Depuneri Netbet: metode și sume minime de depunere

În articolele anterioare, am discutat despre noul cod promotional Netbet, precum și despre varietatea de jocuri disponibile pe Netbet.ro. Astăzi vom parcurge toate metodele de depunere Netbet. Acest articol conține informații despre pașii pe care trebuie să îi urmezi ca să faci o depunere, precum și sumele de depunere minimă Netbet pentru fiecare dintre metodele listate.

Printr-o gestionare corectă a bugetului pe care ești dispus să îl investești, vei putea analiza corect jocurile pentru care vrei să faci depuneri. Depune și bucură-te de beneficiile din cazinoul virtual. Revendică azi oferta bonus cu depunere de la Netbet România!  Premiile nu vor întârzia să apară.

Bonus Exclusiv

150% bonus de până la 1.000 lei + 50 runde gratuite

Cod Bonus: BONUS1000

200 lei depuși înseamnă 500 lei sub formă de bonus!

Metode de Depunere Netbet

Pentru că acesta este unul din pașii pe care nu vrei să-l greșești, am pregătit și un scurt ghid video pentru depuneri la Netbet care rezumă conținutul acestui articol. Vei afla despre metodele de plată, sumele minime, durata de procesare și alte asemenea particularități pentru fiecare metodă în parte.

Netbet are o lungă listă de opțiuni specializate pentru depunere, inclusiv metode internaționale. Pe această pagină vom menționa despre fiecare opțiune în parte. Vei afla care sunt cele mai rapide, cele mai sigure și mai eficiente moduri de a depune banii în cont. Acest articol acoperă toate jocurile de noroc de la Netbet România, inclusiv jocurile de casino, zonele de pariuri sportive, dar și cazinoul live.

Niciuna dintre aceste forme de distracție nu funcționează la parametri înalți dacă nu ai parte de bani în contul de joc. Dacă nu ești încă familiarizat cu istoricul de încredere al acestui brand sau cu diversitatea produselor pe care le oferă, vei găsi mai multe informații utile în secțiunea dedicată cazinoului Netbet, portalul numărul 1 în materie de oferte exclusive de la cele mai importante branduri cu licență ONJN.

Opțiuni de depunere NetBet România, pe scurt

Există trei metode principale de Netbet depunere. În primul rând, fii atent la cardurile de credit și cardurile de debit – care continuă să fie cele mai populare opțiuni pentru depozite. După aceea, portofelele electronice formează și ele o clasă importantă. Aici regăsim cele mai cunoscute e-walleturi  (PayPal, Neteller, Skrill etc.), dar și versiunea hibrid, cartela preplătită Paysafe Card.

Ultimele se referă la metodele alternative, care în acest caz includ Bitcoin, precum și unele opțiuni locale. Să sperăm că și cazinourile autohtone vor permite cât de curând plata cu Bitcoin pentru utilizatorii premium.

Dacă vrei să beneficiezi de o ofertă Netbet cu bonus, fii foarte atent la metodele de depunere, pentru că anumite variante (de exemplu portofelele) nu intră în campaniile de bun venit cu depunere prealabilă.
Înainte de a depune banii în contul tău Netbet pentru un bonus, asigură-te că metoda aleasă de tine este compatibilă cu termenii și condițiile ofertei!

Fiecare din cele trei versiuni principale de jocuri de noroc are un bonus diferit. Acest lucru este bun pentru acei jucători care se vor concentra doar pe un tip de jocuri (sport, cazinou sau cazinou live). Dacă îți place să amesteci jocurile, atunci s-ar putea să te întrebi care este cea mai bună variantă de a depune pentru tine.

#1: Depunere Netbet de pe card de credit sau debit

netbet depunere de pe card

Dacă întrebăm 100 de români ce metodă de depunere folosesc pentru a juca în cazinoul online, credem că mai mult de jumătate aleg cardul de credit sau de debit. Cardul bancar este foarte popular în rândul pariorilor români, asta știm cu siguranță.  Toate marile branduri de carduri de credit și de debit sunt binevenite la Netbet România, cele mai populare fiind Visa și Master Card.

Avantajul Netbet depunere prin card este acela că banii devin disponibili imediat pentru a începe jocul.
Nimic nu poate fi mai simplu de atât!

Nu aștepți procesarea, începi direct să învârți rolele. Cu această versiune pe care ai ales-o, poți testa inclusiv jocul în cazinoul live Netbet cu crupieri umani. Aici ești binevenit în lumea ruletelor americane și europene și te împrietenești cu blackjackul sub diferite forme.

cod promotional netbet depunere online

Depunere minimă Netbet prin card

Depunerea minimă este de 20 RON pentru plata prin acest card, iar suma maximă este 180.000 de lei. Ca alternativă, puteți obține un card de credit preplătit sau chiar virtual. Aceste carduri vin cu unele dintre portofelele electronice, enumerate mai jos.

depunere netbet card

#2: Depunere Netbet din portofele electronice

Serviciile e-wallet, ca Neteller și Skrill, pot fi considerate drept conturi bancare online, cu toate că funcționează ușor diferit. E-walleturile pot fi folosite pentru achiziții de la comercianții online,  dar și la cele mai multe site-uri de jocuri de noroc.

Toate numele importante acreditate de ONJN oferă deschidere și pentru portofele electronice. Motivul pentru care mulți oameni aleg această metodă de depunere este acela că evită să transmită propriile informații bancare sau pe cele de pe cardul de credit cazinourilor.

