article-image

Trilogia bonusurilor Vlad Cazino

Anul acesta simpaticul vampir Vlad revine în atenția jucătorilor nou înregistrați pe site cu o ofertă bonus Vlad cazino de bun venit de nerefuzat! Pe lângă generozitatea beneficiilor oferite, de această dată cazinoul pune la dispoziția clienților săi trei pachete bonus din care să aleagă, astfel încât fiecare jucător să beneficieze de recompense pe măsura nevoilor lui de joc. Între 200 și 800 de rotiri gratuite Vlad Cazino te așteaptă să le revendici imediat ce ți-ai alimentat contul de jucător.

3 bonusuri de bun venit de la Vlad Cazino

200 – 400 sau chiar 800 de rotiri gratuite Vlad Cazino te așteaptă să le revendici prin noul bonus Vlad Cazino de bun venit!

Ce oferă noul bonus Vlad cazino de bun venit?

bonus Vlad Cazino de bun venit

Cea mai proaspătă ofertă marca Vlad Cazino este disponibilă acum în trei versiuni, astfel încât fiecare jucător, indiferent de bugetul acestuia, să poată opta pentru unul dintre bonusuri și să își amplifice distracția și șansele de câștig cu sute de rotiri gratuite Vlad cazino. Bonusurile sunt acordate în momentul realizării primului depozit și cresc pe măsura sumei depozitate, după cum urmează:

 • Pentru un depozit cuprins între 75 și 124 de RON – primești 200 rotiri gratuite Vlad Cazino
 • Pentru un depozit cuprins între 125 și 199 de RON – primești 400 rotiri gratuite Vlad Cazino 
 • Pentru un depozit de peste 200 de RON – primești 800 rotiri gratuite Vlad Cazino

La ce poți rula cele până la 800 rotiri gratuite Vlad cazino

Numărul generos de rotiri gratuite Vlad Cazino sunt acordate special pentru slotul Burning Hot – unul dintre jocurile clasice cu cel mai mare potențial de plată! Pe lângă RTP-ul generos al slotului, condițiile de rulaj avantajoase în cazul acestui bonus la înregistrare Vlad Cazino fac ca să fie și mai intrigant!

Burning Hot este un slot video care va atrage cu siguranță atenția tuturor fanilor sloturilor de fructe. Jocul vine cu un design simplu de 5 linii de plată, dar cu un potențial de plăți mari. Tabela de plată din slot este bogată, iar jucătorii pot obține până la 3 Wild Reels pe ecran. Chiar dacă jocul vine cu două simboluri Scatter, niciunul dintre ele nu declanșează o caracteristică bonus, ceea ce este un pic dezamăgitor. Totuși, dacă îți place să joci sloturi video clasice, care pot plăti mult, Burning Hot este jocul potrivit pentru tine.

Cum profiți de Vlad Cazino bonus de bun venit?

Pentru a intra în posesia noii oferte bonus Vlad cazino de bun venit trebuie să ai în vedere câțiva pași simpli pe care e musai să îi parcurgi:

PASUL 1– creează-ți acum un cont de jucător Vlad cazino accesând linkul de mai sus
– completează formularul de înregistrare Vlad Cazino pe platforma operatorului cu datele cerute
PASUL 2– realizează o primă depunere Vlad cazino care să corespundă unuia dintre cele 3 praguri de bonusare
– bucură-te de sutele de free spins Vlad cazino bonus de bun venit.
PASUL 3– rulează oferta bonus Vlad Cazino de bun venit și bucură-te de câștiguri garantate, în bani cash
– aceste free spins Vlad cazino au condiții de rulaj 3x.
bonus Vlad Cazino la înregistrare

Termeni și condiții:

 • Campania se va desfășura pe platforma online vladcazino.ro în perioada 12 februarie 2021 – 30 aprilie 2021.
 • Oferta bonus Vlad cazino de bun venit este dedicată doar jucătorilor care se înregistrează prin intermediul link-ului din oferta de la începutul articolului.
 • Această campanie se adresează doar utilizatorilor nou înregistrați care realizează o primă depunere până la ora 23:59, în ziua depunerii.
 • Bonusul în sute de Rotiri Gratuite Vlad cazino va fi transferat în contul jucătorului instant ulterior realizării depunerii relevante pentru accesarea ofertei.
 • Rotirile Gratuite au cerințe de rulaj 3x, iar câștigurile generate din acestea sunt în bani cash.
 • Rotirile Gratuite pot fi folosite în termen de 7 zile începând cu ziua în care au fost alocate în contul jucătorului.
 • Nu pot exista două bonusuri active în cont în același timp.
 • Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.
 • Oferta bonus Vlad cazino de bun venit este disponibilă pentru jucătorii cu minim 18 ani cu reședința în România.
 • Vlad Cazino își rezervă dreptul de a modifica sau anula bonusul în orice moment.

Concluzie

Nu mai ezita! Creează-ți chiar astăzi cont de jucător pe platforma operatorului și bucură-te de un bonus disponibil la înregistrare, gata să te ajute să pășești cu dreptul pe platforma online a celebrului Vampi Vlad. Activează bonusul, profită de sute de rotiri gratuite, distrează-te pe cinste și câștigă-ți locul în topul jucătorilor profesioniști.