Baumbet Bonus Card

Baumbet Bonus Card Club: șanse în plus de câștig!

Fie că ne referim la salariu, la pachete promoționale care vin laolaltă cu produsele pe care ni le dorim sau alte feluri de bonusuri, suntem într-o continuă căutare a lor. Atunci de ce să nu profităm de acest lucru și în mediul pariurilor? Baumbet introduce Baumbet Bonus Card, în prinicipiu un card de fidelitate care oferă bonusuri posesorilor. Astfel, printr-o simplă completare a unui formular vei intra în posesia unui card care îți permite să te bucuri de oferte special destinate membrilor Bonus Card.

Devenind membru al Clubului vei intra într-un cerc de jucători fideli, în cadrul căruia te vei bucura de beneficiile și promoțiile care vin odată cu înregistrarea în acest program.

200% bonus până la 1000 RON bonus de bun venit!

Baumbet îți triplează prima depunere după înregistrarea unui cont nou prin JocuriCazinouri!

Despre BaumBet

BaumBet este o agenție de pariuri 100% românească, care, cel puțin în ultimul timp, oferă seriozitate și o mulțime de promoții interesante.

Deschisă inițial ca o companie de sloturi, Baumbet are o experiență considerabilă, reușind să ajungă astăzi la o agenție completă care oferă toate opțiunile de joc căutate de pariori. Astăzi, BaumBet oferă atât servicii offline cât și online, servicii licențiate de ONJN. Sunt prezente 68 de jocuri, atât clasice cât și jocuri de masă și de cărți. 

Platforma online este ușor de folosit și oferă posibilitatea oricărui jucător să își găsească jocul favorit în funcție de preferințe și de miza de joc. De asemenea, BaumBet oferă și opțiunea casinoului live cu un spectru foarte larg în ceea ce privește Blackjack-ul.

Aplicația de mobil Baumbet este și ea disponibilă pe toate sistemele de operare, iar funcționalitatea sa nu a fost contestată până în prezent.

Apartenența la Baumbet Bonus Card

Apartenența este gratuită și fără angajamente speciale sau obligații. Orice persoană de peste 18 ani poate adera la programul de fidelitate dupa crearea unui cont nou Baumbet. Înscrierea se face în sălile de joc BaumGames și solicită primordial acceptarea regulamentului de joc și de sală și a Termenilor şi Condiţiilor Card Club.

baumbet bonus card club

Există două posibilități prin care cardul de membru se poate înregistra:

 1. Cu ajutorul datelor personale. Acest caz conferă posibilitatea de a folosi funcții care necesită identitatea și alte detalii referitoare la recunoașterea membrului. În cazul în care cardul va fi blocat, pierdut, defectatat și se va dori recuperarea acestuia, folosirea datelor personale vor dovedi identitatea membrului și astfel aceste acțiuni se vor realiza fără probleme.
 2. Fără datele personale. În acest caz identitatea membrului nu va fi cunoscută, membrul neputând beneficia de recuperarea cardului în cazurile menționate anterior.

Cardul de membru Baumbet nu este transferabil, astfel, fiecare membru al Baumbet Bonus Card va avea un singur card individual.

Înainte de înregistrare, fiecare membru este informat în legătură cu scopul și aplicabilitatea datelor colectate, despre posibilitatea de a-şi anula înregistrarea, încetarea apartenenței în Club, şi de asemenea, unde şi de către cine vor fi procesate datele cu caracter personal colectate. Membrul are dreptul de a avea acces la datele cu caracter personal care sunt procesate şi colectate.

În urmă acceptării condițiilor, Baumbet va folosi informațiile oferite pentru marketing. În acest sens, se vor trimite detalii despre noile oferte și promoții disponibile, pe email sau pe numărul de telefon furnizat. Baumbet garantează securitatea datelor oferite și este responsabilă de asigurarea faptului că datele nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele menționate sau divulgate unor terți.

În orice moment este posibilă retragerea din programul Baumbet Bonus Card. Astfel, prin retragerea membrului, Baumbet va anula cardul din programul de fidelitate și odată cu acesta va șterge informațiile oferite la înregistrare.

Avantaje ale cardului de fidelitate

Programul de fidelizare Baumbet urmărește să ofere clienților o experiență inedită de pariere. Astfel, acest program vizează satisfacerea membrilor cardului bonus prin multiple campanii și bonusuri care se accesează cu ajutorului cardului special destinat.

Câteva exemple de avantaje:

 • Vei putea beneficia de castiguri majorate la Jackpot-urile sloturilor, astfel:
 • Cardurile se vor împărți în 4 categorii, fiecare categorie oferind un procent diferit. Cardul Classic va majora suma câștigată cu 5 procente, cardul Silver cu 7 procente, iar cardurile Gold și Platinum cu 10 procente.
 • Beneficii în terminalele Baum Bet, indisponibile membrilor standard.
 • Opțiunea de acces în magazinul Baum, unde, cu ajutorul punctelor acumulate vei putea să cumperi
 • Vei beneficia de promoții speciale oferite de Baumbet, promoții disponibile doar membrilor Bonus Card.
 • Valori promoționale ce pot fi folosite la orice comandă din meniu.
 • Opțiunea de transferare a banilor acumulați în credite pe aparat, care va fi disponibilă cât de curând.
 • Completarea automată a datelor pentru sesiunile de retragere Baumbet, fără a mai fi nevoie de completări suplimentare.
 • Beneficii și avantaje aduse constant pentru a îmbunătăți experiența de pariere.

Concluzie

Agenția pur românească Baumbet își respectă clienții și dorește să ii mulțumească constant. Prin promoțiile prezente pe platforma și gestionarea constantă a modurilor de joc Baumbet reușește să își satisfacă clienții și să le ofere o experiență plăcută în fiecare sesiune de pariat.

Programul de fidelizare Baumbet este un program care nu presupune nicio obligație și aduce beneficii multiple, beneficii indisponibile membrilor standard.. Acest card este ideal membrilor fideli care, cu siguranță se vor bucura de beneficiile aduse de utilizarea acestuia.

Recomandăm cu încredere Baumbet, fiind un exemplu de companie românească care se ridică la standardele companiilor de renume din domeniul pariurilor prezente în piața românească.