agentii casa pariurilor

Program agenții Casa Pariurilor România 2023

Casa Pariurilor se clasează cu ușurință printre preferințele pasionaților de casino, în special când vine vorba despre pariuri sportive și jocuri captivante.

Iar dacă te numeri printre cei care doresc să experimenteze și atmosfera reală a unei agenții Casa Pariurilor, noi îți prezentăm pe parcursul acestui articol toate informațiile de care ai nevoie despre program Casa Pariurilor, zilnic și de sărbători, modalități de contact Casa Pariurilor, dar și unde găsești agenții Casa Pariurilor deschise. 

Program Casa Pariurilor azi – Când se deschid sălile de joc?

Dacă ești curios să afli care este actualul program Casa Pariurilor 2023, trebuie să știi, mai întâi, că acesta coincide cu al oricăror agenții Casa Pariurilor deschise, cu excepția unora, care închid ușile jucătorilor aproape de miezul nopții.

De asemenea, trebuie să ai în vedere în ce constă un program Casa Pariurilor de sărbători, care va fi scurtat precum vei afla mai târziu din acest articol.

Descoperă program agenții Maxbet și program agenții Superbet, pentru fiecare zi și anumite sărbători.

Program agenții Casa Pariurilor 2023 în fiecare zi

Așa cum îți spuneam, nu sunt diferențe în ceea ce privește orar Casa Pariurilor în cadrul celor mai multe CasaPariurilor agenții, dar există, într-adevăr, un număr redus dintre acestea care prelungesc cursa pentru câștiguri până la ora 00:00. 

Așadar, un Casa Pariurilor orar arată astfel în cele mai multe situații: de Luni până Duminică, de la ora 10:00 la 22:00. Iar dacă 12 ore nu sunt suficiente pentru a te sătura de adrenalina câștigurilor, o poți continua online, unde vei găsi o mai mare varietate de jocuri, dar și oferte de nerefuzat. 

Vezi ce program agenții eFortuna ai la dispoziție și ce program agenții Gets Bet se aplică în anumite date calendaristice.

Program Casa Pariurilor sărbători

Este timpul să discutăm și despre Casa Pariurilor program sărbători, astfel că în aceste perioade ale anului, agenția Casa Pariurilor își va prescurta programul și va fi închisă în anumite zile. Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi pentru că mai ales acum poți opta pentru jocul pe platforma online, până când CasaPariurilor program revine la normal.

Program Casa Pariurilor de Rusalii – Orar Casa Pariurilor de Sărbători

Cea de-a cincizecea zi de după Paște nu aduce nicio schimbare zilnicului program Casa Pariurilor 2022, spre fericirea tuturor jucătorilor. Așadar, dacă erai curios să știi care este Casa Pariurilor program agenții, află că acesta rămâne neschimbat, de la 10:00 la 22:00.

Program Casa Pariurilor Crăciun – Casa Pariurilor orar de Sărbători

Dacă alegi să joci la Casa Pariurilor de Crăciun, trebuie să știi că te așteaptă câteva bonusuri care te vor da pe spate. Totuși, în această zi de sărbătoare, Moșul îți va livra darurile generoase online, astfel că toate Casa Pariurilor agenții sunt închise.

În preajma sărbătorilor de iarnă, un program Casa Pariurilor Crăciun arată așa: 

  • Sâmbătă, 24 decembrie, un program agenții Casa Pariurilor va începe la ora 10:00 și se va termina la ora 18:00;
  • Duminică, 25 decembrie, Casa Pariurilor agenții vor fi închise întreaga zi;
  • Luni, 26 decembrie, acest program agenții Casa Pariurilor va începe normal, la ora 10:00, dar va fi scurtat până la ora 21:00.

