bonus Casa Pariurilor

Bonus Casa Pariurilor cu 100% din depunere!

Casa Pariurilor este una dintre cele mai populare agenții stradale din România, cu o prezență remarcabilă pe piața românească a jocurilor de noroc de nu mai puțin de 10 ani. Cu peste 740 de agenții stradale la nivel național, Casa Pariurilor are un avantaj dominant în fața competitorilor din piață. Mai mult, oferta Casa Pariurilor bonus este una incredibil de satisfăcătoare, de care trebuie să profiți și tu!

100% Bonus până la 200 RON la pariuri sportive Casa Pariurilor

Fără restricții de cote, retrageri rapide!

Fă-ți cont prin JocuriCazinouri.com la Casa Pariurilor și prima depunere ți se dublează! Primești până la 200 RON GRATIS la depozit ca bonus de bun venit în lumea pariurilor sportive la Casa Pariurilor.

Dat fiind că tot mai mulți pariori petrec timp în mediul virtual, tranziția către platforma de jocuri de noroc online a venit natural. Astfel, Casa Pariurilor deține o licență definitivă, valabilă timp de 10 ani, încă din august 2016. De atunci, tot mai mulți pariori care obișnuiau să frecventeze agențiile stradale se bucură de avantajele oferite acum și în mediul online, pariind de pe mobil sau desktop. Indiferent de varianta în care te hotărăști să accesezi platforma online, vei beneficia de un super bonus Casa Pariurilor la prima depunere pe care o efectuezi.

În cadrul acestui articol, vom discuta în detaliu despre toate beneficiile din oferta Casa Pariurilor, despre cum o poți accesa sumele minime de depunere, cerințele de rulaj, dar și despre alte bonusuri Casa Pariurilor. Până atunci însă, trebuie să menționăm și faptul că acest operator este și sponsor principal al Ligilor 1 și 2 de fotbal din campionatul românesc în sezonul 2019 – 2020.

Casa Pariurilor bonus: 100% din prima depunere până la 200 RON

casa pariurilor bonus bun venit

La Casa Pariurilor bonus înseamnă șanse duble de câștig! În oferta Casa Pariurilor ți se dublează suma depusă în limita a 200 RON. Un avantaj major este faptul că acest bonus de bun venit Casa Pariurilor ți se acordă într-un timp destul de scurt, de maxim 48 de ore din momentul în care ai efectuat depozitul.

Din momentul în care ai profitat de oferta Casa Pariurilor, va trebui să îți plasezi pariul și să îndeplinești cerința de rulare în maxim 30 de zile. Însă îți vom dezvălui toate detaliile despre acest bonus Casa Pariurilor de bun venit în cele ce urmează.

Depunere pentru Casa Pariurilor ofertă

În funcție de metoda de plată pe care ai ales-o, valoarea minimă pe care o poți depune va fi diferită. De exemplu, dacă alegi să faci un depozit dintr-o agenție stradală, suma minimă de depunere este de doar 10 RON. Prin card bancar sau Paysafecard va trebui să depui cel puțin 20 RON. Iar dacă preferi portofelul electronic Skrill și Skrill 1- Tap, poți să efectuezi o depunere minimă în valoare de 50 RON. Dacă vrei să afli mai multe despre cum se efectuează o depunere la Casa Pariurilor, care sunt sumele minime și pașii de urmat pentru fiecare metodă, uită-te peste ghidul nostru despre Casa Pariurilor depunere.

Condiții de acordare Casa Pariurilor bonus

casa pariurilor mobile app

Oferta Casa Pariurilor se adresează numai persoanelor cu vârsta împlinită minimă de 18 ani, care de’in un cont valid pe site-ul cazinoului. Acest bonus Casa Pariurilor poate fi revendicat numai de către pariorii care au făcut deja un prim depozit. Dacă vrei să afli cum să îți deschizi un cont nou, mergi la ghidul nostru despre Casa Pariurilor înregistrare. Trebuie să mai știi și că unele bonusuri Casa Pariurilor pot fi revendicate numai o dată dată și numai de către utilizatorii care au efectuat depunerea minimă necesară pentru calificarea la oferta respectivă. Acesta este cazul și acestui bonus Casa Pariurilor de 100% până la 200 RON.

