depunere Magic Jackpot

Depunere Magic Jackpot – Metode de plată disponibile

Magic Jackpot este unul dintre cele mai noi cazinouri din industria operatorilor de jocuri de noroc, dar șansele mari de câștig pe care le oferă jucătorilor ce hotărăsc să se înregistreze pe platforma online, îi oferă un loc fruntaș pe lista preferințelor iubitorilor de profit și distracție. Dacă în articolele precedente am vorbit despre cum te poți înregistra la acest cazino și în ce constă bonusul de bun venit, astăzi vom vorbi despre procesul de depunere Magic Jackpot. Astfel, vei afla cum poți efectua o Magic Jackpot plată, dar și în ce constă o depunere minimă Magic Jackpot.

1500 RON bonus și 100 runde gratuite

Realizează o primă depunere Magic Jackpot și bucură-te de un bonus de excepție care te va ajuta să te distrezi la cote maxime în timp ce generezi bani rapid și ușor, urmându-ți pasiunea!

În ce constă o depunere minimă Magic Jackpot

După ce ai dus la bun sfârșit procesul de înregistrare și pus la dispoziție o poză cu buletinul pentru validarea contului, este necesar să efectuezi o Magic Jackpot depunere, în două etape, așa cum vei primi și bonusul de 150% Până La 1500 RON și 100 Rotiri Gratuite.

De cele mai multe ori, solicitarea unei depuneri înainte de revendicarea bonusului este o condiție care îi face pe jucători să se retragă din cursa obținerii unei oferte, însă lucrurile nu ar trebui privite astfel. Vorbim despre o Magic Jackpot depunere minimă de doar 50 RON, care nu se poate compara cu câștigurile survenite în urma ei. Așadar, în loc să faci pași înapoi, privește această depunere Magic Jackpot ca fiind cheia către niște sume fabuloase, fiindcă nu vei mai simți valoarea banilor depuși după ce aceștia se vor dubla instant!

După cum spuneam mai sus, această Magic Jackpot plată se va realiza în 2 etape, după cum urmează:

100% Bonus Până la 900 RON și 100 Rotiri Gratuite

Pentru a obține această primă parte a bonusului de bun venit, ți se va cere o primă depunere minimă Magic Jackpot de 50 RON. Trebuie să știi în fucție de cât decizi să valoreze această depunere Magic Jackpot, cazinoul îți va dubla suma depusă în limita a 900 RON. Pe deasupra, îți va oferi și 10 runde gratis zilnic, timp de 10 zile consecutive, adică un total de 100 de rotiri gratuite pentru a încerca slotul Book of Dead. Ține cont că acestea expiră zilnic, după 24 de ore.

50% Bonus Până la 600 RON

A doua și ultima etapă a procesului de Magic Jackpot depunere îți înapoiază încă jumătate din suma depusă de tine în limita a 600 RON. Trebuie să ai în vedere faptul că această Magic Jackpot depunere minimă efectuată în fiecare etapă are o valabilitate de 30 de zile de la crearea contului de jucător.

Cum efectuezi o depunere Magic Jackpot

Când vine vorba de Magic Jackpot plată, foarte mulți renunță să ducă la capăt procesul de obținere al bonusului din cauză că nu au un card de credit/debit. Într-adevăr, plățile online ne duc cu gândul, în primă fază, la necesitatea deținerii unui card, dar există și alte alternative de a efectua o Magic Jackpot depunere, precum portofelele electronice, foarte populare în rândul jucătorilor.

Pentru a efectua o depunere Magic Jackpot, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  1. Intră în contul tău de jucător;
  2. Accesează secțiunea “Depunere” și alege metoda de plată preferată;
  3. Introdu suma pe care vrei să o depui și furnizează datele solicitate.

Metode de plată Magic Jackpot

În cele ce urmează îți vom prezenta și metodele prin care poți efectua o Magic Jackpot plată:

  • Card de credit/debit – Dacă vorbim despre o Magic Jackpot depunere minimă, cardurile acceptate sunt cele de tipul Visa sau Mastercard, iar depunerea trebuie să valoreze, așa cum am vorbit, minim 50 RON;
  • Transfer bancar – În acest caz, ai două opțiuni: fie depui banii la o sucursală a băncii de care aparține cardul tău, fie depui prin internet banking. Dacă alegi să efectuezi o depunere Magic Jackpot fizic, îți va fi solicitat numele beneficiarului, dar și numărul cardului;
  • Skrill – Dacă preferi să fii și mai eficient în a efectua o Magic Jackpot depunere, poți alege acest portofoliu electronic, rezultat în urma creării unui cont pe site-ul Skrill.com/ro, unde poți depozita bani prin intermediul a 100 de metode plată, iar cazinoului nu trebuie să-i oferi nicio informație privind datele tale financiare, ci doar adresa de mail cu care ți-ai creat contul Skrill;
  • Neteller – Tot același proces îl ai de parcurs și dacă alegi să faci o Magic Jackpot plată prin acest tip de portofel electronic, procesul fiind la fel de rapid și accesibil. În plus față de portofelul electronic Skrill, la Neteller poți depune bani și prin aparate de depozit instant, precum DineroMail, iDEAL și giropay, având posibilitatea să fie alimentat și cu Bitcoin;
  • Paysafecard – Această modalitate de plată este una dintre cele mai cunoscute și presupune achiziționarea unui paysafecard, pe care îl poți găsi la peste 650.000 de puncte de vânzare în România, având valoarea minimă de 25 RON și cea maximă de 300 RON. În acest caz de Magic Jackpot plată, trebuie doar să introduci codul PIN alcătuit din 16 caractere.

Concluzie

Îți garantăm că nu trebuie să îți faci probleme cu privire la această depunere minimă Magic Jackpot, fiindcă sumele pe care urmează sa le câștigi în urma bonusului revendicat te vor convinge că a meritat din plin! Cu o simplă și rapidă depunere Magic Jackpot, intri în lumea câștigurilor fără număr și te ai parte de o distracție de zile mari!