pariuri esports Superbet

Iată oferta de pariuri esports Superbet

Superbet casino își întâmpină clienții nou înregistrați într-un mod aparte, oferindu-le un bonus pariuri esports Superbet generos, de 500 RON, disponibil pentru pariurile pe jocurile și meciurile esports. De asemenea, agenția vine și cu alte promoții atractive, unele dintre ele fiind foarte cunoscute în rândul pariorilor. Aici ne referim în special la popularele ”Super Spin” sau ”Super cota”, pe care le poți revendica oricând, doar accesând platforma online a operatorului din browserul computerului tău sau descărcând aplicația dedicată Superbet.

500 RON bonus pariuri esports superbet

Superbet te recompensează cu 500 RON la înregistrare pentru pariuri pe jocuri și meciuri din gama eSports!

La ce se aplică oferta bonus pariuri esports Superbet?

Dacă ești pasionat de jocuri precum Counter-strike, League of Legends; DOTA 2; Starcraft; Rainbow Six; FIFA și alte titluri care atrag atenția jucătorilor în timpul campionatelor, operatorul îți sprijină pasiunea pentru joc și te recompensează cu bonus pariuri esports Superbet de 500 RON GRATIS la înregistrare!

Cum revendic bonus esports Superbet?

  • Ca în cazul oricărei promoții dedicate jucătorilor noi, și pentru a putea revendica oferta bonus pariuri esports Superbet, primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere pentru a te bucura de acest bonus pariuri esports online de la Superbet este să îți creezi un cont de jucător folosind link-ul din oferta atașată acestui articol. Accesând linkul pus la dispoziția ta de JocuriCazinouri vei fi redirecționat imediat către pagina de înregistrare Superbet unde vei completa formularul de creare cont care te va aduce mai aproape de bonusul bun venit în valoare de 500 RON acordat pentru pariuri esports Superbet.
pariuri esports superbet
  • Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să încarci o poză după un act de identitate pe care îl deții pentru a-ți confirma datele contului și pentru a-l valida. După ce ai finalizat și acest proces, vei deveni eligibil să îți alimentezi contul de jucător, deoarece va fi necesar să efectuezi și o primă depunere Superbet pentru a primi bonusul și, totodată, având contul validat, vei putea ulterior și să retragi câștigurile generate pe platforma Superbet online.
  • Așa cum am precizat și mai sus, ultimul lucru pe care trebuie să îl respecți pentru a putea revendica este să îți alimentezi contul de jucător cu suma minimă de 100 RON. După efectuarea acestei prime depuneri Superbet, contului tău îi va fi acordat mult râvnitul bonus pariuri esports Superbet de 500 RON. Bonusul va fi creditat contului tău la scurt timp după momentul efectuării depunerii, așa încât să te poți bucura de avantajele ofertei pariuri esports Superbet în cel mai scurt timp posibil și să începi să plasezi pariuri pe toate meciurile esports purtate la jocuri precum Counter-strike, League of Legends; DOTA 2; Starcraft; Rainbow Six; FIFA.

Termeni și condiții bonus esports Superbet:

  • Promoția se desfășoară începând cu luna noiembrie 2020 și se acordă o singură dată pentru crearea și validarea unui cont de jucător pe platforma Superbet. Jucătorii au dreptul la un singur cont pe platforma operatorului.
  • Valabilitatea ofertei bonus esports Superbet de 500 RON, acordat în urma efectuării primei depuneri, este de 7 zile din momentul acordării.
  • Bonusul are condiții de rulaj de 5x și poate fi utilizat doar în secțiunea dedicată Pariurilor esports.
  • Cerințele de rulaj ale 500 RON bonus pariuri esports superbet trebuie îndeplinite în 7 zile de la acordarea bonusului.
  • Dacă există fonduri în contul jucătorului în momentul plasării unui pariu, vor fi utilizați întâi banii din cont, iar apoi banii proveniți din bonus.
  • Jucătorul nu va putea să retragă banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța restricționată până când nu a terminat de rulat bonusul, conform termenilor și condițiilor operatorului., iar dacă oferta bonus pariuri esports superbet a fost anulată sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia vor fi anulate. Dacă jucătorul efectuează o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

Concluzie

Sperăm că te-am convins de beneficiile jocului la Superbet și că acest bonus pariuri esports superbet e va ajuta să pășești cu brio în lumea bettingului online și să prinzi gustul competițiilor esports. Revendică bonusul de 500 RON de la Superbet și câștigă-ți locul în liga profesioniștilor acumulând experiență chiar pe banii cazinoului. Titlurile unor jocuri de renume, printre care Counter-strike, League of Legends; DOTA 2; Starcraft; Rainbow Six; FIFA te așteaptă să le susții învingătorii prin plasarea de pariuri esports