depunere Casa Pariurilor

Depunere Casa Pariurilor: Metode, pași și sume minime

Casa Pariurilor este un operator de jocuri de noroc licențiat de către ONJN încă din 2016 pe o perioadă de 10 ani de zile. Până în anul 2015, prezența acestei case de pariuri se face resimțită numai în mediul stradal. Apoi, dat fiind că din ce în ce mai mulți români au început să joace la pariuri online, Casa Pariurilor a decis să tranziționeze și în mediul online. Platforma online a operatorului este foarte bine aspectată atât în ceea ce privește metodele de depunere Casa Pariurilor, cât și în privința valorii minime a unui depozit.

Dublează-ți prima depunere la Casa Pariurilor

Primești ca bonus 100% din prima depunere în limita a 200 RON!

Vezi oferta bonus casino cu cele mai avantajoase condiții de rulaj dintre toate cazinourile online!

Vom discuta despre toate aceste aspecte în detaliu în cadrul acestui articol. Însă îți spunem de pe acum că la această casă de pariuri online poți juca chiar și dacă ai un buget redus sau nu deții un card bancar!

Casa Pariurilor depunere minimă și metode de plată disponibile

Pentru a efectua o depunere Casa Pariurilor, este necesar în primul rând să te afli într-o sesiune activă a contului tău de utilizator. Acest lucru presupune să fi efectuat deja procesul de login. În cazul în care nu deții un cont, noi ți-am pregătit un ghid de înregistrare Casa Pariurilor pas cu pas pentru a-ți ușura procesul.

Din momentul în care te-ai logat în cont, sub numele tău de utilizator vei putea observa 3 butoane numite, după cum urmează: „Bilete”, „ePortofel” și „Tranzacții”. Dacă faci un simplu click pe butonul „ePortofel” vei avea acces la o pagină care îți afișează toate metodele disponibile de depunere Casa Pariurilor.

Vei observa cu ușurință că ai la dispoziție o varietate de metode pentru ca tu să te simți confortabil să faci o depunere Casa Pariurilor și să pariezi relaxat. Astfel, poți alege din următoarele metode de plată:

Depunere Casa Pariurilor prin card bancar, de credit sau de debit (Visa, Mastercard sau Maestro)

Suma de depunere minimă Casa Pariurilor cu cardul bancar este de numai 20 RON și nu ți se percepe niciun comision. Operațiunea de depunere Casa Pariurilor se tranzacționează instant. Suma maximă de depunere Casa Pariurilor prin intermediul unui card bancar este de 5 000 RON.

Casa Pariurilor depunere prin Skrill

Depozitul minim pe care îl poți efectua prin portofelul electronic este de 50 RON. De asemenea, poți opta și pentru Skrill 1-Tap, adică aceeași metodă de plată dar cu posibilitatea de a efectua depuneri rapide dintr-un singur click! Nu vei putea depune însă mai mult de 5000 RON, la fel ca în cazul cardului bancar.

Depunere Casa Pariurilor prin Paysafecard

Poți depune minim 50 RON și maxim 5000 RON. Nu sunt percepute taxe, iar depozitul se efectuează instant.

Casa Pariurilor depunere prin ordin de plată

Nu se percepe o sumă minimă sau maximă de depunere Casa Pariurilor, însă poate dura câteva zile lucrătoare până când banii sunt creditați pe cont.

Depunere în agențiile stradale Casa Pariurilor

Poți să efectuezi depuneri din orice locație stradală Casa Pariurilor chiar și dacă ai la dispoziție un buget de numai 10 RON.

Cum efectuez o depunere Casa Pariurilor

În cadrul acestui articol, promitem să te învățăm să efectuezi o depunere Casa Pariurilor prin oricare dintre metodele de plată disponibile. Până atunci, recapitulăm foarte pe scurt pașii pe care îi ai de efectuat pentru procesul Casa Pariurilor depunere minimă:

 • Urmează procesul de logare sau deschide un cont Casa Pariurilor;
 • Fă un click pe butonul „ePortofel” din colțul dreapta sus al paginii principale;
 • Selectează metoda de plată dorită, introdu suma pe care vrei să o depui și apasă pe butonul „Depuneți”;
 • Urmează indicațiile specifice metodei de plată pe care ai ales-o.

Așa cum ți-am promis, chiar și în cazul în care dispui de un buget redus, îți vom detalia în cele ce urmează cum să efectuezi o depunere minimă Casa Pariurilor, indiferent ce metodă de plată alegi să folosești.