Program Casa Pariurilor Revelion – Casa Pariurilor program Sărbători

Ești pregătit pentru a intra în Noul An cu câștiguri la care nici nu îndrăznești să visezi? La Casa Pariuri te întâmpină surprize pe măsură, care să îți umple buzunarele înainte de a trece în 2023. Trebuie să știi, totuși, că agențiile funcționează după noul program Casa Pariurilor de sărbători, adică este scurtat.

Iată cum arată un program Casa Pariurilor Revelion:

  • Sâmbătă, 31 decembrie, un program Casa Pariurilor sărbători începe la 10:00 și se sfârșește la 18:00;
  • Duminică, 1 ianuarie, toate Casa Pariurilor locații sunt închise;
  • Luni, 2 ianuarie, acest orar Casa Pariurilor de sărbători îi primește pe jucători de la ora 10:00 la ora 21:00.

Program Casa Pariurilor Paște – Agenția Casa Pariurilor de Sărbători

În final, îți vom prezenta care este Casa Pariurilor program de Paște pentru că, bineînțeles, și acesta va fi unul scurtat. Iepurașul de Paște mută cadourilor tot pe platforma online, unde acest program de Paște Casa Pariurilor nu se termină niciodată.  

Așa arată un program Casa Pariurilor Paște:

  • Sămbătă, 15 aprilie, un program Casa Pariurilor de Paște va cuprinde intervalul orar 10:0018:00;
  • Duminică, 16 aprilie, agenția CasaPariurilor este închisă;
  • Luni, 17 aprilie, acest Casa Pariurilor program de Paște se va încadra între orele 10:00 și 18:00.

Casa Pariurilor Contact 2023 – Număr telefon Casa Pariurilor

În ceea ce privește modalitățile de contact Casa Pariurilor, trebuie să știi că ai două variante prin care poți comunica cu echipa de relații clienți, prin e-mail sau prin Casa Pariurilor număr telefon. Ai în vedere că programul CasaPariurilor contact este același cu cel al agențiilor, de la ora 10:00 la ora 22:00.

Așadar, dacă alegi modalitatea de contact CasaPariurilor prin e-mail, vei putea trimite un mesaj cu problema ta la adresa suport@casapariurilor.ro

În cazul în care vrei să iei legătura telefonic cu unul dintre operatori pentru a-i putea detalia mai bine ce fel de nelămurire ai, vei folosi metoda Casa Pariurilor contact telefon. Există un singur nr contact Casa Pariurilor la care poți apela, dar ține cont că ți se va răspunde doar în intervalul 10:00 – 22:00. Acesta este Casa Pariurilor nr telefon: 0319884.

Casa Pariurilor locații – Unde găsești agenții CasaPariurilor 

Cazinoul Casa Pariurilor se bucură de popularitate în întreaga țară, astfel că s-au deschis numeroase săli fizice de joc în majoritatea județelor din România, cu precădere în București. Din anul 2007, de la înființare, și până în prezent, agenția CasaPariurilor a reușit să strângă o comunitate bogată de jucători dornici de distracție și câștiguri pe măsură.

Casa Pariurilor îți oferă două metode prin care te poți bucura de avantajele oferite, fie în agențiile fizice, fie pe platforma online, unde poți juca oricând și de oriunde. Ține cont de program agenții Casa Pariurilor, care se desfășoară de la ora 10:00 la 22:00

Iar pentru că foarte mulți jucători se întreabă dacă pot intra în contact cu o anumită agenție, trebuie să știi că există un singur nr contact Casa Pariurilor, acesta fiind 0319884.

Vezi program agenții Winner și ce locații ai în apropierea ta.

Concluzie

În acest articol ne-am propus să îți prezentăm, pe rând, toate detaliile despre agenții Casa Pariurilor, ca de acum să știi care este program Casa Pariurilor azi.

De asemenea, sperăm că am răspuns tuturor curiozităților tale referitoare la program Casa Pariurilor de sărbători și că nu vei avea vreo problemă în a afla metodele de contact Casa Pariurilor în cazul unor posibile nelămuriri.