Întrebări frecvente pariuri sportive 2022

Dacă ești pasionat de pariuri sportive și vrei să devii un parior de succes, poți consulta această pagina dedicată întrebărilor frecvente pariuri sportive 2022. Descoperă cum plasezi un bilet cu șanse multiple de câștig, ce reprezintă anumiți termeni utilizați la pariuri sportive 2022, cum câștigi simplu și rapid la pariuri online România 2022.

Întrebări generale despre pariuri sportive 2022

Pentru început, vom discuta despre curiozitățile generale cu privire la pariuri sportive 2022, aspecte tehnice și stiluri de pariere, mai ales în mediul online. Vezi ce întrebări frecvente pariuri sportive 2022 am pregătit și consultă atent răspunsurile oferite.

Ce casă de pariuri online recomandați?

În România există o mulțime de operatori la care poți plasa pariuri online. Trebuie să iei în considerare platforma și competițiile disponibile pe aceasta, cât și bonusul de bun venit pe care îl poți activa la depunere.
În acest sens, îți recomandăm să îți formezi biletele la Superbet, Casa Pariurilor, Betano sau Netbet.

Cum se joacă la pariuri sportive?

În primul rând, trebuie să alegi un meci pe care dorești să pariezi. Mai apoi, va trebui să îți formezi biletul, acumulând cote care îți vor mări câștigurile. Așadar, pe un bilet poți avea mai multe tipuri de pariuri, fiecare dintre acestea adăugându-și propria cotă.
Aceste cote multiplică miza ta, spre exemplu dacă ai mizat 10 RON și ai pe bilet o cotă de 12, atunci, dacă vei câștiga, vei primi 120 RON.

Ce card îmi trebuie pentru pariuri online?

Poți plasa pariuri online cu majoritatea cardurilor emise de către băncile din țară. Majoritatea acestor carduri vor fi Visa sau Mastercard, ambele fiind acceptate la toate casele de pariuri. Alternativ, poți opta pentru un portofel electronic, cum ar fi Skrill sau Neteller pentru a te juca.

Cum să joci la pariuri online?

Înainte de a începe să te joci la pariuri online, documentează-te asupra echipei sau jucătorului pe care vrei să mizezi. Apoi, analizează cotele pe mai multe case de pariuri online pentru a fi sigur că te joci la cel mai bun operator. Nu rămâne decât să îți formezi biletul norocos și să îți multiplici câștigurile.

Ce înseamnă h1 la pariuri sportive?

Pariul H1 este denumit și pariul handicap în cadrul operatorilor online. Vei găsi acest pariu sub denumirea H1 (-1.5), dacă mizezi pe victoria echipei gazdă la o diferență de cel puțin două goluri sau H1 (+1.5), dacă alegi să mizezi pe faptul că echipa gazdă nu va pierde la o diferență de două sau mai multe goluri.

Cât se plătește impozit la pariuri sportive?

În cadrul pariurilor online, va trebui să plătești taxa de 2% pentru fiecare depunere efectuată, cât și taxa pe fiecare retragere, însă aceasta diferă de la un operator la altul. Dacă alegi să pariezi într-o agenție stradală, trebuie să știi că va trebui să plătești un impozit de 5% pentru fiecare bilet plasat.

Cum se face un bilet la pariuri sportive?

Înainte de a plasa un bilet la pariuri sportive, informează-te cu privire la jucători sau echipe. Analizează forma acestora și statisticile disponibile online pentru o rată mai mare de succes. Intră, apoi, pe unul dintre operatorii online și alege tipurile de pariuri plauzibile, care totuși au cote atractive.

Cum se completează un bilet la pariuri sportive?

Biletul tău poate fi format din câte tipuri de pariuri alegi să incluzi pe el. Intră pe meciul pe care dorești să pariezi și alege cotele care ți se par atractive. După ce alegi tipul de pariu, acesta va intra automat pe biletul tău. Poți, apoi, să accesezi și alte competiții pentru a adăuga mai multe evenimente pe bilet, astfel crescandu-i cota totală.

Întrebări frecvente despre agenții de pariuri 2022

Am pregătit o serie de întrebări și răspunsuri și pentru cei care preferă să parieze direct din agențiile stradale. Vezi care sunt cele mai importante detalii și cum poți paria eficient în acest fel. Consultă secțiunea de mai jos cu întrebări frecvente pariuri sportive 2022.

