retragere pokerstars

Retragere PokerStars

Cu siguranță cel mai dorit moment pentru jucătorii cazinourilor online este efectuarea unei retrageri. Chiar dacă ești un jucător experimentat sau, dimpotrivă, te afli la primul contact cu portofoliul de jocuri PokerStars, o retragere PokerStars reprezintă cu siguranță un subiect de mare amploare pentru tine. 

Cod bonus
RO2000

Bonus 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Cod bonus: RO2000

Revendică Bonus de bun venit 100% până la 2.000 RON și 200 Rotiri Gratuite!

Vei afla, în cele ce urmează, care este metoda de retragere bani PokerStars care ți se potrivește cel mai bine. Avem multe informații pentru tine, cum ar fi, cât trebuie să aștepți până când banii vor ajunge în contul tău bancar.

Pași retragere PokerStars

Ceea ce trebuie să faci pentru a solicita o retragere PokerStars este să te autentifici în contul tău Stars și să accesezi „Casieria” din meniul principal. Apoi urmează să selectezi butonul „Retragere bani” și să introduci suma pe care dorești să o retragi, în funcție de câștigurile tale. Pentru finalizare este suficient să apeși butonul „Transmite”, iar tranzacția va fi finalizată.

Te sfătuim să verifici cu foarte mare atenție toate informațiile de pe ecran înainte de a finalize cererea de a retrage bani. La ultimul pas pentru retragere PokerStars vei primi informații despre felul în care vei intra în posesia banilor tăi.

Vei primi apoi un e-mail de confirmare pentru fiecare tranzacție realizată în contul tău PokerStars. Nu uita să verifici adresa de e-mail folosită la înregistrare Pokerstars, pentru confirmarea metodei de procesare a fondurilor pe care le-ai dobândit în contul tău. Informațiile trebuie să corespundă, astfel încât retragerea să fie una cu succes și să te bucuri rapid de câștigurile tale. Te sfătuim să anulezi cererea de retragere PokerStars dacă, contul sau cardul către care se realizează retragerea nu se mai află în perioada de valabilitate sau există alte probleme tehnice. Nu uita că ai la îndemână destul de multe variante pe care le poți utiliza la retragere.

Exceptând weekend-urile, orice retragere Pokerstars realizată prin transfer bancar direct va fi trimisă către procesare în cel mult 24 de ore. Apoi, va mai dura între 3 și 5 zile lucrătoare până când banii vor ajunge în contul tău bancar.

Pentru orice retragere Pokerstars nu se percepe nici un fel de comision retragere Pokerstars. Un lucru important pe care ne dorim să-l reții este acela că orice câștiguri din bonusuri trebuie pariate înainte de a putea solicita o retragere.< Uneori, pentru a asigura integritatea jocurilor noastre, îți putem solicita informații suplimentare pentru a continua procesul de retragere Pokerstars pentru verificări antifraudă. Schimbul valutar, atunci când este cazul, se realizează la cursul mediu al pieței, bineînțeles rata de schimb pe care o vei primi se afișează pe ecranul cu informații referitoare la retragere. Se aplică câteva reguli de bază pentru orice retragere Pokerstars. În primul rând este obligatoriu ca procesul de verificare a contului tău să fie finalizat prin furnizarea unei copii a documentului tău oficial de identitate cu fotografie. Pentru siguranță și operativitate, îți recomandăm să efectuezi operațiuni cu cardul bancar.

Cod bonus
RO200

Bonus 200 RON + 50 Rotiri Gratuite

Cod bonus: RO200

Metodele de retragere Poker stars

Înainte de a intra în posesia banilor tăi trebuie să știi că nu sunt percepute comisioane suplimentare pentru o retragere minimă Pokerstars, iar suma minimă retragere Pokerstars variază în funcție de metoda de depunere Pokerstars selectată. Pentru impozit retragere Pokerstars, acesta se calculează la fiecare transfer din contul de pe platforma de joc în contul Bancar. 

Metodaretrageri pokerstars mastercard
Cazinouri Mastercard
retrageri pokerstars maestro
Cazinouri
Maestro
retrageri pokerstars transfer bancar
Cazinouri cu
transfer bancar
retrageri pokerstars card visa
Cazinouri
Visa
retrageri pokerstars neteller
Cazinouri
Neteller
retrageri pokerstars skrill
Cazinouri
Skrill
Duratainstant3-5 zilemaxim 4 zileinstantinstantinstant
Suma minimă$1050 RON$10$100$10$10
Suma maximănespecificatnespecificatnespecificatnespecificatnespecificatnespecificat
Comision2%2%2%2%2%2%

Poți realiza o retragere Poker star Visa din contul tău Stars cu condiția ca în ultimele 12 luni să fi făcut măcar o depunere Visa. Aceste retrageri către carduri Visa sunt realizabile doar în cazul cardurilor Visa CFT (Credit Fund Transfer).

Altă metodă este aceea de retragere Pokerstars transfer bancar unde retragerile ajung direct în contul tău bancar.

Poți retrage bani din contul tău Stars și în contul tău Skrill sau NETELLER. Dacă ai folosit unul dintre aceste conturi pentru a realize o depunere în ultimele 12 luni, o retragere Pokerstars va fi procesată către același cont.

Suma maximă va fi egală cu cea depusă folosind oricare dintre aceste conturi, de la cea mai veche depunere până la cea mai recentă. Aceste retrageri vor fi procesate de obicei într-o oră.

Spre deosebire de depunere, nu poate fi procesată o retragere Poker stars mastercard.

50 Spins PokerStars Gratis

Bucură-te de 50 free spins PokerStars la Stars Invaders Classic şi Diamond Stars Classic!

Și la o retragere Vlad Cazino ai parte de metode accesibile și sume pe placul tuturor utilizatorilor!

Informații suplimentare retragere bani Poker stars

Pentru retrageri Pokerstars variante multiple, accesibile și sigure. Tehnologia a evoluat în asemenea măsură, încât pe lângă metodele tradiționale de plată (card credit, card debit, transfer bancar) au apărut o multitudine de variante, garantate, convenabile și ușor de folosit.

De reținut este faptul că, se întâmplă foarte rar să poți face o retragere Pokerstars printr-o altă metodă față de cea prin care ai depus ultima oară. Sub nicio formă nu vei putea retrage bani printr-o metodă prin care nu ai depus niciodată la acel casino.

La Pokerstars fondurile jucătorilor sunt păstrate în conturi separate și nu sunt utilizate pentru cheltuieli, noi depunem toate eforturile pentru a păstra siguranța și securitatea fondurilor jucătorilor. Astfel, fondurile tale sunt disponibile în permanență pentru o retragere Poker stars.

Pokerstars procesează inițial retragerile prin folosirea metodei de plată utilizată de jucător și pentru fiecare metodă de depunere, retragerile sunt analizate în ordine inversă. Pentru Pokerstars retragere bani din fonduri depuse anterior, va fi transformată în moneda utilizată la procesarea depunerii respective.

Sperăm că politicile în ceea ce privește retragere PokerStars nu îți va crea neplăceri. Ne dorim să înțelegi că aceste măsuri sunt puse în practică doar din dorința de a proteja jucătorii de eventualele încercări de fraudă, în așa fel încât nimeni nu va putea profita de fondurile din contul tău.

Concluzie

În concluzie, Pokerstars oferă o gamă variată de metode prin care poți să realizezi retrageri Poker Stars, în deplină siguranță. Dacă ai alte întrebări privind politica de revendicare a câștigurilor, te rugăm să contactezi serviciul clienți Pokerstars.