retragere Casa Pariurilor

Retragere Casa Pariurilor – pași și sume minime de bani

Agenția de jocuri de noroc online Casa Pariurilor se numără printre primii operatori care au tranziționat și către mediul online încă din momentul introducerii licențierii în România. Astfel, la orice retragere Casa Pariurilor poți să stai liniștit pentru că ai siguranța unui operator licențiat de către ONJN cel puțin până în 2026. Prezent de peste 10 ani pe piața românească de jocuri de noroc și cunoscut în mod deosebit pentru calitatea serviciilor oferite în agențiile stradale, operatorul oferă și o platformă online foarte bine optimizată. În online, toate lucrurile sunt mai simple, inclusiv să pariezi la jocurile tale de noroc preferate sau pe sporturile tale preferate!

Primești ca bonus 100% din prima depunere în limita a 500 RON!

Dublează-ți prima depunere la Casa Pariurilor

Vezi oferta bonus casino cu cele mai avantajoase condiții de rulaj dintre toate cazinourile online!

Dacă încă nu ți-ai creat un cont de utilizator la acest operator, noi te sfătuim să îți deschizi unul cât mai curând. Aruncă un ochi și pe ghidul de înregistrare la Casa Pariurilor pregătit special pentru tine pentru a-ți ușura maxim procesul. Dacă însă ai deja un cont Casa Pariurilor și ai și beneficiat de bonusul de bun venit, cel mai probabil vei vrea să știi totul despre subiectul „retragere Casa Pariurilor”. În acest caz, te afli în locul potrivit pentru că noi am dedicat acest articol procesului de retragere bani Casa Pariurilor.

Cum retragi bani la Casa Pariurilor

Cel mai important lucru de reținut când vorbim de depuneri și retrageri la cazinouri online:

Vei putea solicita o retragere Casa Pariurilor doar prin aceeași metodă de plată prin care ai efectuat ultimul depozit! Singura excepție apare în cazul cartelelor pre-plătite Paysafecard. Această metodă de plată poate fi utilizată doar pentru depuneri, așa că va trebui să treci prin procesul de retragere fonduri prin transfer bancar.Pentru a solicita la Casa Pariurilor retragere fonduri, este necesar să urmezi câțiva pași simpli:

  1. Urmează procesul de login prin autentificarea în contul tău de utilizator;
  2. Accesează opțiunea ePortofel din colțul dreapta sus al paginii principale;
  3. În partea de jos a paginii vei regăsi butonul numit „Retrageți fonduri” și de acolo vei putea alege metoda de plată pe care ți-o dorești;
  4. Introdu suma pe care vrei să o retragi și apasă pe butonul „Trimiteți cererea”.

Să ai în vedere că dacă alegi să faci retragi câștigurile cu cardul sau prin transfer bancar va trebui să aștepți efectuarea a două procese: procesarea cererii de către operatorul de jocuri de noroc și procesarea tranzacției bancare. În cazul în care preferi să îți retragi banii dintr-o agenție stradală, să nu uiți să faci o programare Casa Pariurilor retragere fonduri. Completează formularul aferent opțiunii „Retrage din agențiile Casa Pariurilor” și alege-ți agenția de unde vrei să ridici banii. Poți să te prezinți în agenția stradală imediat ce ai primit notificarea din partea operatorului. Îți mai atragem atenția și asupra faptului că nu poți solicita absolut nicio retragere bani Casa Pariurilor până nu parcurgi procesul de verificare KYC.

Retragere minimă Casa Pariurilor

Suma de retragere minimă Casa Pariurilor variază în funcție de metoda de plată aleasă de tine. Promitem ca în rândurile imediat următoare să îți oferim informații detaliate în legătură cu fiecare dintre metodele de plată disponibile. Până atunci însă, îți spunem că cea mai mică valoare de retragere Casa Pariurilor este de numai 10 RON. Poți efectua o astfel de retragere minimă Casa Pariurilor într-o agenție stradală. Nu ți se percepe nicio taxă, iar banii pot fi ridicați imediat ce a fost acceptată cererea de retragere. O altă sumă de retragere minimă Casa Pariurilor care ni se pare foarte decentă este disponibilă pentru tranzacțiile în cont bancar de numai 20 RON. Această operațiune poate dura până la cel mult 2 zile lucrătoare.

Care sunt metodele de retragere Casa Pariurilor?

Metodele prin care poți retrage bani la Casa Pariurilor sunt similare cu cele de depunere, însă trebuie să ții cont că nu îți vei putea retrage câștigurile decât prin aceeași metodă prin care ai și efectuat depozite.

Casa Pariurilor retragere fonduri prin Skrill

În cazul în care ai făcut ultimul depozit prin Skrill, vei fi încântat că poți să îți retragi și câștigurile prin aceeași metodă. Îți punem în vedere faptul că Skrill îți percepe un comision de 1% din suma retrasă. Apoi nu îți rămâne decât să completezi suma pe care vrei să o retragi și să faci un click simplu pe butonul „Trimiteți cererea”. Prin Skrill suma de retragere minimă Casa Pariurilor este de 50 RON.    

Casa Pariurilor retragere în cont bancar      

Completează suma pe care vrei să o retragi în câmpul numit „Introduceți suma”. Apoi, mai este nevoie de codul IBAN al contului bancar. Trimite solicitarea ta de retragere Casa Pariurilor printr-un simplu click pe butonul „Trimiteți”. Timpul de de procesare al solicitărilor de retragere de fonduri include atât timpul de procesare de către serviciul intern al Organizatorului cât și timpul de procesare al băncilor și al procesatorilor de plăți. Durata medie de procesare a unei solicitări de retragere de fonduri este cuprinsa între 2 și 4 zile lucrătoare. Iar suma minimă Casa Pariurilor de retragere în cont bancar este de numai 50 RON.            

Retragere bani Casa Pariurilor din agențiile stradale

Singurul pas suplimentar pe care îl ai de urmat în cazul acestei metode de plată este să alegi și agenția stradală în care vei primi banii. O să primești două coduri în momentul în care trimiți solicitarea de retragere fonduri Casa Pariurilor. Ai nevoie de acestea, codul contului tău și codul plății efectuate, dar și de buletinul tău de identitate atunci când te duci la agenția de pariuri pentru a-ți ridica banii. Dacă soliciți o retragere bani Casa Pariurilor mai mică de 1000 RON, vei putea ridica banii în maxim 24 de ore. Dacă vrei să retragi o sumă mai mare, operațiunea poate să dureze până la 2 zile. Partea bună este, însă, că nu există o sumă minimă de retragere prin această metodă. Din momentul solicitării tale, ai la dispoziție 3 zile pentru a merge să ridici banii. În caz contrar, banii vor reveni în balanța contului tău de utilizator până în momentul în care vei solicita o nouă retragere.