winbet ruletă

WinBet Ruletă: jocuri pentru toți fanii ruletei online

Fie că ești un novice al jocurilor de ruletă live sau că ești un „high roller” și dorești să-ți testezi abilitățile la mese animante de mulți jucători, pe platforma online Winbet Casino, secțiunea WinBet Ruletă vei găsi cu siguranță experiența pe care o cauți. WinBet Ruletă Online este unul dintre cele mai complexe website-uri de jocuri de noroc, recunoscut pentru procesul facil de înregistrare Winbet, dar și pentru sloturile sale și jocurile de ruletă, cu o mulțime de jocuri de ruletă online exclusive care de cele mai multe ori, nu se regăsesc în portofoliul operatorilor cu renume mondial.

Bucură-te de jocuri ruletă Winbet și prin Winbet aplicație!

200% până la 2000 RON + 50 RON gratis!

Înregistrează-te acum la Winbet online și profită de:

  • 200% la primele 3 depuneri
  • condiții de rulaj de 35x
  • bonus de 50 RON GRATUIT

Oferta de care poți să te bucuri la Ruletă WinBet

Jocurile din categoria WinBet Ruletă Online sunt recomandate pentru toate tipologiile de jucători și au unele dintre cele mai permisive limite de pariere, între 0.40 RON – 8.000 RON cu o limită de 6 mese. Secțiunea WinBet Ruletă încântă fiecare jucător cu 5 variații populare ale jocului de ruletă (Roulette Habanero WinBet, Virtual Roulette EGT WinBet, Roulette First Person WinBet, Lightning Roulette WinBet și LUX Roulette WinBet)  accesibile printr-un singur cont de jucător. De asemenea, WinBet Ruletă Online nu se limitează la un singur furnizor de jocuri de noroc, ci aduce la un loc o ofertă variată de jocuri de ruletă de la dezvoltatori de jocuri de noroc populari precum Evolution Gaming, Habanero sau Novomatic AG.

Un alt element de noutate adus în cadrul WinBet Ruletă Online este software-ul EGT. Indiferent de ce jocuri vei alege să joci la WinBet Ruletă, poți să te bucuri de siguranță maximă a contului tău, o calitate de nereproșat și jocuri de ruletă care se încarcă rapid, prin transmisii HD, fără dificultăți tehnice apărute în timpul partidelor de joc. Pentru o imagine mai clară asupra tipurilor de jocuri de ruletă disponibile la WinBet Ruletă Online, îți punem la dispoziție, mai jos, un scurt rezumat al principalelor 4 variante. Aceste informații despre portofoliul WinBet Ruletă te vor ajuta să alegi forma potrivită pentru tine în funcție de nivelul de experiență, de valorile pe care dorești să le pariezi și de ambianța pe care intenționezi să o trăiești, fie ea în format offline sau live.  

winbet ruleta

LUX Roulette WinBet

  • Pentru senzații de neuitat poți să-ți încerci norocul cu Lux Roulette WinBet, un joc oferit de Greentube Novomatic. Acest tip de ruletă este ideal pentru începători tocmai pentru că îți permite să faci pariuri mai simple, atât pe grupuri de numere, cât și pe șanse (roșu sau negru). O veste bună este că LUX Roulette WinBet poate să fie jucat în două moduri: versiunea demo, fără bani și versiunea propriu-zisă, unde poți cu adevărat paria. Deși la o primă impresie mulți jucători nu înțeleg sensul de a desfășura partide doar „în joacă”, acestea te ajută să exersezi și să îți îmbunătățești tacticile și strategiile fără cheltuieli în plus, pentru a-ți putea maximiza câștigurile la WinBet Ruletă Online. Astfel, odată ce te simți pregătit de acțiune, vei scăpa de frica de a-ți asuma riscuri și vei simți emoția pozitivă adusă de victorii în câștiguri.