Mai mult decât atât, mulți jucători aleg chiar să-și deschidă un cont sau portofel special pentru jocurile de noroc.

Prin acest lucru se evită transmiterea datelor despre depozitele care apar în extrasul de cont. Ceea ce mulți oameni fac este să păstreze o parte din banii disponibili pe unul din portofele. Această măsură le permite să se miște repede, pentru a beneficia de noi bonusuri sau oferte promoționale, pe măsură ce acestea apar.

PayPal este cel mai cunoscut portofel electronic, acesta fiind disponibil numai în anumite țări (de obicei cele occidentale). Skrill și Neteller sunt, de asemenea, branduri populare. Acestea sunt deținute de aceeași societate.

Alte soluții pentru portofel electronic includ Trustly, WebMoney și AstroPay, un e-wallet care poate fi activat prin telefon.

Depunere minimă Netbet prin portofele electronice

Pentru Skrill, suma minimă la depozit este de 20 RON, în timp ce depunerea minimă pentru Neteller este de 20 RON, iar cea pentru Trustly este de 80 RON.

Depunerile maxime ajung la 40.000 RON pentru Neteller, Skrill și Trustly.

#3: Metode alternative pentru Netbet depunere

Mărcile mari de cazinouri acoperă multe țări, iar lista de metode alternative este extinsă.

Printre acestea se numără și metodele de nișă de depunere, cum ar fi EuTeller din Finlanda, sistemul QIWI, eCard din Polonia, Moneta pentru utilizatorii din Rusia, dar și sistemul PaySafeCard cu voucher preplătit.

Netbet a stărnit multă vâlvă atunci când a devenit primul brand care a permis utilizatorilor săi să utilizeze Bitcoin, prin licența lor din Regatul Unit.

Nu poti găsi această metodă în orice țară pe site-ul lor web, deci presupunem că sistemul nu este încă implementat la nivel mondial. Așteptăm cu nerăbdare să devină popular și la noi, deși Neteller vine deja cu Neteller Bitcoin, o variantă ce merită atenție din partea pariorilor români. Cert este însă că în România opțiunea de depunere Netbet prin Bitcoin nu este disponibilă.

Suma minimă depunere Netbet prin metode alternative

Pentru că tot aminteam și de Paysafecard în paragrafele de mai sus, depunerea minimă aici este de 20 RON.

Pentru a finaliza lista de depuneri minime, mai trebuie să știi că la Smith & Smith valoarea minimă este de 50 RON, în timp ce în agențiile Favbet (casă de pariuri stradală) poți opta pentru un card cash Netbet începând cu 10 RON.

#4: Depunere Netbet prin transfer bancar

Deși e o variantă mai veche, transferul bancar poate reveni oricând la modă prin varianta lui îmbunătățită, transfer bancar rapid (metodă instantă). Problema transferului bancar este aceea că banii pot fi utilizați abia după câteva zile.

Cu toate acestea, dacă vorbim de suma minimă depunere Netbet, ajubngem la concluzia că transferul bancar are și avantaje:

Depunere minimă Netbet prin transfer bancar

Vestea bună legată de metoda de depunere Netbet prin transfer bancar este că suma minimă la depunere este aceeași ca la portofelele electronice. Fie că vorbim de transfer bancar de la sediul băncii, online sau Ecard, poți vira în contul tău de jucător Netbet chiar și 20 de lei, dacă banca ta îți permite.

Netbet ro – despre depuneri și jocul responsabil

Pentru că jocul responsabil este o prioritate pentru Netbet, în contul tău de jucător poți accesa mai multe setări prin care să îți limitezi valoarea pariurilor sau a pierderilor și timpul petrecut pe site sau în aplicație.

Netbet Romania joaca responsabil

Atunci când vine vorba de bonusuri, ultima ofertă de la Netbet România îți dă un bonus 100% până la 2000 RON plus 300 de rotiri gratis fără depunere. Ar fi păcat să nu profiți de el, pentru că nu știi cum să accesezi un Netbet cod promoțional.

De exemplu, dacă depui 100 de lei cu cardul tău Mastercard, vei mai primi încă 100 de lei din partea partenerului nostru. Suma finală pe care o vei rula va fi de 200 RON. Nu uita nici de rundele gratuite!

Mai multe despre cum și când îți poți retrage câștigurile poți afla din articolul nostru despre condițiile de rulaj la Netbet.

netbt ro lista pentru depunere

Astfel, sfatul nostru, ca întotdeauna, este să alegi bonusul care te va distra, dar și care te va răsplăti cu cei mai mulți bani. La urma urmei, te înregistrezi pe aici ca să te distrezi și să faci bani. Totuși ai grijă și păstrează un echilibru în ceea ce privește jocul.

Fii responsabil, fă pauze, nu cheltui mai mult decât îți permiți și, mai ales, ai grijă să nu devii dependent. Echipa de comunicare a acestui cazinou cu renume internațional te poate ajuta când simți că sloturile sau pariurile sportive au început să-ți conducă viața.

Concluzii

Dacă te-au convins toate aceste informații, poate că a venit momentul să îți iei inima în dinți și să faci prima ta depunere Netbet pentru a începe să joci sloturi și să plasezi pariuri inteligente.

Tu ce fel de jucător ești? Preferi cardurile bancare extrem de comode și elegante (debit sau credit) sau mai degrabă e-walleturile care nu te obligă să oferi datele personale? Sau poate că îți place experimentul și vrei să vezi care e treaba cu Bitcoin. Indiferent de alegere, vei avea nevoie să știi sumele minime de depunere pentru fiecare dintre ele.