depunere Casa Pariurilor

Depunere Casa Pariurilor: Metode, pași și sume minime

Casa Pariurilor este un operator de jocuri de noroc licențiat de către ONJN încă din 2016 pe o perioadă de 10 ani de zile. Până în anul 2015, prezența acestei case de pariuri se face resimțită numai în mediul stradal. Apoi, dat fiind că din ce în ce mai mulți români au început să joace la pariuri online, Casa Pariurilor a decis să tranziționeze și în mediul online. Platforma online a operatorului este foarte bine optimizată cand vine vorba de metodele de depunere Casa Pariurilor, dar și în privința valorii minime a unui depozit.

Dublează-ți prima depunere la Casa Pariurilor

Primești ca bonus 100% din prima depunere în limita a 500 RON!

Vezi oferta bonus casino cu cele mai avantajoase condiții de rulaj dintre toate cazinourile online!

Vom discuta despre toate aceste aspecte în detaliu în cadrul acestui articol. Însă îți spunem de pe acum că la această casă de pariuri online poți juca chiar și fără un buget semnificativ sau fără un card bancar!

Depunere Casa Pariurilor și metode de plată disponibile

Pentru a efectua o depunere Casa Pariurilor, este necesar în primul rând să te afli într-o sesiune activă a contului tău de utilizator. Acest lucru presupune să fi efectuat deja procesul de login. În cazul în care nu deții un cont, noi ți-am pregătit un ghid de înregistrare Casa Pariurilor pas cu pas pentru a-ți ușura procesul. De cand te-ai logat în cont, sub numele tău de utilizator vei putea observa 3 butoane numite, după cum urmează: „Bilete”, „ePortofel” și „Tranzacții”.

Dacă faci un simplu click pe butonul „ePortofel” vei avea acces la o pagină care îți afișează toate metodele disponibile de depunere Casa Pariurilor. Vei observa cu ușurință că ai la dispoziție o varietate de metode pentru ca tu să te simți confortabil să faci un depozit și să pariezi relaxat. Astfel, poți alege din aceste metode de plată:

Depunere Casa Pariurilor prin card bancar, de credit sau de debit (Visa, Mastercard sau Maestro)

Suma de depunere minimă Casa Pariurilor prin card bancar este de numai 20 RON și nu ți se percepe niciun comision. Operațiunea de depozit Casa Pariurilor se tranzacționează instant. Suma maximă de depunere Casa Pariurilor prin intermediul unui card bancar este de 5 000 RON.

Casa Pariurilor depunere prin Skrill

Depozitul minim pe care îl poți efectua prin portofelul electronic este de 50 RON. De asemenea, poți folosi și Skrill 1-Tap, care îți permite să faci depuneri mai rapide online. Nu vei putea depune însă mai mult de 5000 RON, la fel ca în cazul cardului bancar.

Depunere Casa Pariurilor prin Paysafecard

 • Poți depune minim 50 RON și maxim 5000 RON. Nu sunt percepute taxe prin această metodă iar depozitul se efectuează instant.

Casa Pariurilor depunere prin ordin de plată

 • Nu se percepe o sumă minimă sau maximă de depunere Casa Pariurilor, însă poate dura câteva zile lucrătoare până când banii sunt creditați pe cont.

Depunere în agențiile stradale Casa Pariurilor

 • Poți să efectuezi depuneri la Casa Pariurilor din orice agenție fizică, chiar și dacă ai la dispoziție un buget de numai 10 RON.

Cum efectuez o depunere Casa Pariurilor

În cadrul acestui articol, promitem să te învățăm să efectuezi o depunere Casa Pariurilor prin oricare dintre metodele de plată disponibile. Până atunci, recapitulăm foarte pe scurt pașii pe care îi ai de efectuat pentru procesul Casa Pariurilor depozit minim:

 • Urmează procesul de logare sau deschide un cont Casa Pariurilor;
 • Fă un click pe „ePortofel” din colțul din dreapta sus al paginii principale;
 • Alege metoda de plată preferată, scrie suma de bani de virat in cont și apasă pe „Depuneți”;
 • Urmează indicațiile de pe ecran pentru metoda de plată pe care ai ales-o.