Când se deschid casele de pariuri sportive?

Majoritatea caselor de pariuri sportive au același program de funcționare. Acestea deschid la ora 10:00 și se închid la 22:00, având un program de 12 ore. În schimb, poți paria non stop pe platformele online ale celor mai cunoscute case de pariuri.

Întrebări frecvente despre tipuri de pariuri sportive 2022

Ai numeroase posibilități de pariere online și în agențiile stradale. Tocmai de aceea, am pregătit o rubrică specifică pentru toate curiozitățile pe care le poți avea legate de tipuri de pariuri sportive 2022. Aceste întrebări frecvente pariuri sportive 2022 pot să îți aducă numeroase informații utile.

Ce înseamnă șansa 200 la Gets bet?

Pentru o profita de șansa 200 Gets Bet, trebuie să formezi un bilet cu o cotă minimă de 200. Dacă unul dintre meciuri este pierdut, atunci vei primi miza inițială de 10 ori drept compensație.

Ce înseamnă f2 la pariuri?

Dacă adaugi pe bilet un pariu de tip F2, atunci pariezi pe faptul că echipa favorită, adică echipa care are o cotă mai mică, câștigă la o diferență de două goluri.

Ce înseamnă super cota la Superbet?

Super cota Superbet îți aduce cote mai mari pe competiții selectate de către echipa operatorului. Astfel, vei avea câștiguri mai mari pe pariurile de tip 1, X, 2, 1X, X2, 12.

Ce înseamnă vsg la Superbet?

Pariul VSG la Superbet reprezintă abrevierea pentru „Victorie Sigură Gazdă”. Astfel, pariezi pe faptul că echipa gazdă va câștiga fără ca echipa oaspete să marcheze.

Ce înseamnă x2 la Superbet?

Pariul de tip X2 la Superbet înseamnă că pariezi pe faptul că echipa oaspete câștigă sau meciul se termină la egalitate, indiferent de scor.

Ce înseamnă golden race la Superbet?

Denumirea de golden race este folosită pentru secțiunea de pariuri virtuale a sporturilor de Fotbal Virtual, Greyhound Racing, Horses, Speedway și Motorbikes. Totodată, la aceste sporturi poți juca demo, fără să depui bani reali la Superbet.

Ce înseamnă super extra la Superbet?

Pentru pariurile de tip final și șansă dublă, Superbet îți ofertă cote mai mari prin promoția Super Extra pe competiții atent selecționate.

Ce înseamnă pariu șansă + Winner 200?

Promoția Winner 200 îți oferă posibilitatea de a câștiga 10x din miza ta inițială, pe orice pariu cu o cotă minimă de 200 și care are un eveniment pierdut pe acesta. De cealaltă parte, pariul șansă îți va oferi 10% din câștigul de pe un bilet cu minim 11 evenimente înscrise, dar care are un eveniment pierdut.

Ce înseamnă Winner avantaj?

Winner îți oferă cele mai mari cote de pe piață la pariurile de tip final și șansă dublă pentru meciurile incluse în promoția Winner Avantaj. Acestea sunt alese zilnic de către operator.

Șansă Winner ce înseamnă?

Pentru orice bilet cu minim 11 evenimente înscrise, vei putea primi înapoi 10% din câștiguri dacă unul dintre aceste evenimente este necâștigător.

Ce înseamnă extra 200 la Fortuna?

Fortuna pune la dispoziția jucătorilor promoția Extra 200 pentru a-ți oferi siguranță la billetele cu cote mari. Așadar, dacă formezi un bilet cu o cotă minimă de 200, iar unul dintre pariuri te scoate, atunci vei primi de 10 ori miza ta inițială. Spre exemplu, dacă ai mizat 50 RON, atunci vei primi 500 RON.

Ce înseamnă lucky loser la Fortuna?

Lucky Loser Fortuna este promoția care te va ajuta să îți recapeți o parte din câștiguri, în cazul în care un eveniment pierzător. Astfel, pentru orice bilet simplu cu o cotă de minim 100 și minim 5 evenimente vei primi de 5 ori valoarea mizei dacă un meci nu este câștigat.

Ce înseamnă Winner 200?

