depunere eFortuna

Află cum poți face o depunere eFortuna

Deși este relativ recent intrată pe piața de casino și pariuri online, eFortuna a cucerit rapid o popularitate sporită, printre amatorii de jocuri de noroc și de pariuri sportive. Dacă în articolele trecute am discutat despre ce eFortuna oferte ai pentru jocurile de cazinou sau pentru pariurile sportive, astazi ne vom concentra atenția asupra modalităților prin care poți face o depunere eFortuna  ușor și corect. 

Cum pot profita de eFortuna oferte?

Pentru a putea revendica una dintre multiplele eFortuna oferte online trebuie, mai întâi, să te înregistrezi pe site. Înregistrarea se face simplu. Indiferent dacă ai mai deschis vreun cont pe o platformă online sau nu, pentru a face o depunere eFortuna, pașii sunt foarte ușori, mai ales pentru că pot fi făcuți online. Vă recomandăm să vă înregistrați accesând link-urile şi bannerele de pe site-ul nostru, deoarece astfel vă puteți bucura de bonusuri special create pentru voi.

depunere eFortuna pariuri

După ce accesați link-urile disponibile la noi pe site, pe pagina operatorului veţi găsi opţiunea „Înregistraţi-vă acum”, daţi click pe ea şi vi se va deschide o nouă pagină în care vă vor fi solicitate informații, precum: 

 • Prenume: scris/scrise exact aşa cum apar/apare în buletin;
 • Nume = numele de familie: scris/scrise exact aşa cum apar/apare în buletin;
 • Ţara este deja setată automat România – bifaţi căsuţa prin care confirmaţi că sunteţi rezident român;
 • Adresa: completați cu adresa din buletin;
 • Oraş: scrieţi orașul din cartea din buletin;
 • Cod poştal: completaţi codul poştal din 6 cifre, pe care îl puteți afla de pe internet, dacă nu îl cunoașteti sau de pe o factură;
 • Telefon mobil: scrie numărul de telefon real și complet;
 • CNP: completaţi cu codul numeric personal din buletin;
 • Email: scrieţi o adresă de email validă;
 • Data naşterii: selectaţi data naşterii;
 • Nume utilizator: creați un nume de utilizator format din 5-16 caractere cu care vă veţi loga, ulterior, de fiecare dată când veți dori să jucați, să pariați sau să revendicați una dintre acele eFortuna oferte;
 • Parolă: scrieţi o parolă care să aibă 8-20 de caractere şi cel puţin o literă mare şi o cifră. Vă recomandăm să schimbați parola o dată la jumătate de ani, minim, pentru un plus de siguranță;
 • Confirmare parolă: rescrieţi parola;
 • la Monedă nu puteţi modifica;
 • la Cod promoţional lăsaţi spaţiul gol;
 • Sex: bifaţi sexul corespunzător (masculin sau feminin);
 • Bifaţi căsuţa prin care confirmați că aveți 18 ani – așa cum am menționat deja, platforma celor de la Fortuna încurajează jocul responsabil și este strict interzisă persoanelor cu vârste mai mici de 18 ani;
 • Bifaţi căsuţa prin care sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile agenţiei;
 • Lăsaţi bifată căsuţă din stânga dacă vreţi să primiţi oferte pe email – această opțiune vă permite să fii mereu informat despre ultimele eFortuna oferte disponibile;
 • Daţi click pe Înregistrare pentru a finaliza înregistarea.

Cum fac o depunere eFortuna?

Următorul pas, înainte de a revendica un bonus, constă în a face o eFortuna depunere. Aceasta presupune îndeplinirea câtorva pași. În primul rând, trebuie să te uiți în susul paginii, în partea dreaptă, și vei vedea un tab numit „Depunere”. Intră acolo și vei deschide o nouă pagină în care îți sunt prezentate toate modalitățile de a face o depunere eFortuna. Selectaţi metoda prin care doriţi să depuneţi (card, Paysafecard sau depuneri direct la agențiile stradale) și apoi dă click pe opţiunea „Depuneţi acum”. Astfel, dacă:

 • alegi să depui cu cardul, se va deschide o nouă pagină. Aici va trebui să completaţi suma pe care vreţi s-o depuneţi, să selectaţi cardul de pe care depuneţi (în cazul în care aveţi mai multe înregistrate), să scrieţi CVV2 (codul de securitate din trei cifre de pe spatele cardului) şi să scrieţi codul promoţional, dacă ați revendicat unul. Apoi, dă click pe „Depune” şi depozitul va fi trimis spre procesare. De asemenea, atunci când faci prima eFortuna depunere cu cardul, va trebui să înregistrezi cardul respectiv. Pentru a face acest lucru, se va deschide o nouă pagină în care ți se va cere să completezi cu numărul cardului (cel de 16 cifre), cu luna şi data expirării, precum și cu numele și prenumele pe care le găsiţi imprimate pe card. După ce ai făcut toate acestea, daţi click pe „Continuă” şi cardul va fi înregistrat.
card depunere efortuna
 • selectaţi metoda de plată Paysafecard, se va deschide o nouă pagină în care va trebui să scrii suma, pe care dorești să o publici, şi apoi dai click pe „Depunere”. Din nou, se va deschide o nouă pagină (mypaysafecard.com), unde trebuie să vă logaţi în cont şi să confirmaţi plata. 
efortuna depunere paysafecard
 • vrei să faci o eFortuna depunere direct din agențiile stradale Fortuna, trebuie să știi că poți face depozite direct de la ele. Pentru a face un astfel de depozit, trebuie să prezinți buletinul și banii la casierie, iar persoana de la ghișeu va face operațiunea financiară.  

Care este suma minimă pentru o depunere eFortuna?

Se poate face o depunere eFortuna și pentru sume mai mici. Spre exemplu, suma minimă pentru depunerile cu cardul sau Paysafecard este de doar 25RON, în timp ce, dacă depui direct dintr-o sucursală stradală, este 10RON . În ceea ce privește miza minimă, se poate paria cel mai puţin pe un bilet sau pe o combinaţie contravaloarea a 0.10$. Asta însemnă că se poate juca pe sume mai mici de 50 de bani. Acesta opțiune reprezintă un beneficiu, dacă aveţi de gând să jucaţi sisteme cu mai multe pronosticuri.

Concluzii

Pentru a putea revendica una dintre cel mai atractive eFortuna oferte, trebuie să îți deschizi un cont. Pentru a face acest lucru, urmărește pașii descriși mai sus. Apoi vei face o depunere eFortuna. Procesul este extrem de ușor. Așa că, nu mai sta pe gânduri! Profită acum!