt alegeri parlamentare? E foarte simplu, de Moș Nicoale.

Statistici și sondaje alegeri parlamentare 2020

Conform sondajelor efectuate în ultimele luni, Partidul Național Liberal conduce în sondaje și statistici. Un sondaj efectuat de CURS în perioada 1-10 noiembrie pe un eșantion de 1.067 de persoane arată că situația se prezintă astfel:

  • PNL 32%
  • PSD 27%
  • USR-PLUS 16%

Dacă privim sondajele realizate în ultimele luni înțelegere de ce PNL area cele mai mici octe alegeri parlamentare 2020. Liberalii sunt favoriți în acest moment la pariuri alegeri locale și parlamentare 2020.

Rezultate alegeri parlamentare 2020

Primele rezultate oficiale le-am putea avea pe 6 decembrie, în jurul orei 21:00. În plus, vor fi exit poll-uri toată ziua, dar datele din exit poll nu pot fi considerate oficiale. Numărătoarea voturilor și validarea lor se poate întinde pe mai multe zile. De altfel,  la alegerile locale din această toamnă au fost probleme mari în anumite secții de votare, fiind contestate alegerile în mai multe localități, inclusiv în București. Pariuri alegeri locale și parlamentare 2020 vor fi decise doar în momentul în care rezultatele sunt oficiale.

Primele rezultate alegeri parlamentare 2020 le vom avea cu siguranță în seara zilei de 6 decembrie, atunci când majoritatea partidelor cunosc situația voturilor.

Concluzii alegeri parlamentare 2020

Scrutinul din acest an este unul extrem de imprevizibil în actualul context epidemiologic. Mulți români se tem să se prezinte la vot de teama infecției cu COVID-19, în timp ce alții contestă actuala conducere pentru măsurile luate în ceea ce privește răspândirea coronavirusului.

Echipa noastră de specialiști îți recomandă să mizezi pe câteva pariuri alegeri parlamentare 2020. De exemplu, prezența la vot ar putea să fie extrem de mică din cauza pandemiei și pe fondul unor nemulțumiri ale cetățenilor.

Partidul Național Liberal ar putea pierde și alegerile parlamentare 2020 din cauza modului în care a fost gestionată pandemia. În plus, incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț reprezintă o altă lovitură dură încasată de liberali.

Pariuri alegeri parlamentare 2020 vor rămâne pentru totdeauna în istorie ca scrutinul desfășurat în plină pandemie de COVID-19. Sperăm că prin această analiză ai înțeles exact care sunt datele înainte de alegeri parlamentare 2020 și știi care sunt cele mai bune opțiuni de pariuri alegeri decembrie 2020.