Roulette First Person WinBet

  • Roulette First Person WinBet  este un joc unic de ruletă bazat pe RNG (Random Number Generation), ca niciun altul. Toate pariurile la ruleta obișnuită devin parte a unui mediu sofisticat 3D animat a mesei de ruletă, care este convingător, cât și captivant. Interfața jocului de pe plaforma WinBet Ruletă Online dezvoltată de Evolution Games este prietenoasă și simplu de utilizat, iar butoane de acțiune permit oricărui jucător să joace în propriul ritm și să înceapă cu pariuri mai ușoare. Roulette First Person WinBet  este o versiune relativ superioară jocului clasic cu un singur 0, dar se adresează tuturor tipurilor de jucători datorită maleabilității sale. Alege această versiune de ruletă online de la WinBet Ruletă chiar dacă preferi să nu joci sub presiunea timpului sau dacă ai prins gustul și dorești să accelerezi partida de joc. În plus, butonul „GO LIVE” trece playerul direct la o masă de ruletă Live, pentru a putea experimenta realitatea unui cazino fizic, în prezența unui dealer real, direct din fața ecranului.  

Lightning Roulette WinBet

  • WinBet Ruletă Online pune la dispoziția utilizatorilor săi încă un joc de ruletă marca Evolution Gaming – Lightning Roulette.  Este un titlu de joc captivant, lansat în 2018 și reprezintă una dintre cele mai populare variante de ruletă europeană live. Într-o ambianță deosebită, Lightning Roulette WinBet are ca gazdă un dealer sociabil care antrenează jucătorii în experiența de joc pe tot parcursul partidei. Jucând această variantă de joc pe platforma Ruletă WinBet, vei descoperi elementele clasice ale jocului tradițional de ruletă în stilul European dar și o diferență majoră oferită de Lightning Numbers, o opțiune care te ajută să îți maximizezi șansele de câștig cu fiecare tură. De asemenea, este important de menționat că plățile se fac diferit față de alte variante de ruletă. Pariurile directe sunt plătite 30 la 1, iar toate celelalte (roșu/negru, etc.) sunt valorizate la fel ca în cazul unui joc standard.

Virtual Roulette WinBet

  • Dacă ești în căutarea unui joc clasic de ruletă, ușor de jucat, din secțiunea Ruletă WinBet, atunci Virtual Roulette WinBet poate fi opțiunea potrivită pentru tine. La Virtual Roulette WinBet, vei găsi toate opțiunile de pariere  într-un singur loc, afișat pe ecranul principal. Jocul de ruletă disponibil la WinBet Ruletă are un design simplu și user friendly și roata are 37 de buzunare cu bile de la 0 la 36. Orice jucător poate plasa mai multe pariuri simultan, iar ca element bonus, dezvoltatorul jocului oferă și un premiu JackPot progresiv, care este câștigat aleatoriu. Mai exact, după fiecare rotire, bonusul poate să fie declanșat și să beneficiezi de câștiguri masive.

Cum joci ruletă live la WinBet Ruletă Online

Experiența unei partide live merită cu siguranță trăită dacă ești deja familiar cu jocul clasic online. Ce aduce nou? Prezența dealerului creează o atmosferă dinamică datorită faptului că jocul este difuzat dintr-un studio de cazino real, cu un dealer adevărat, cu care comunici online pentru a plasa pariuri. Plasarea unui pariu la WinBet Ruletă Live este simplă pentru că tot ceea ce trebuie să faci este să alegi sum ape care dorești să o pariezi, modalitatea de pariere și să dai un click. Din acest punct, dealerul va lua în considerare cele transmise de către tine și va plasa chip-uri reale pe masa de joc.  

Ruleta este cel mai popular joc de noroc din lume. Jucătorii o adoră pentru regulile elementare, jocul fascinant și oportunitatea de a deveni proprietarul unei sume mari în doar câteva secunde. Chiar și cei care nu au legătură cu jocuri de noroc sunt familiarizați cu regulile ruletei. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece ruleta a fost arătată de multe ori în filme și descrisă în literatură. Bucură-te de aceasta de oriunde te-ai afla prin intermediul aplicației Winbet dedicate.

Concluzie

Acum că ai studiat ghidul WinBet Ruletă Online noi spunem că ești pregătit cu adevărat să treci la acțiune. Dacă încă nu ai un cont WinBet Ruletă, urmează pașii pentru a-l crea cu ușurință, alege jocul cel mai potrivit pentru tine și începe să câștigi. Vestea bună e că la secțiunea Ruletă WinBet nu ai cum să te plictisești. Odată ce acumulezi experiență în variantele pentru începători, poți oricând să evoluezi la jocuri mai complexe, precum cel live, autentic, ca să te simți cu adevărat ca un personaj din filmul James Bond.