După ce ai efectuat primul depozit, vei putea observa existența acestui bonus Casa Pariurilor în balanța contului tău de utilizator, indiferent dacă accesezi site-ul cazinoului de pe calculator sau dispozittivul tău mobil. Pentru dispozitivele mobile cazinoul beneficiază de o aplicație Casa Pariurilor dedicată, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Ai în vedere că trebuie să pariezi tot bonusul pe meciuri din oferta Casa Pariurilor. Nu vei putea să retragi bonusul înainte să îndeplinești cerințele de rulaj. În cazul în care nu te folosești de acest bonus Casa Pariurilor într-un termen de maxim 30 de zile din momentul în care l-ai primit, acesta va fi anulat. De asemenea, dacă ai contul închis sau suspendat, nu te poți califica la această promoție.  

Ca să poți beneficia de oferta Casa Pariurilor de bun venit, trebuie să accepți înainte termenii pentru prelucrarea și folosirea datelor personale pentru noutăți, oferte și promoții. Poți verifica această opțiune în secțiunea “Setări comunicări” a contului tău de utilizator. Nu vei putea primi acest bonus dacă nu ai selectat căsuța destinată comunicărilor atunci când ai efectuat primul depozit.

Condiții de rulaj Casa Pariurilor bonus

Am menționat deja faptul că valoarea bonusului este de 100% din suma aferentă primei depuneri, până la maximum 200 RON. Vei putea retrage acest bonus Casa Pariurilor numai după îndeplinirea cerințelor de rulaj. Pentru îndeplinirea cerințelor de rulare, trebuie să rulezi bonusul numai o singură dată.

Dispoziții finale Casa Pariurilor ofertă

Operatorul de jocuri de noroc verifică și monitorizează absolut toate tranzacțiile efectuate pe platforma online. Dacă agenția suspectează sau descoperă pariuri abuzive pe un cont, poate să anuleze beneficiile și câștigurile respectivului utilizator. De asemenea, operatorul poate șterge și bloca conturile duplicat și poate exclude pariorii care nu respectă regulamentul impus.

De asemenea, operatorul poate modifica seria de termeni și condiții ale acestui bonus Casa Pariurilor oricând. Evident, orice modificare va fi publicată pe website pentru a fi adusă la cunoștința tuturor utilizatorilor platformei, beneficiari Casa Pariurilor ofertă. Ține minte că este responsabilitatea ta să verifici tot timpul termenii și condițiile ofertelor! Participând la oferta Casa Pariurilor, ești automat de acord cu prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus. Te sfătuim să le citești cu atenție pentru a decide întotdeauna informat!

Alte bonusuri Casa Pariurilor casino

  • Pe lângă oferta Casa Pariurilor de bun venit, în secțiunea cazino vei găsi și câteva bonusuri Casa Pariurilor super atractive, precum „Super Miercurea”, diverse promoții „hot” și bonusuri „cool”, rotiri gratuite săptămânal, cât și plăți „cashback” la jocul săptămânii ales de operator.
  • Poți, de asemenea, să primești între 2 și 7 rotiri gratuite în funcție de suma jucată în cazino. Aceste rotiri gratuite nu presupun și îndeplinirea unor condiții de rulaj, deci poți retrage toată suma câștigată! Dacă pariezi între 500 RON și 1999 RON, primești 2 rotiri gratis. Dacă alegi să ridica suma între 2000 RON și 4999 RON, vei primi 5 rotiri gratis, iar orice valoare pariată peste 5000 RON îți va aduce nici mai mult nici mai puțin de 7 free spins.
  • Super Miercurea Casa Pariurilor ofertă presupune să joci oricare dintre jocurile din categoria „Nou” pentru a obține 3, 6 sau 9 rotiri gratuite care sunt acordate sub forma unor premii în bani reali. Totul depinde de valoarea pe care o joci în bani reali la jocul de noroc în cauză.
  • Poți adăuga și mai multe surprize tuturor acestor bonusuri Casa Pariurilor dacă te înregistrezi pornind de la unul dintre link-urile de pe site-ul nostru. Dacă încă nu ți-ai înregistrat contul de utilizator, însă vrei să profiți de super bonusuri Casa Pariurilor, noi am pregătit și un ghid de înregistrare pas cu pas special pentru tine.