Cu Winner 200, atunci când creezi un bilet cu o cotă mai mare sau egală cu 200 vei putea primi înapoi de 10 ori valoarea mizei tale, în cazul în care unul dintre meciuri este pierdut.

Ce înseamnă pariu șansă Casa Pariurilor?

Pariul șansă la Casa Pariurilor îți aduce posibilitatea de a recupera 10% din miza ta inițială atunci când adaugi pe un bilet minim 11 evenimente de cotă 1.30 sau mai mare, iar unul dintre meciuri nu este câștigător.

Ce înseamnă handicap la pariuri sportive?

Pariul de tip handicap are la bază acordarea unui avantaj fictiv a unuia dintre echipe și, implicit, inițierea unui handicap de aceeași valoarea pentru cea de-a doua echipă.

Ce înseamnă x la pariuri sportive?

Pariul de tip X înseamnă că îți vei plasa miza ca meciul disputat să se termine în egalitate, indiferent de scor.

Pariuri sportive ce înseamnă 1 x 2?

Pariurile de tip 1 x 2 sunt cele care stau la baza oricărui eveniment sportiv. Astfel, dacă pariezi pe 1 înseamnă că alegi ca echipa gazdă să câștige, X înseamnă că te aștepți ca meciul să se termine la egalitate, iar 2 se referă la reușita echipei oaspete.

Ce înseamnă psf1 la pariuri sportive?

Pariul de tip pauză sau final 1, prescurtat psf1, înseamnă că pariezi pe faptul că echipa gazdă câștigă la pauza sau la finalul partidei.

Ce înseamnă dnb la pariuri sportive?

Pariul DNB reprezintă acronimul pentru sintagma din limba engleză „Draw No Bet”. Acest pariu elimină semnul egal, având posibilitatea să alegi doar între victoria oaspeților sau a gazdelor. Cotele sunt schimbate față de pariurile clasice 1×2, însă, în cazul în care se termină egal, miza ta va fi restituită integral.

Ce înseamnă h1 la pariuri sportive?

Pariul de tip H1, sau handicap în favoarea echipei gazdă, îl vei găsi, de cele mai multe ori sub forma H1 (-1.5), adică victoria echipei care găzduiește meciul la o diferență de minim 2 goluri sau sub forma H1 (+1.5), referindu-se la faptul că echipa gazdă nu va pierde meciul la o diferență de cel mult două goluri.

Ce înseamnă dr2 la pariuri sportive?

Pariurile de tip dr2 (a doua repriză) reprezintă posibilitatea de a paria pe câștigul în cea de-a doua repriză în favoarea oaspeților.

Ce înseamnă x1 la pariuri sportive?

Dacă alegi să pariezi pe x1 la pariuri sportive atunci plasezi miza pe câștigul echipei gazde sau pe un scor egal.

Ce înseamnă 1 2 pariuri sportive?

Pariurile de tip 1/2 sunt destul de riscante, însă îți pot aduce câștiguri impresionante. Îți vei plasa miza pe câștigul în prima repriză a echipei gazde, cât și pe răsturnarea rezultatului în cea de-a doua repriză în favoarea oaspeților. Ambele criterii trebuie îndeplinite pentru validarea biletului.

Ce înseamnă gg pariuri sportive?

Dacă pariezi pe gg atunci trebuie ca ambele echipe din meci să marcheze cel puțin un gol.

Ce înseamnă mmg la pariuri sportive?

Pariul de tip mmg, prescurtarea pentru „mai multe goluri” îți oferă șansa de a paria în ce repriză se va înscrie mai mult. Așadar, pariezi pe mmg1 dacă consideri faptul că se vor înscrie mai multe goluri în prima repriză, iar pe mmg2 dacă crezi că se vor da mai multe goluri în cea de-a doua parte a meciului.
Totodată, poți paria pe mmgx pentru un număr egal de goluri în prima și a doua repriză de joc.

Ce înseamnă vd1 la pariuri sportive?

Pariază pe vd1, sau victorie dublă gazde, atunci când ești sigur că echipa gazdă va câștiga atât prima repriză, cât și cea de-a doua repriză de joc.

Ce înseamnă x la pariuri sportive?

Pariul de tip x reprezintă plasarea mizei pe un scor de egalitate la finalul meciului.

