depunere minima netbet

Depunere minimă NetBet + pași de urmat

Cât este o depunere minimă NetBet? Cum pot face alimentarea contului? Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez? Sunt câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le auzim. Cazinoul este recunoscut în lumea jocurilor de noroc ca unul dintre cele mai bune, cu sute de sloturi video, jocuri de masă și câștiguri mari, iar numărul pariorilor care își înregistrează un cont de jucător este din ce în ce mai mare. În plus, acest cazinou este renumit și pentru gama variată de opțiuni pe care ți-o oferă atunci când vine vorba de alimentarea contului de jucător. Ai la dispoziție peste 5 modalități de alimentare a contului, iar astăzi îți vom explica pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți înregistra un cont și pentru a face prima ta alimentare:

  1. Crearea unui cont de jucător

Primul și cel mai simplu pas pe care trebuie să îl faci pentru a putea trece la depunerea banilor în contul NetBet este să te înregistrezi pe site. Intră în pagina Netbet din meniu, alege oferta de bonus preferată și ți se va deschide un formular de înregistrare cu mai multe secțiuni: contul tău, datele tale, contact și bonus. După ce ai completat toate datele personale și ți-ai confirmat contul, poți trece la următorul pas, acela de a alege modalitatea de alimentare a contului de jucător și colectarea bonusului de bun venit, despre care vom vorbi puțin mai târziu. Vezi în următorul link pașii pentru Netbet înregistrare.

  1. Depunere minimă Netbet și metode de plată

Depunere cu cardul de debit/credit

Una dintre cele mai simple modalități de alimentare a contului tău de jucător este cu cardul. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul cu suma pe care vrei să o depui, tipul cardului, numărul, numele, data expirării, codul de securitate al cardului (se află pe spatele cardului și este compus din 3 cifre) și să dai click pe ”Efectuează depunerea”.

În cazul alimentării contului cu cardul, o depunere minimă NetBet este de 20 RON, dar noi îți recomandăm să alimentezi cu o sumă mai mare pentru a te putea bucura așa cum trebuie de bonusul de bun venit.

depunere minima netbet online

Depunere prin Paysafecard

O altă modalitate frecventă de alimentare a contului de jucător este prin intermediul site-urilor de tip Paysafecard sau Skrill. În toate situațiile, trebuie să îți scrii adresa de e-mail pe care a fost făcut contul de Paysafecard, să alegi suma pe care vrei să o depui și să dai click pe butonul de ”Efectuează depunerea”. Vei fi ulterior redirecționat către site-ul Paysafecard pentru a confirma tranzacția. La alimentarea contului prin Paysafecard, o depunere minimă NetBet este de 20 RON.

Depunerea prin agențiile Smith&Smith

Poți depune bani în contul tău în doar câteva secunde din agențiile Smith&Smith cu ajutorul buletinului de identitate și a numelui de utilizator, fără să ai nevoie de un cont bancar sau de un card. Având în vedere că aceste tranzacții nu trec prin contul vreunei bănci, nu vei fi taxat în plus la depunerea banilor în cont. În cazul agențiilor Smith&Smith, o depunere minimă NetBet este de 50 RON, iar acest lucru poate constitui un dezavantaj pentru cei care își doresc să își alimenteze contul cu o sumă mai mică și sunt nevoiți să se reorienteze către o altă variantă.

Depunerea prin cashcard-ul propriu

O facilitate pe care acest cazino online o oferă clienților este acel cashcard propriu al operatorului, un card ce îți este oferit gratuit la prima alimentare a contului. Poți merge cu acest card și un act de identitate în orice locație din rețeaua Cashcard și poți depune orice sumă în contul tău de jucător. Însă, ar trebui să știi că în acest caz, o depunere minimă NetBet este de 40 RON.

Depunerea prin transfer bancar

O opțiune mai puțin populară printre jucători este transferul bancar. Spre deosebire de restul modalităților de depunere a banilor în cont, care sunt instante, în cazul transferului bancar, poți aștepta chiar și până la 14 zile lucrătoare până îți vor fi creditați banii în contul tău de jucător. În cazul unui transfer bancar, suma minimă pe care o poți depune este de 40 RON. Putem spune în acest caz că există opțiuni mult mai bune de alimentare a contului de jucător, prezentate mai sus.

Depunerea prin Trustly

Trustly este o altă variantă pe care cazinoul ți-o pune la dispoziție pentru a-ți alimenta contul de jucător. Nimic în cazul acesta creditarea contului nu se face instant, ci poate dura între 2 minute și 24 de ore, iar suma minimă pe care o poți depune este de 200 RON. Această variantă poate fi privită ca una de urgență, în care celelalte variante de mai sus, mai convenabile, nu sunt disponibile.

  1. Promoții NetBet de bun venit

După înregistrarea contului de jucător și realizarea primei tale depuneri, vei avea parte de prima surpriză oferită de cazinou: un bonus de bun venit de 150% până la 1.000 RON. Practic, ești recompensat pentru simplul fapt că ai depus primii bani în cont, indiferent dacă vorbim de o depunere de 20 RON, de una de 100 RON sau mai mare. Spre exemplu, dacă depui 20 RON, vei avea în cont 50 RON pe care îi poți rula la orice joc disponibil în oferta cazinoului. În schimb, dacă depui 200 RON, vei avea de fapt în cont nu mai puțin de 500 RON, pe care îi poți folosi pentru a-ți crește considerabil câștigurile!

Intră aici și ia-ți bonusul la Netbet!

Dacă vrei să profiți și tu de una dintre cele mai populare promoții NetBet, nu uita ca înainte de prima ta alimentare a contului să adaugi codul bonus în căsuța specială de bonus. Codul pe care trebuie să îl introduci este BONUS1000. După depunerea banilor în cont, vei putea profita din plin de bonusul de bun venit, dar și de alte promoții NetBet disponibile pentru jucătorii noi sau pentru cei fideli! Tot din categoria bonusului de bun venit fac parte și 50 de rotiri gratuite pe care le poți folosi la o selecție de sloturi populare. Nu ezita să profiți de ele și să îți crești astfel șansele de câștig!