Netbet VIP – Clubul Jucătorilor

Ofertă în exclusivitate

1.000 de lei - 150% bonus

Cod Bonus: BONUS1000

Spre exemplu, depui 100 lei și primești încă 150 lei din partea operatorului și te bucuri în final de 250 lei pentru jocul tău.

Opțiunile din universul Netbet România este aproape infinit, mai ales că azi venim cu o altă variantă de top pentru tine. Acumulează puncte Netbet (Netpuncte) și intră în Clubul Jucătorilor Netbet, încă din prima zi ca membru fidel al comunității. Netbet VIP vine cu o abordare care îți lasă loc doar pentru câștiguri!

Ești pregătit să accepți provocarea? Nu uita nici de bonusurile cu și fără depunere, care îți fac ziua de joc mult mai frumoasă.

Atât una, cât și cealaltă își oferă câte 50 de rotiri gratuite, despre care am vorbit mai pe larg în articolul nostru despre ofertele Netbet cu depunere. Profită de toate aceste variante de la cazinoul tău preferat și învață să ieși din rândul anonimilor cu strategia din clubul jucătorilor Netbet VIP. Partea frumoasă cu această comunitate constă în faptul că nu există restricții și că totul este deschis fiecărui utilizator nou sau cu vechime din cazinoul online Netbet România.

Modul în care îți construiești traiectoria printre sloturi, jocuri de masă și pariuri este doar alegerea ta. Orice ai face, fii totuși atent să ai parte de un joc responsabil, în care să nu faci excese. Bucură-te de sloturi, dar cu un buget controlat și cu pauze între runde.

Ce înseamnă Clubul Jucătorilor Netbet VIP?

Dacă ar fi să definim acest program Netbet VIP, am putea spune în doar câteva cuvinte că suntem martorii unui program de fidelizare, pe care cazinoul îl pregătește pe îndelete. Dar când devii în mod official membru al acestui club și când începi să aduni punct cu punct?

Exact din prima zi în care ți-ai făcut cont (un cont venit de pe linkurile de la JocuriCazinouri.com îți pune în fața beneficii suplimentare față de un cont făcut direct din site-ul Netbet România) și ai jucat prima rundă de sloturi sau prima mână la masa cu jocurile speciale (ruletă, blackjack, videopoker). 

Aceasta este o altă modalitate de a folosi avantajele cazinoului în favoarea ta. Poți merge pe bonusul cu depunere sau pe bonusul fără depunere sau te poți ancora în lupta cu punctele ce te pot urca pe nivelurile de vârf din Clubul Jucătorilor Netbet VIP.

Cum strângi Netpuncte?

Cum ziceam și mai sus, fiecare pariu plasat în cazinoul online îți aduce puncte care te ajută să îți construiești statutul de jucător de top. Netbet VIP înseamnă următoarele niveluri de performanță: Bronze, Silver, Gold, Diamond, Platinum, Stellar și Elite.

Apartenența la una dintre aceste categorii îți aduce premii în bani, bilete de tombolă și multe alte surprize. Poate te întrebi care este mecanismul de obținere a punctelor și cum treci de exemplu de la statutul de Bronze la cel de Silver.

Avantajele se acordă astfel: Fiecare dintre sloturile video îți aduc 2 Netpuncte pentru fiecare miză în bani reali de 1 leu.

O altă paritate avem în cazul ruletei, jocurilor de cărți și a jocului de blackjack (21). Aici vorbim de un punct acordat pentru fiecare leu jucat. De asemenea, pokerul video îți aduce 0.6 la fiecare leu mizat.

Tu îți faci calculele, tu știi ce funcționează pentru tine și ce nu. Netbet VIP înseamnă mai mult decât pasiune!

Jocuri care nu participă la programul de fidelizare Netbet VIP

Din motive obiective, o serie de sloturi nu fac parte din programul de puncte Netbet al cazinoului tău preferat. Iată câteva exemple de astfel de aplicații: Mega Spin Fortune, Pharaoh’s Treasures, Scrolls of Ra, Hot Seven, Afternoon Tea Party, Quick Time, Golden Fish. Acestea sunt jocuri furnizate de producători precum iSoftBet sau Yggdrasil.

Mare parte dintre videosloturile tale preferate sunt disponibile pentru a deveni un jucător important la nivelul Diamond sau chiar Stellar.

Beneficiile tale nu se opresc aici cu programul netbet VIP: Accesează și funcția de Boost NetBuncte, care îți aduce avantaje suplimentare la fiecare zece netpuncte acumulate. Aici lucrurile depend foarte mult de nivelul la care te afli în acel moment. Silver înseamnă un plus de 2,5 puncte la fiecare 10 strânse, iar Platinum e încă și mai generos, 20 de puncte la fiecare 10 obținute.

Netbet VIP – cele șapte niveluri și necesarul de puncte pentru fiecare

Pentru cei mai merituoși dintre userii cazinoului, cei din elită (Nivelul Elite), fiecare 10 puncte acumulate înseamnă un adaos semnificativ de 45 de puncte. Nu doar un jucător poate accede la statutul de elită, echipa de elită construindu-se din toți cei care acumulează numărul respectiv de puncte. Iată cum arată punctajele pentru fiecare dintre cele șase niveluri. Nu am inclus aici și nivelul de start, nivelul Bronze.