Așa cum ți-am promis, chiar și în cazul în care dispui de un buget redus, îți vom detalia în cele ce urmează cum să efectuezi o depunere minimă Casa Pariurilor, indiferent ce metodă de plată alegi să folosești.

Depunere minimă Casa Pariurilor pentru diferite metode de plată

 • În această secțiune vom trece prin toate metodele de plată disponibile la Casa Pariurilor pentru a vedea care sunt sumele minime de depunere pentru fiecare și cum decurge mai exact procesul.

Casa Pariurilor depozit cu cardul bancar

Dacă alegi să efectuezi prima depunere Casa Pariurilor cu cardul tău bancar, de credit sau de debit, trebuie să completezi datele bancare:

 • Nume: scrie numele și prenumele tău așa cum apar pe card. Folosește un card bancar propriu, întrucât datele introduse în câmpul de plată trebuie să coincidă cu numele tău de utilizator.
 • Numărul de card: un număr format din 16 cifre, de obicei grupate câte 4, aflat pe fața cardului.
 • Data expirării: scrie luna și anul în care va expira cardul tău.
 • Codul CVV: pe spatele cardului, ultimele 3 cifre.
 • Cod promoțional: dacă beneficiezi de un bonus cu cod promoțional, scrie-l aici exact în forma indicată (cu majuscule sau spații).

Depunere minimă Casa Pariurilor prin Skrill sau Paysafecard

După introducerea sumei minime de depozit, vei fi redirecționat către platforma aferentă unde va trebui să completezi datele contului tău Skrill sau Paysafecard.

Casa Pariurilor depunere minimă prin ordin de plată (OP)

Dacă îți dorești să faci un depozit Casa Pariurilor prin intermediul unui ordin de plată, va trebui să completezi câteva informații necesare procesării plății:

 • Trebuie să completezi suma de depunere Casa Pariurilor;
 • În câmpul „Plătitor” trebuie să introduci numele tău complet;
 • În câmpul „Descriere plată” poți trece: „Plată pentru pariuri online, numele pe care l-ai ales când ai deschis contul la Casa Pariurilor și IDul contului;
 • De asemenea, ai în vedere să introduci și numărul de cont bancar Casa Pariurilor RO97RZBR0000060017856638 în câmpul numit „IBAN” sau „Cont Recipient”.

Casa Pariurilor depunere dintr-o agenție stradală

Ai la dispoziție peste 600 de agenții fizice pe teritoriul întregii țări, deci vei găsi una în drumul tău cu siguranță. Tot ce ai de făcut este să mergi în orice agenție stradală Casa Pariurilor și să prezinți buletinul și suma de bani pe care vrei să o depui împreună cu numele tău de utilizator. Banii îți vor apărea instant în balanța contului de jucător. Pentru această metodă de depozit nu se percep taxe.

Taxe de depunere Casa Pariurilor

Indiferent de metoda de plată pe care alegi să o folosești pentru depunere Casa Pariurilor, operatorul de jocuri de noroc online nu îți va percepe absolut niciun fel de taxe. Însă trebuie să ai în vedere că în cazul depunerii de numerar prin ordin de plată ți se percepe totuși un comision. Acesta diferă în funcție de banca sau unitatea poștală la care efectuezi depunerea.

De asemenea, în cazul în care efectuezi un depozit Casa Pariurilor cu cardul, se percepe taxe pentru operațiunile efectuate. Acestea pot fi comisioane cu aplicabilitate generală, în legătură cu utilizarea cardului emis, sau taxe speciale. Casa Pariurilor nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la aceste taxe sau comisioane, indiferent de natura lor.