...
club vip stanleybet

Club VIP Stanleybet 2024

Cu Stanleybet Club VIP 2024, beneficiezi de pariuri gratuite într-un mod foarte simplu. Programul premiază activitatea, deci cu cât pariezi mai mult, cu atât Clubul jucătorilor Stanleybet 2024 devine mai atractiv. Citește ghidul nostru și află tot ce trebuie să știi despre Stanleybet Clubul jucătorilor 2024!

Ce este Club VIP Stanleybet 2024?

Stanleybet Club VIP 2024 este un sistem de bonusare bazat pe puncte. Fiecare bilet plasat îți aduce puncte. Apoi, convertești aceste puncte în bonusuri sub formă de pariu gratuit. Este foarte important să știi că Stanleybet Clubul Jucătorilor 2024 este doar pentru pariurile plasate în agenții și la terminale. Nu sunt eligibile pariurile online.

Cum funcționează Clubul Jucătorilor Stanleybet 2024?

Mai departe, îți arătăm care sunt etapele din Stanleybet Club VIP 2024:

Cum strângi puncte la Stanleybet Clubul Jucătorilor 2024?

Așa cum am spus încă de la început, ca să strângi puncte la Clubul Jucătorilor Stanleybet 2024, va trebui să plasezi bilete în agenții sau la terminale. Punctele în sistem reprezintă 10% din valoarea biletelor pe care le plasezi și pe care le înscrii în contul Stanley Mega Puncte.

De exemplu, dacă joci la un bilet sau mai multe suma de 150 de lei, vei oțbine 15 puncte. Sunt acceptate pentru acumularea punctelor la Club VIP Stanleybet 2024 biletele care au o cotă totală de minim 1.10. De asemenea, în contul tău Mega Puncte poți să înregistrezi un bilet o singură dată. Ca să primești punctele, înregistrează biletele plasate în termen de maxim o oră de la momentul plasării.

Îți sugerăm să verifici care sunt modalitățile prin care poți face o depunere Stanleybet. Vezi și modalitățile de retragere Stanleybet și alege metoda careți se potrivește! Dacă nu ai încă un cont la Stanleybet, dezi cum poți efectua o înregistrare cont Stanleybet și începe să te bucuri la maxim!

Ce beneficii îți aduce Stanleybet Club VIP 2024?

Așa cum am spus încă de la început, acest Club VIP Stanleybet 2024 îți acordă pariuri gratuite. Valoarea bonusului este de 20% din punctele pe care vrei să le convertești. De exemplu, dacă vrei să convertești 200 de puncte, primești un pariu gratuit de 50 de lei.

Din contul tău Mega Puncte, trebuie să optezi pentru tipul de pariu gratuit de tipul pariuri sportive premeci și live, loto, virtuale sau mega racheta. Vei primi un cod unic și vei putea folosi acest pariu gratuit numai în agențiile Stanleybet.

Bonusuri speciale Club VIP Stanleybet 2024

Stanleybet Clubul Jucătorilor 2024 are mereu tot felul de premii. Participi la extrageri în Cursa Punctelor, unde poți să te bucuri chiar și de mașini. 

Totodată, învârte gratuit Roata Norocului în fiecare zi pentru șansa unor bonusuri în bani, pariuri gratuite și alte surprize pe care ți le rezervă Clubul Jucătorilor Stanleybet 2024.

Profită și de bonusul de bun venit Stanleybet de care poți beneficia la înregistrare, dar și de bonusul fără depunere Stanleybet care ți se activează automat după validarea contului!

Ce pariuri nu participă la Stanleybet Club VIP 2024?

Sunt mai multe tipuri de pariuri care nu participă la acumularea punctelor la Stanleybet Clubul Jucătorilor 2024. Iată care sunt ele:

Alte informații despre Clubul jucătorilor Stanleybet 2024

Iată mai jos câteva informații importante pe care trebuie să le cunoști despre Stanleybet Clubul Jucătorilor 2024:

Concluzie

Stanleybet Club VIP 2024 este programul perfect pentru cei care joacă la pariuri în agenții sau la terminale. Acumulezi rapid puncte, iar acestea vor putea fi convertite în pariuri gratuite. Mai mult, participi la extrageri unde ai șansa să câștigi premii frumoase. Înscrie-te în sistem, obține cardul dintr-o agenție și începe aventura în Clubul Jucătorilor Stanleybet 2024!