bonus Vlad Cazino de bun venit

Trilogia bonusurilor Vlad Cazino

Anul acesta simpaticul vampir Vlad revine ├«n aten╚Ťia juc─âtorilor nou ├«nregistra╚Ťi pe site cu o ofert─â bonus Vlad cazino de bun venit de nerefuzat! Pe l├óng─â generozitatea beneficiilor oferite, de aceast─â dat─â cazinoul pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor s─âi trei pachete bonus din care s─â aleag─â, astfel ├«nc├ót fiecare juc─âtor s─â beneficieze de recompense pe m─âsura nevoilor lui de joc. ├Äntre 200 ╚Öi 800 de rotiri gratuite Vlad Cazino te a╚Öteapt─â s─â le revendici imediat ce ╚Ťi-ai alimentat contul de juc─âtor.

3 bonusuri de bun venit de la Vlad Cazino

200 – 400 sau chiar 800 de rotiri gratuite Vlad Cazino te a╚Öteapt─â s─â le revendici prin noul bonus Vlad Cazino de bun venit!

Ce ofer─â noul bonus Vlad cazino de bun venit?

bonus Vlad Cazino de bun venit

Cea mai proasp─ât─â ofert─â marca Vlad Cazino este disponibil─â acum ├«n trei versiuni, astfel ├«nc├ót fiecare juc─âtor, indiferent de bugetul acestuia, s─â poat─â opta pentru unul dintre bonusuri ╚Öi s─â ├«╚Öi amplifice distrac╚Ťia ╚Öi ╚Öansele de c├ó╚Ötig cu sute de rotiri gratuite Vlad cazino. Bonusurile sunt acordate ├«n momentul realiz─ârii primului depozit ╚Öi cresc pe m─âsura sumei depozitate, dup─â cum urmeaz─â:

 • Pentru un depozit cuprins ├«ntre 75 ╚Öi 124 de RON – prime╚Öti 200 rotiri gratuite Vlad Cazino
 • Pentru un depozit cuprins ├«ntre 125 ╚Öi 199 de RON – prime╚Öti 400 rotiri gratuite Vlad Cazino 
 • Pentru un depozit de peste 200 de RON – prime╚Öti 800 rotiri gratuite Vlad Cazino

La ce po╚Ťi rula cele p├ón─â la 800 rotiri gratuite Vlad cazino

Num─ârul generos de rotiri gratuite Vlad Cazino sunt acordate special pentru slotul Burning Hot – unul dintre jocurile clasice cu cel mai mare poten╚Ťial de plat─â! Pe l├óng─â RTP-ul generos al slotului, condi╚Ťiile de rulaj avantajoase ├«n cazul acestui bonus la ├«nregistrare Vlad Cazino fac ca s─â fie ╚Öi mai intrigant!

Burning Hot este un slot video care va atrage cu siguran╚Ť─â aten╚Ťia tuturor fanilor sloturilor de fructe. Jocul vine cu un design simplu de 5 linii de plat─â, dar cu un poten╚Ťial de pl─â╚Ťi mari. Tabela de plat─â din slot este bogat─â, iar juc─âtorii pot ob╚Ťine p├ón─â la 3 Wild Reels pe ecran. Chiar dac─â jocul vine cu dou─â simboluri Scatter, niciunul dintre ele nu declan╚Öeaz─â o caracteristic─â bonus, ceea ce este un pic dezam─âgitor. Totu╚Öi, dac─â ├«╚Ťi place s─â joci sloturi video clasice, care pot pl─âti mult, Burning Hot este jocul potrivit pentru tine.

Cum profi╚Ťi de Vlad Cazino bonus de bun venit?

Pentru a intra ├«n posesia noii oferte bonus Vlad cazino de bun venit trebuie s─â ai ├«n vedere c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli pe care e musai s─â ├«i parcurgi:

PASUL 1– creeaz─â-╚Ťi acum un cont de juc─âtor Vlad cazino acces├ónd linkul de mai sus
– completeaz─â formularul de ├«nregistrare Vlad Cazino pe platforma operatorului cu datele cerute
PASUL 2– realizeaz─â o prim─â depunere Vlad cazino care s─â corespund─â unuia dintre cele 3 praguri de bonusare
– bucur─â-te de sutele de free spins Vlad cazino bonus de bun venit.
PASUL 3– ruleaz─â oferta bonus Vlad Cazino de bun venit ╚Öi bucur─â-te de c├ó╚Ötiguri garantate, ├«n bani cash
– aceste free spins Vlad cazino au condi╚Ťii de rulaj 3x.
bonus Vlad Cazino la înregistrare

Termeni ╚Öi condi╚Ťii:

 • Campania se va desf─â╚Öura pe platforma online vladcazino.ro ├«n perioada 12 februarie 2021 ÔÇô 30 aprilie 2021.
 • Oferta bonus Vlad cazino de bun venit este dedicat─â doar juc─âtorilor care se ├«nregistreaz─â prin intermediul link-ului din oferta de la ├«nceputul articolului.
 • Aceast─â campanie se adreseaz─â doar utilizatorilor nou ├«nregistra╚Ťi care realizeaz─â o prim─â depunere p├ón─â la ora 23:59, ├«n ziua depunerii.
 • Bonusul ├«n sute de Rotiri Gratuite Vlad cazino va fi transferat ├«n contul juc─âtorului instant ulterior realiz─ârii depunerii relevante pentru accesarea ofertei.
 • Rotirile Gratuite au cerin╚Ťe de rulaj 3x, iar c├ó╚Ötigurile generate din acestea sunt ├«n bani cash.
 • Rotirile Gratuite pot fi folosite ├«n termen de 7 zile ├«ncep├ónd cu ziua ├«n care au fost alocate ├«n contul juc─âtorului.
 • Nu pot exista dou─â bonusuri active ├«n cont ├«n acela╚Öi timp.
 • Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.
 • Oferta bonus Vlad cazino de bun venit este disponibil─â pentru juc─âtorii cu minim 18 ani cu re╚Öedin╚Ťa ├«n Rom├ónia.
 • Vlad Cazino ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica sau anula bonusul ├«n orice moment.

Concluzie

Nu mai ezita! Creeaz─â-╚Ťi chiar ast─âzi cont de juc─âtor pe platforma operatorului ╚Öi bucur─â-te de un bonus disponibil la ├«nregistrare, gata s─â te ajute s─â p─â╚Öe╚Öti cu dreptul pe platforma online a celebrului Vampi Vlad. Activeaz─â bonusul, profit─â de sute de rotiri gratuite, distreaz─â-te pe cinste ╚Öi c├ó╚Ötig─â-╚Ťi locul ├«n topul juc─âtorilor profesioni╚Öti.