article-image

Cum să ai parte de un joc responsabil la Betfair

Oferta de cazinouri online de pe piața atât românească cât și cea internațională este una uriașă în acest moment. Dacă ne uităm însă la cele mai populare cazinouri online, care și-au construit o reputație puternică, o să observăm că au câteva lucruri în comun. Pe lângă oferta incredibilă de jocuri de noroc disponibilă, promoții valoroase cu bonusuri permanente pentru noii clienți sau cele temporare, care constau în bani reali sau rotiri gratuite, există și o altă parte a serviciilor de calitate puse la dispoziție. Acest lucru este vizat și prin programul Joc responsabil Betfair. În primul rând este vorba de securitatea și siguranța de care beneficiază fiecare jucător atunci când își furnizează datele personale de identificare dar și cele financiare, pentru a face tranzacții în bani. 

bonus 100% până la 1000 RON + 50 rotiri gratuite de la Betfair

Accesează bonsuul de bun venit de la Betfair și bucură-te de un start sigur, cu dublarea primei depuneri si 50 free spins din partea cazinoului care să te ajute să te distrezi mai mult pe mai puțini bani.

Betfair a reușit să ajungă și să se păstreze printre cele mai mari nume de pe piață, respectând întocmai aceste reguli și oferindu-le membrilor săi cea mai prolifică experiență de gambling. Jucătorii se bucură de cele mai cool și satisfăcătoare jocuri de noroc, au parte de oferte promoționale la tot pasul dar mai ales, se simt în siguranță. Cazinoul susține și promovează un joc responsabil Betfair, pentru a-și proteja jucătorii existenți dar și pe cei care urmează să facă parte din comunitatea Betfair. 

Protecția minorilor la Betfair

Siguranța jucătorilor la Betfair este deosebit de importantă pentru cazinoul online iar asta începe de la protecția minorilor. Este ilegal pentru o persoană minoră să aibă acces la jocurile de noroc, să se înregistreze pe site-ul cazinoului. Din această cauză, procesul de înregistrare Betfair vine cu o serie de informații pe care trebuie să le completeze jucătorul, pentru a se identifica dar mai ales, pentru a demonstra că are vârsta legală pentru un joc responsabil Betfair. Un alt lucru pe care îl face Betfair pentru siguranța jucătorilor la Betfair este să afișeze mesaje de avertizare în legătură cu vârsta legală de gambling peste tot pe site-ul său.

În același timp, pentru un joc responsabil la Betfair, cazinoul recomandă atenție la supravegherea parentală. Aceasta include ca fiecare membru să nu-și lase contul nesupravegheat sau conectat la dispozitiv în preajma minorilor. În aceeași măsură, este necesar ca documentele financiare – carduri sau conturi – să nu fie lăsate la îndemâna minorilor. O măsură suplimentară pe care o încurajează Betfair pentru un joc responsabil Betfair este împiedicarea minorilor de a avea acces la cazinou prin sisteme de filtrare. Recomandarea Betfair merge spre Net Nanny™ sau CyberPatrol ca sisteme de filtrare parentală. 

Cum să joci responsabil la Betfair

Un joc responsabil Betfair presupune menținerea unui echilibru al jocului dar și unul emoțional. În prim plan, ce face Betfair pentru siguranța jucătorilor la Betfair este să le pună la dispoziție un serviciu de ajutor și asistență prin Live Chat, unde jucătorii pot avea acces la o discuție cu staff-ul pregătit pentru a acorda ajutor. Ulterior, există o serie de lucruri pe care jucătorii trebuie să le ia în seamă, pentru un joc responsabil Betfair.

 • Efortul financiar. Privește jocurile de noroc ca o modalitate de a te distra, cu posibilitatea de a-ți suplimenta veniturile, nu ca pe o sursă financiară stabilă.
 • Ai grijă la timpul investit. Nu neglija celelalte aspecte deosebit de importante ale vieții tale (carieră, familie, timp liber). 
 • Joacă cu mintea limpede. Nu te îndrepta spre jocurile de noroc în urma consumului de alcool sau altor substanțe care te pot face sensibil emoțional. 
 • Asumă-ți riscul dar și consecințele pentru un joc responsabil Betfair. Jocurile de casino presupun această latură a aleatoriului, drept urmare nu te poți aștepta să câștigi de fiecare dată.
 • Stabilește-ți un buget. Și rămâi în limitele lui, fără să-l depășești în momentele de impulsivitate.  
 • joc responsabil betfair

  Prevenirea problemelor financiare

  Betfair joc responsabil presupune prevenirea unei destabilizări financiare din partea jucătorului. Astfel, este crucial ca fiecare jucător să își seteze un buget de joc, pe care să și-l permită fără a periclita confortul vieții sale și să-l urmeze cu seriozitate. Un jurnal de joc este o idee foarte bună pentru a ține sub control investițiile făcute dar și pentru a vedea un parcurs al activității de gambling. Un alt aspect pe care pariorii trebuie să-l ia în seamă pentru un joc responsabil Betfair este acela de a nu încerca să-și recupereze pierderile cu orice preț. Așa că, joacă doar banii pe care ți-i permiți și în niciun caz nu te împrumuta de bani pentru a continua activitatea de pariere după o sesiune lipsită de noroc. 

  Setarea limitelor de pierdere

  Pentru un Betfair joc responsabil, cazinoul îți pune la dispoziție diferite metode de ajutor. Cea mai relevantă este setarea unor limite de depuneri și de pierderi. Din contul tău de jucător, poți seta o limită de depunere, care să fie zilnică, săptămânală sau lunară, înainte de a paria. Această sumă se poate modifica oricând îți dorești, schimbarea intră în vigoare în 7 zile pentru mărirea limitei și imediat pentru scăderea acesteia.  Același lucru poate fi stabilit și pentru limitele de pierdere. Alege o sumă pe care ți-o poți permite să o pierzi zilnic, săptămânal sau lunar, cumulând întreaga ta activitate la Betfair și poți astfel rămâne în parametrii fără probleme. 

  Software-ul utilizat de cazinou pentru un joc responsabil Betfair

  Pentru momentul în care simți că ai nevoie de ajutor suplimentar pentru a menține un joc responsabil Betfair, software-ul utilizat de cazinou îți pune la dispoziție opțiunea de a lua o pauză. Asta presupune blocarea contului de jucător pentru o perioadă de 24 sau 48 de ore, 7 sau 30 de zile. La finalul perioadei stabilite, contul îți este redeschis, fără ca acest lucru să fie posibil în perioada menționată. Această setare poate fi făcută din contul de membru. O ultimă variantă care îți garantează un joc responsabil Betfair este cea de auto-excludere pe care cazinoul ți-o facilitează. Cere ajutor echipei de asistență atunci când vrei să recurgi la această metodă și alege o perioadă minimă de 6 luni pentru auto-excludere, fără a avea o limită maximă. În acest timp, accesul la contul de utilizator îți este blocat, lucru ce poate să devină permanent, în funcție de nevoile tale. 

  Concluzie

  Opțiunile pentru a te bucura de un joc responsabil Betfair sunt multiple iar cazinoul acordă mare atenție tuturor acestora. Pe site-ul cazinoului o să găsești o mulțime de detalii care te ajută în a păstra un echilibru în activitatea ta de gambling pentru un joc responsabil la Betfair.