promotie Maxbet

2019 începe cu o promoție Maxbet

Credeai că 2018 a epuizat toate promoțiile pe care le puteai obține? Nimic mai fals de atât! 2019 începe mai în forță decât anul anterior și asta înseamnă că bonusurile se țin lanț și de acum înainte. Pentru că suntem mereu cu un pas înaintea concurenței, ți-am pregătit varianta de succes a celor de la Maxbet. Spoiler alert: promoție Maxbet de top!

Cum arată promoție Maxbet în 2019

De fiecare dată noi negociem opțiuni mai avantajoase decât dacă te-ai înscrie direct pe site-ul operatorului. E bine să ai în vedere acest aspect, când te decizi să studiezi și să dai curte ofertei noastre. Această promoție Maxbet constă în 100 de rotiri gratuite, doar folosind codul bonus 100Rotiri.

Ca să te poți distra cu cele 100 de rotiri gratuite, e nevoie să trimiți o copie a actului de identitate la adresa de mail suport@maxbet.ro sau un mesaj direct pe facebook Messengerul pus la dispoziție de echipa de support tehnic de la Maxbet. La încheierea procesului și la validarea documentului, vei introduce codul menționat mai sus și astfel ai toate atuurile să începi să te bucuri de joc.

Și asta nu este încă totul! Promoția durează șapte zile și nu poate fi asociată cu alte promoții în curs. Partea bună a acestei promoții o reprezintă faptul că poți testa foarte multe jocuri sloturi, pe care ulterior să le joci pe bani reali. Câștigurile rezultate în urma rotirilor gratuite vor trebui rulate de 60 de ori, pentru a putea fi retrase.

Bonus Fără Depunere Maxbet – 100 RON

O alternativă de care poți profita este aceea de a obține tot în mod gratuit 100 de lei ca să îi joci la păcănele, cum se cuvine. De această dată, vei folosi alt cod bonus: BONUSCASINO. Dacă vrei să joci la pariuri sportive, atunci vei pune codul promoțional: BONUSPARIURI! Da! Acesta este un bonus fără depunere care poate fi jucat la ambele variante propuse de Maxbet.

Cum revendic bonusul?

Este un bonus extrem de ușor de luat. Desigur că vei trimite mail sau le vei scrie celor de la Maxbet pe Messenger, iar după validarea contului, vei introduce bonus-codul de mai sus.

Banii bonus astfel obținuți trebuie rulați conform condițiilor în maximum 7 zile. Cei 100 de lei creditați vor fi jucați de 60 de ori la jocurile de tip slot video, pentru a putea fi retrași. Acum să aruncăm o privire și asupra jocurilor tentante care-ți îți iau ochii de fiecare dată când alegi să mergi cu această promoție Maxbet.

Jocuri de testat în promoție Maxbet

În principal, poți testa cu fondurile primite gratuit (100 lei) sau cu cele 100 de rotiri gratuite jocuri de la următorii furnizori: NetEnt, Greentube, iSoftBet și IGT. Printre cele mai de succes jocuri prezente în acest cazinou se numără: Starburst, Gonzo’s Quest, Lord of the Ocean sau 40 Super Hot, Book of Ra Deluxe. Pentru a vedea cum stau lucrurile cu acest operator, poți folosi opțiunea jocului demo, opțiune care îți permite să înțelegi care sunt mecaismele fiecărui slot în parte. 

Antrenează-te pentru câștig cu Maxbet

Credem că fiecare dintre jocurile propuse de cazinoul virtual Maxbet vine cu tainele și cu strategiile sale, pe care doar un antrenament serios îl poate îmbunătăți până la a obține rezultatele scontate. Numai încercând mai multe sloturi vei găsi jocul și combinația perfectă pentru a o aplica în această promoție Maxbet de vârf! Afli de la noi pe blog ultimele tendințe în materie de bonusuri.

Varianta demo a jocului permite o simulare fidelă cu jocul real în care concurezi pentru bani reali. De asemenea, observațiile pe care le vei face în jocul demo îți vor fi de folos mai târziu, când te vei lupta și vei obține premii importante. Vino mai aproape de câștig cu Maxbet.

Metode de depunere și de retragere în cazinoul virtual

Maxbet este unul dintre acele case de pariuri care stau foarte bine la capitolul metode de depunere și retragere. Concurența pe piața cazinourilor licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) este extrem de mare în acest moment, chiar și pe segmentul metodelor financiare de depunere și retragere.

Poți alege între carduri bancare de credit sua de debit (Visa, Maestro, Mastercard), portofelele electronice sau e-wallets cum mai sunt ele numite (Neteller și Skrill), plus cartela reîncărcabilă Paysafecard.

Paysafecard, o soluție eficientă pentru depuneri

Aceasta se pretează doar pentru depuneri și se găsește sub următoarele variante (PIN-uri): 25, 50, 100 și 300 de lei. Paysafecard vine cu un PIN unic de 16 cifre, pe care îl vei introduce la depunere. Această prietenoasă cartelă poate fi cumpărată inclusive de la oficiile poștale din România. Paysafecard poate fi utilă în momentul în care din motive întemeiate nu vei dori să folosești cardul bancar.

Produsul vine la pachet și cu aplicație de mobil, astfel că tu vei rămâne informat pe toată durată folosirii cartelei. Poate că a venit momentul să folosești Paysafecard pentru primul joc la păcănele cu Maxbet. Accepți provocarea? E bine să fii informat și de faptul că Maxbet este parte integrantă a programului Joc Responsabil, campanie ce îți propune să evite dependeța de jocuri de noroc. Jocul trebuie sp fie bucurie, nu chin. Și echipa Jocuri Cazinouri se implică în aceste campanii și te tine la urent cu toate informațiile necesare în secțiunea de oferte speciale.

Maxbet în social media

Operatorul este foarte prezent și în rețelele sociale. Facebook, Instagram, dar și pe Youtube. Faptul că pe site-ul operatorului găsim și un blog actualizat și foarte bine pus la punct cu informații este un plus pentru jucătorii pasionați ca tine. Nevoia de a cunoaște înainte de a paria reprezintă un avantaj imens pentru pariorii profesioniști. Amatorii merg la plezneală, profesioniștii se documentează.

De asemenea, după cum ziceam și mai devreme, revendicarea bonusurilor (cei 100 de lei gratis sau cele 100 de rotiri gratuite) se poate face și pe mail, dar și pe Facebook Messenger. Tu ce variantă folosești cel mai eficient cu putință?

Nu uita să testezi mai multe jocuri înainte de a începe să rulezi bonusul și bucură-te și de jocul pe bani, de unde vin adevăratele satisfacții. Maxbet promoție înseamnă un bonus de 250% în cuantum de până la 1.800 lei. Acest avantaj este disponibil la prima depunere și vine și cu alte beneficii dacă te înregistrezi direct de pe linkul pus la dispoziție de echipa Jocuri Cazinouri.