 1. Silver: 770 de puncte
 2. Gold: 6.220 de puncte
 3. Diamond: 77.770 de puncte
 4. Platinum: 259.241 de puncte
 5. Stellar: 777.725 de puncte
 6. Elite: 2.592.420 de puncte

La deschiderea contului tău, primești din oficiu (pentru că ești un user pe care operatorul îl apreciază) timp de o lună de zile nivelul Bronze.

Ca să urci mai mult în ierarhie, e nevoie ca lună de lună să prinzi din ce în ce mai multe puncte.

Beneficiile pentru Silver, Gold și Diamond pot fi folosite fiecare timp de o lună, dar, o dată ce ai avansat în rang mai departe, beneficiile sunt castigate pentru un timp de șase luni. Este vorba de mult râvinitele Platinum și Stellar.

Nivelul Elite, cel pe care îl visează toți jucătorii din cazinoul Netbet România, te pune în vârful piramidei nu o lună, nu trei luni, nu șase luni, ci o viață întreagă. Elite înseamnă bonus constant de puncte (4,5X numărul total).

Aruncă un ochi și în Magazinul Jucătorilor, acolo unde poți să îți convertești zestrea unui punctaj în bani reali. Pentru a fi eficient în demersul tău, e bine să cunoști informații clare și despre metodele de retragere din Netbet casino.

Premiile disponibile în Clubul Jucătorilor Netbet VIP

Premiile se pot împărți în trei categorii  principale. Vorbim de cadouri în bani bonus, de cadouri în bani cash și mai ales de tichete de tombolă. Iată cum arată fiecare dintre acestea.

Recompense sub formă de bani bonus la Netbet VIP

 • 20 RON bonus – 159.530 NetPuncte, nivelul Bronze
 • 100 RON bonus – 598.250 NetPuncte, nivelul Silver
 • 200 RON bonus – 920.385 NetPuncte, nivelul Gold
 • 2000 RON bonus – 5.582.500 NetPuncte, nivelul Stellar
 • 4000 RON bonus – 9.572.000 NetPuncte, nivelul Elite

Dacă banii bonus îți fac cu ochiul, înseamnă că nu te-ai uitat peste perspectiva de a obține bani cash, pe care îi poți retrage imediat!

Recompense sub formă de bani cash prin Netbet VIP

 • 20 RON – 311.090 NetPuncte, nivelul Bronze
 • 100 RON – 1.166.590 NetPuncte, nivelul Gold
 • 2.000 RON – 11.665.900 NetPuncte, nivelul Stellar
 • 4.000 RON – 18.665.400 NetPuncte, nivelul Elite
netpuncte netbet vip

Recompense sub formă de tichete la tombolă

Dacă nu ești 100% convins nici acum, poate că e bine să vezi și cutia magică pe care Netbet VIP ți-a pregătit-o cu mare atenție. E vorba de secțiunea în care navighezi printre premii cu adevărat speciale. Ai ghicit, ai ajuns în zona dedicată tichetelor de tombolă, locul în care doar cei norocoși și merituoși ajung. Merită să aspiri la ce e mai bun pentru tine.

 • Extragere 400 RON: 500 NetPuncte, nivel Bronze
 • Extragere 2.000 RON: 1.000 NetPuncte, nivel Gold
 • Extragere 4.000 RON: 1.500 NetPuncte, nivel Diamond
 • Extragere 20.000 RON: 10.000 NetPuncte, nivel Platinum

Sporește-ți șansele de câștig cumpărând cât mai multe bilete de tombola cu putință. Practic, mai multe tichete de tombola, îți aduc și mai multe șanse de câștig. E momentul să ieși din rândurile jucătorilor obișnuiți și să urci pe treptele Platinum, Stellar și Elite.

Fii vedeta cazinoului online și reprezentanții acestuia vor avea grijă să te premieze. Poți face parte din clubul exclusivist și dacă joci de pe calculator (laptop, PC) și dacă alegi aplicația Netbet Mobile. Pentru a fi și mai convingători, reprezentanții cazinoului virtual postează constant lista celor mai recenți câștigători.

Concluzii

Am vrut să îți arătăm și că povestea Clubului Jucătorilor Netbet înseamnă mai mult decât bonusurile de bun venit de 150% până la 1.000 de lei și bonusul fără depunere, bonus ce îți aduce 50 de rotiri gratuite. E foarte simplu să-l obții pe acesta din urmă, mai ales că nu ai nevoie decât de o simplă înregistrare și de validarea contului tău de jucător.

Revenind la Netbet VIP, acesta îți oferă premii în funcție de statutul pe care l-ai acumulat în cazinoul online. Crește-ți nivelul de la Bronze la Silver, Gold, Diamond, Platinum, Stellar și Elite. Tu îți decizi levelul unde te încadrezi cel mai bine și tot tu afli din timp de avantajele nou introduce pentru fiecare dintre cele șapte categorii în parte. Câștigă premii sub formă de bani bonus cu condiții de rulaj foarte avantajoase, câștigă bani gheață sau tichete de tombola pentru premii în bani încă și mai importante.

Așa că nu mai ezita și intră în Clubul Jucătorilor de la Netbet pentru că nici nu știi ce surprize te așteaptă de-a lungul unui întreg sezon. Chiar dacă nu face neapărat din programul de fidelizare, poți încerca din când în când să te bucuri și de pariurile sportive, pe care le poți testa în live sau prelive.