admiral bonus de bun venit

Admiral bonus de bun venit pentru tine

Chiar dacă e luni și ești nevoit să mergi la job sau la facultate, avem pentru tine o soluție pentru a te simți revigorat toată săptămâna. Admiral România are rețeta magică chiar și pentru zilele ploioase de vară. Admiral Bonus de bun venit e exact ceea ce ai nevoie pentru a prinde următorul tren destinat câștigătorilor de clasă. Doar pe acest site te poți delecta cu jocurile originale de la Novomatic. Book of Ra™, Sizzling Hot™, Lucky Lady’s Charm™ sunt hiturile verii alături de cântecele tale favorite de la radio: Despablito de la Delia și Grasu XXL, Maluma de la El Préstamo și Kisses Back de la Matthew Koma. E luni și te așteaptă o ofertă de rerefuzat, Admiral 200 de lei gratis. Noi credem că este o umbrelă sub care te poți adăposti de ploaia caldă de vară.

Admiral bonus de bun venit – vis devenit realitate

Pentru a putea beneficia de avantajul oferit de bookmaker, este nevoie să efectuezi o depunere. Mecanismul este extrem de simplu. Faci o depunere cu una dintre metodele consacrate (card bancar, portofel electronic, cartelă preplătită etc.) Un exemplu foarte ilustrativ este acela în care faci o depunere de 400 de lei. Admiral România îți completează contul cu încă 400 de lei sub forma unor bani bonus. Și asta nu e tot. Doar pentru validarea contului vei primi alți 200 de lei. Ei se acordă după ce vei trimite o copie după un act de identitate (CI sau pașaport) și o factură de utilități recentă (telefonie mobilă, internet, cablu sau electricitate) sau un extras de cont bancar. Procedura este flexibilă, astfel ca tu să te poți bucura doar de jocul în sine și de adrenalina pe care acesta ți-o oferă. Admiral bonus de bun venit e cheia de boltă a oricărui parior care se respectă. Nu poți evita coliziunea cu un asemenea câștig. Dacă toate acestea nu te-au convins încă, e timpul să afli și de cele 75 de rotiri gratuite puse la dispoziție de cazinoul online.

Să recapitulăm: 400 de lei depunere, 400 de lei bonus, 200 de lei pentru verificarea documentelor și încă 75 de rotiri gratuite. E cumva Crăciunul și nu am știut? Cu Admiral 200 de lei gratis poate fi în fiecare zi Crăciunul. Vei deschide toate cadourile din lume și le vei savura în tihnă. E important să cunoști faptul că te poți delecta cu cele 75 de rotiri gratuite la unul dintre următoarele videosloturi, sau cum ne place nouă să le alintăm, păcănele. Vei alege unul dintre următoarele jocuri pentru a consuma cele 75 de free spins: Book of Ra™ deluxe, Sizzling Hot™ deluxe, Lucky Lady’s Charm™ deluxe sau Plenty of Fruit™. Poți savura cafeaua la birou, pe terasă sau în living. Însă nicio cafea nu merge savurată fără încrederea și siguranța oferite de Admiral Bonus de bun venit.

Cu siguranță o ofertă de top

Marele om de stat și geniu militar, Napoleon Bonaparte, spunea la un moment dat al istoriei că victoria aparţine celui perseverent. Același principiu se aplică și jocului în cazinourile online. Orice secundă de răbdare în jocul la păcănele va fi premiată la un moment dat. Răbdarea și persecverența sunt atributele unui învingător din cazinourile virtuale. E bine să știi că Admiral.ro reprezintă un brand operat de Greentube Malta SEE Limited, companie aflată sub jurisdicție malteză. Firma este înregistrată la Registrul Companiilor din Malta, având numărul C77564 și sediul înregistrat în W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta. La rândul său, Admiral.ro deține o licență validă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), organism guvernamental care reglementează gamblingul pe teritoriul României. Admiral România își desfășoară activitatea cu numărul de licență L1172564W000756, emis și reglementat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România (ONJN). Adresa acestei instituții este Calea Victoriei nr.9, sectorul 3, București.

Un alt atu al acestui operator de pariuri și de cazinou online îl reprezintă un customer care de foarte bună calitate. Serviciul de relații cu clienții dă o imagine relevantă despre o companie, iar Admiral România excelează la acest capitol. Poți apela cu încredere pentru situații diverse referitoare la contul tău de luni până duminică între orele 10 și 22. Canalele disponibile pentru comunicare sunt telefonul (un telverde, 0800 505 505) și mailul asistentaclienti@admiral.ro. Echipa de support nu va lua în calcul mesajele venite pe alte canale, cum ar fi mesajele venite direct pe Facebook Messenger. Echipa Jocuricazinouri.ro a testat interacțiunea cu serviciul clienți și a avut o experiență deosebită. Recomandăm cu încredere Admiral bonus de bun venit, dar și celelalte opțiuni disponibile pe site.

Opțiuni interesante

Spre deosebire de majoritatea operatorilor din online, Admiral gestionează foarte eficient raportul dintre online și offline. În aceeași sutație se află și Fortuna, care pune și ea mare preț pe agențiile stradale. Operatorul despre care vorbim astăzi pune la dispoziția jucătorilor nu atât de familiarizați cu online-ul și cu cardurile de credit sau debit posibilitatea de a depune și de a retrage bani din rețeaua de agenții stradale. Este important de știut că pentru a retrage prin metoda agenției stradale e nevoie să fi depus în același mod. Avantajele acestor tranzacții sunt multiple și extrem de importante. Te bucuri de contactul uman al casierului, acesta numărându-ți banii. Astfel vei fi sigur că vei primi sau vei depune exact suma dorită. De asemenea, nu se percep comisioane în ceea ce privește cele două forme de tranzacții. Nu poți neglija nici avantajul de a-ți alege agenția unde vei retrage banii. Ai această setare în contul tău online. Practic joci online și îți primești câștigurile offline. În modul acesta nu vei pierde niciodată contactul cu realitatea.

Să zicem că te afli în Constanța, pe litoral, și câștigi la păcănele o sumă importantă de bani, profitând de un cod bonus Unibet. Vei putea alege din contul tău o agenție în apropierea hotelului de unde să îți retragi fondurile cuvenite. Astfel îi vei putea face soției sau prietenei o surpriză frumoasă, cumpărându-i o poșetă pe care a văzut-o în magazin. Admiral bonus de bun venit e soluția estivală completă!