Pașii de depunere și depunere minimă Casa Pariurilor pentru diferite metode de plată

În această secțiune vom trece prin toate metodele de plată disponibile la Casa Pariurilor pentru a vedea care sunt sumele minime de depunere pentru fiecare și cum decurge mai exact procesul.

Casa Pariurilor depunere minimă cu cardul bancar

Dacă alegi să efectuezi prima depunere Casa Pariurilor cu cardul tău bancar, de credit sau de debit, va trebui să completezi datele bancare:

 • Nume – numele tău, exact cum apare pe card. Acesta trebuie să coincidă cu numele din contul de utilizator; nu ai voie să folosești cardul unui prieten sau al unui membru din familie.
 • Numărul cardului – numărul de 16 cifre de pe fața cardului.
 • Luna și anul expirării – luna în prima căsuță, anul în a doua, exact cum apar pe card.
 • Codul CVV – acesta este reprezentat de ultimele 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Cod promoțional Casa Pariurilor  – poți lăsa necompletat deoarece nu este oferit momentan un bonus de bun venit care necesită un cod promoțional. Dacă totuși ai primit un astfel de cod în cadrul vreunei campanii publicitare, îl poți introduce aici.

Depunere minimă Casa Pariurilor prin Skrill sau Paysafecard

După introducerea sumei minime de depunere Casa Pariurilor, vei fi redirecționat către platforma aferentă unde va trebui să completezi datele contului tău Skrill sau Paysafecard.

Casa Pariurilor depunere minimă prin OP sau ordin de plată

Dacă îți dorești să faci o depunere Casa Pariurilor prin intermediul unui ordin de plată, va trebui să completezi câteva informații necesare procesării plății:

 • Trebuie să completezi suma de depunere Casa Pariurilor;
 • În câmpul „Plătitor” trebuie să introduci numele tău complet;
 • În câmpul „Descriere plată” poți să faci mențiunea: „Plată pentru pariuri online, numele de utilizator pe care l-ai ales când ai deschis contul la Casa Pariurilor și ID-ul de utilizator”;
 • De asemenea, ai în vedere să introduci și numărul de cont bancar Casa Pariurilor RO97RZBR0000060017856638 în câmpul numit „IBAN” sau „Cont Recipient”.

Depunere Casa Pariurilor dintr-o agenție stradală

Ai la dispoziție peste 600 de locații stradale pe teritoriul întregii țări, deci vei găsi una și în drumul tău cu siguranță. Tot ce trebuie să faci este să te duci în cea mai apropiată sucursală și să îi înmânezi casierei banii și buletinul tău. De asemenea, va trebui să îi spui numele de utilizator de pe site-ul casapariurilor.ro, sau ID-ul de utilizator. Suma depusă va fi disponibilă instant pe cont, fără a fi necesar să plătești vreo taxă.

Casa Pariurilor depunere minimă

Valoarea de depunere minimă Casa Pariurilor variază în funcție de metoda de plată aleasă, după cum urmează:

 • Agențiile stradale Casa Pariurilor – suma minimă de depunere este de doar 10 RON;
 • Card sau Paysafecard – valoarea Casa Pariurilor depunere minimă este de numai 20 RON;
 • Skrill și Skrill 1- Tap – poți să efectuezi o depunere minimă Casa Pariurilor în valoare de 50 RON.

Taxe de depunere Casa Pariurilor

Indiferent de metoda de plată pe care alegi să o folosești pentru depunere Casa Pariurilor, operatorul de jocuri de noroc online nu îți va percepe absolut niciun fel de taxe. Însă trebuie să ai în vedere că în cazul depunerii de numerar prin ordin de plată ți se percepe totuși un comision. Acesta diferă în funcție de banca sau unitatea poștală la care efectuezi depunerea.

De asemenea, în cazul în care efectuezi o depunere Casa Pariurilor cu cardul, în funcție de politicile comerciale agreate cu clienții săi, emitentul cardului utilizat la realizarea de operațiuni financiare pe platforma de joc poate percepe taxe pentru operațiunile efectuate. Acestea pot fi comisioane cu aplicabilitate generală, în legătură cu utilizarea cardului emis, sau taxe speciale, în funcție de domeniul în care se realizează operațiunile financiare. Casa Pariurilor nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la aceste taxe sau comisioane, indiferent de natura lor.