Winmasters retragere

Cum să faci o Winmasters retragere?

În articolele anterioare ți-am arătat și detaliat caracteristicile platformei de casino și pariuri online Winmasters. Am vorbit despre cum a apărut organizația, când a intrat în România, de ce ar trebui să joci pe această platformă, precum și ce pariuri sau jocuri poți juca. Ulterior, am discutat despre bonusurile pe care le poți accesa oricând. Precum știi deja, în prezent poți revendica un bonus 100% până la 1500 RON plus 50 de rotiri gratuite. În articolul de față îți vom prezenta toate metodele prin care poți face o Winmasters retragere.

Să faci o retragere Winmasters este la fel de ușor precum realizarea unei încasări de bani online, fie că o realizezi de pe computerul tău sau din aplicația Winmasters dedicată. Dacă acest lucru este îngreunat din varii motive, atunci distracția se cam pierde. Prin urmare, atunci când alegeți un site de jocuri de noroc, trebuie să examinați mereu termenii și condițiile de retragere și să înțelegeți ce implică acestea. Ceea ce este important să știți este că, de obicei, cazinoul nu face plata în sine. Furnizorii de plată sunt cei care fac plățile.

100% Bonus Până la 1500 RON + 50 Rotiri Gratis

Revendică acum bonusul de bun venit de la Winmasters și condimenteză-ți experiența de joc cu:

  • Dublarea depunerilor până la 1500 RON
  • 50 rotiri gratuite
  • Depunere minimă 40 RON

Winmasters retragere – metode

  • Prima metodă de a face o Winmasters retragere de bani se referă la cei trei furnizori – VISA, Maestro și Mastercard – conectați la majoritatea băncilor din întreaga lume. Astfel, cele trei branduri recunoscute la nivel internațional utilizează cele mai inovative tehnologii de securitate a plăților. Acceptate de peste 24 de milioane de comercianți, VISA, Mastercard și Maestro folosesc o gamă variată de instrumente de prevenire și combatere a fraudelor. Prin urmare, nu trebuie să îți faci griji despre serviciile oferite de aceste branduri, întrucât toate tranzacțiile de casierie sunt procesate la standardele de conformitate pentru securitatea datelor și folosesc tehnici de criptarea a informației pe 128 de biți. Mai multe, tranzacția este realizată instant, taxa pentru tranzacție este 0 ron.
  • A doua metodă pentru a face o retragere free bet bonus Winmasters se referă la folosirea portofelelor electronice. Neteller și Skrill sunt cele două variante acceptate pe platforma Winmasters. Neteller este un portofel electronic foarte cunoscut în rândul operatorilor de jocuri de noroc online. Avantajul major pe care îl are Neteller este  viteza cu care operează tranzacțiile cu bani online pe Unibet cash out. La fel, tranzacția are loc instant, iar taxa pentru această operațiune este 0 RON. Skrill este printre cele mai mari sisteme de plată, de pe continentul european, și are peste 20 de milioane de conturi de utilizatori, la nivel global. Skrill este, de asemenea, un portofel digital independent. Dacă îți faci un cont la Skrill, poți efectua plăți online, în siguranță, fără a dezvălui informații personale și financiare. Spre deosebire de alte e-wallet-uri, la Skrill nu ai niciun comision de administrare a contului, niciun comision de deschidere sau de închidere a acestuia. Optând pentru Skrill poți realiza depuneri Winmasters sau retrageri în/din contul utilizatorului, atât de pe card, cât și direct din agențiile de pariuri/cazinouri fizice.
winmasters retragere online
  • A treia metodă de Winmasters retragere se referă la Transferul Bancar Rapid. Acest serviciu bancar îți permite ție, utilizator al platformei Winmasters, să efectuezi/înregistrezi plați interne directe, folosind propriul cont bancar. Tu ești cel care alege contul bancar din/în care se vor face plățile și tu decizi suma pe care o transferi. După ce faci această operațiune bancară, vei primi un număr de referință pe care îl poți prezenta la bancă, sau online, prin internet banking, și apoi vei putea depune suma dorită în contul bancar selectat. În acest caz, durata tranzacției să știi că este între 3 și 5 zile lucrătoare. De asemenea, taxa tranzacției este 0 RON. Doar in acest caz, suma pe care o poți depune poate ajunge până la 42 000 RON.
  • Ultima variantă se referă la cardurile de plată. În acest sens, pe Winsmasters retragere poți folosi serviciile oferite de Paysafecard. Paysafecard este lider pe piața cardurilor de plată preplătite pentru plăți pe internet. La fel ca în cazul e-wallet, cu Paysafecard poți accesa tot felul de servicii financiare, fără a face cunoscute date personale. Mai mult, permite folosirea de fonduri pe Internet fără a folosi un card de creit sau un cont bancar. Paysafecard se găseștie în peste 300.000 de puncte de vânzare din Marea Britanie, Austria, Belgia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Mexic, Norvegia, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția și Olanda.

Concluzii despre retragere Winmasters

Rețineți că transferurile bancare pot dura până la trei zile lucrătoare, iar retragerile la cardurile de credit / debit pot dura până la cinci zile lucrătoare. Dacă retragerea încă nu a sosit după acest timp (nu contează sărbători legale sau weekend-uri), contactați cazinoul prin e-mail. Veți avea nevoie de o captură de ecran sau o fotografie a extrasului de cont  bancar, de la data retragerii până acum.

În setul acesta de articole am descris, pe larg, platforma online Winmasters. Am acoperit marea majoritate a domeniilor voastre de interes – de la jocuri ce pot fi jucate, la bonusuri, la metode de retragere și depunere. Acum că știți foarte multe informații despre Winmasters retragere și despre coduri promoționale, nu rămâne decât să intrați pe pagina de Bonus. Alegeți bonusul care vă place, jucați-l și căștigați bani reali!