Ce înseamnă psf2 pariuri sportive?

Dacă formezi un bilet cu pariul psf2 trebuie ca echipa oaspete să câștige la pauză sau la finalul meciului.

Pariuri sportive ce înseamnă gg?

Pariul gg reprezintă prescurtarea de la gol-gol, adică ambele echipe vor marca în meciul disputat.

Ce înseamnă gn la pariuri sportive?

Pariază pe gn dacă consideri faptul că echipa gazdă nu va marca niciul gol.

Ce înseamnă da la pariuri sportive?

În cazul unor pariuri sportive, îți vor fi adresate afirmații, iar pentru a-ți forma biletul trebuie să îți dai acordul sau dezacordul în privința acelei afirmații. Practic, dacă plasezi un pariu de tip DA, atunci ești de acord cu afirmația pariului.

Ce înseamnă 2+ la pariuri sportive?

Pariul 2+ este mai cunoscut sub forma peste 1.5 goluri, adică pariezi pe faptul că se vor marca cel puțin două goluri în partida de joc.

Ce înseamnă mg1 pariuri sportive?

Pariul mg1 se referă la faptul că echipa gazdă va înscrie în meci, indiferent de repriză și de câte goluri marchează.

Ce înseamnă 1/1 la pariuri sportive?

Pariul de tip 1/1 este foarte util și este cel mai des folosit atunci când ești sigur că echipa gazdă va câștiga ambele reprize din meci, indiferent de scor. Spre exemplu, echipa gazdă poate avea 1-0 la finalul primei reprize și 2-1 la finalul meciului.

Ce înseamnă om la pariuri sportive?

Pariul om reprezintă prescurtarea de la „oaspeții marchează”, astfel vei avea un bilet câștigător dacă echipa oaspete va marca în orice repriză și oricâte goluri.

Ce înseamnă se-1 la pariuri sportive?

Pariul se-1 este un pariu acordat exclusiv de către operatorul Superbet. Astfel, se-1 înseamnă SuperExtra-1, adică vei primi o cotă mai bună pentru victoria echipei gazde. Pariurile SuperExtra sunt disponibile doar pe anumite meciuri alese de către Superbet.

Ce înseamnă drf la pariuri sportive?

Acesta nu reprezintă un tip de pariu, este o abreviere folosită de către aplicația Flashscore care înseamnă că va afișa doar rezultatul final al unei partide, nu și rezultatul în timp real.

Întrebări frecvente despre câștiguri pariuri sportive 2022

În egală măsură credem că este nevoie să descoperi care sunt întrebările cele mai des întâlinite despre câștiguri la pariuri sportive România. Consultă secțiunea următoare de întrebări frecvente pariuri sportive 2022 pentru a obține toate răspunsurile necesare.

Ce înseamnă cash out?

Funcția cash out la pariuri sportive îți oferă posibilitatea de a-ți scoate banii, înainte ca meciul să se termine. Luăm ca exemplu un pariu de 1 solist cu cotă 2 și o miză de 50 RON. În cazul în care echipa gazdă conduce cu 2-0, atunci poți da cash out înainte de finalul meciului, însă vei primi un câștig ceva mai mic.

Cum să faci bani din pariuri sportive?

Cea mai eficientă strategie la pariuri sportive este să studiezi fiecare partidă pe care dorești să îți plasezi pariul. Analizează forma echipei sau a jucătorilor, golaverajul acestora și așa mai departe. Astfel, îți vei crește șansele de câștig atunci când plasezi un pariu.

Cum să câștigi la pariuri sportive?

La pariurile sportive vei câștiga de fiecare dată când tipul de pariu pe care ți-ai plasat miza este câștigător. O metodă eficientă prin care poți câștiga este să pariezi pe echipe sau jucători atent studiați înainte de începerea partidei.

Concluzie

Credem că ai aflat deja care sunt cele mai importante întrebări și răspunsuri despre pariuri sportive România. În felul acesta, beneficiezi de toate informațiile de care ai nevoie pentru a plasa un pariu câștigător și a te bucura de reușitele tale. Pariază chiar acum!

Consultă și articolele noastre despre întrebări frecvente poker, curiozități și întrebări despre ruletă, dar și întrebări și răspunsuri despre loto!