Bonus Fortuna eSports

100% Bonus Fortuna eSports

Bonus 100% pentru esports!

Câștigă 500 de lei!

Pariază pe esports!

Lumea pariurilor este un domeniu fascinant, mai ales că ai atât de multe posibilități dintre care poți să alegi. Dacă acesta mai vine la pachet și cu vreo promoție tentantă, atunci lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine. Azi vorbim despre bonus Fortuna eSports, cea mai nouă soluție pentru gambler propusă de operatorul care este partener al Echipei Naționale de Fotbal a României.

Acum ne adresăm gamerilor înrăiți, care au cunoaștere bună asupra unor jocuri precum DOTA, CS sau League of Legends. Bonusul este de 100% până la 500 de lei. Haideți să vedem cum la pariuri esport! Fortuna esports e un adevărat spectacol pentru pariori!

Sunt doar patru pași extrem de simpli pe care îi ai de parcurs cu această ofertă eFortuna eSports

  1. Dă click pe oferta propusă de Jocuri Cazinouri, disponibilă în această pagină
  2. Fă-ți cont la Fortuna Casino.
  3. Efectuează o depunere la acest cazinou.
  4. Banii depuși trebuie rulați de patru ori pe pariuri pe pariuri Fortuna eSports.

Bonus Fortuna eSports îți dublează practic banii pentru jocul de pariuri pe DOTA, CS sau pe League of Legends. Dacă ai depus 200 de lei și ai efectuat turnoverul, vei juca practic 400 de lei. Fortuna Online va avea mereu campanii atractive pentru tine.

Termeni și condiții pentru bonus Fortuna eSports

Există o serie de condiții de care e bine să ții cont atunci când alegi această ofertă. eFortuna eSports e doar pentru adevărații pariori! Vei putea alege o singură ofertă de bun venit, practic dacă optezi pentru aceasta, nu vei mai putea beneficia de alta pentru sloturi sau pentru pariuri sportive în general. După ce optezi pentru ofertă, va fi nevoie să îți confirmi contul de jucător.

Această campanie are un regim mai special față de cele cu care ai fost obișnuit la alte cazinouri online licențiate de ONJN. Bonus Fortuna eSports înseamnă să rulezi mai întâi suma depusă și abia apoi vei fi creditat cu banii bonus. Să luăm un exemplu practic.

Depui 200 de lei, iar suma rulată înainte de a fi creditat cu bonus esport va fi de 200*4 = 800 de lei. Cotele minime pentru suma depusă vor fi de 1.5 pe fiecare bilet plasat. Se pot plasa și pariuri live și pariuri prelive, însă foarte important este faptul că rulajul trebuie să se întâmple în 14 zile de la efectuarea depunerii. Nu rata acest termen.

Pentru această promoție se pot folosi următoarele metode de depunere: carduri bancare de debit și credit de la Mastercard și Visa, cartela preplătită de la Paysafe, transfer bancar sau chiar la agențiile stradale, prin Cash Point. Nu poți să nu te bucuri de cei până la 500 de lei bonus 100%, care îți pot dubla cel puțin veniturile din jocuri de noroc. Bonus Fortuna eSports e pentru cunoscătorii fenomenului sporturilor electronice, dar și pentru cei care sunt curioși să vadă cum stau lucrurile în acest tip de pariuri.

Cele mai importante competiții pe care le aștepți în octombrie 2019

Zilele acestea se desfășoară o competiție extreme de importantă pentru gameri, dar și pentru fanii adevărați ai sporturilor electronice.

Este vorba despre Championship SeriesSeason 8 pentru Counter Strike. Turneul este în plină desfășurare, ceea ce îl face foarte special. Este o competiție foarte importantă, pe care poți miza banii primiți din bonus Fortuna eSports. Alte competiții pe care poți paria sunt: 2019 China Team Championship S2 , Asian DOTA2 Gold Occupation Invitational Competition S6 sau 2019 ESL Meisterschaft Winter.

Indiferent ce alegi să joci și pe ce vei paria, e bine să știi că partea de documentare este extreme de importantă. Forma de moment sau lipsa unui jucător din echipă pot schimba dramatic raporturile de forțe dintr-un campionat esport.Cu eFortuna ESports lucrurile devin mult mai simpli, mai alescă ți se oferă atât de multe variante de pariere.

Pe lângă clasicele pariuri de tip 1 sau 2 (victoria uneia dintre echipe), se poate miza și pe câștigătorul unui campionat (pariurile antepost sau outright) sau pe hărți (echipa câștigătoare pe o anumită hartă, sau over/under numărul de hărți dintr-o dispută). Nu în ultimul rând poți miza și pe scorul corect al unei dispute cu bonusul Fortuna sports pus la dispoziție de operator. Mult succes și pariuri cât mai inspirate!