Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Captain’s Treasure

Joacă și tu Captains Treasure online gratuit la JocuriCazinouri, pentru o experiență de joc inedită! Dacă nu ai încercat Captains Treasure ca la aparate, atunci acesta este momentul să te obișnuiești cu funcțiile și simbolurile Captains Treasure păcănele!

Rating:
4/5 - (4 votes)
Producator: Playtech
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Captain’s Treasure

4.7/5 - (4 votes)

Extra Stars

5/5 - (3 votes)

Family guy

Cum se joacă Captains Treasure slot 2022

Elementele clasice oferite prin acest joc Captains Treasure Gratis 2022 nu necesită o experiență mare pentru a fi accesate, fiind dintre cele pe care jucătorii de sloturi deja le cunosc. Ca și concept, Captains Treasure ca la aparate 2022 este construit pe trei role, cu câte trei simboluri pe fiecare dintre acestea, reducând la 9 numărul liniilor de plată. Încearcă slotul marca Playtech, un slot cu speciale care te va impresiona în timp record!

Astfel, va trebui să te asiguri că la Captains Treasure păcănele 2022 simbolurile respective se vor asocia și cu premiile puse la dispoziție, în combinațiile câștigătoare. Primul lucru pe care îl ai de făcut la joc Captains Treasure gratis 2022 este să îți setezi miza cu ajutorul butonului Bet One din partea de jos a ecranului, crescând sau scăzând suma pe care dorești să o plasezi pe fiecare rundă. Dacă dorești să pariezi mai mult, ai la dispoziție opțiunea Bet Max, cu ajutorul căreia vei sări din prima în Captains Treasure păcănele la miza maximă admisă.

Nu în ultimul rând, dacă dorești să iei o pauză de la calculator, poți fixa miza și să apeși butonul Autoplay, caz în care Captains Treasure ca la aparate 2022 va rula singur, fără niciun efort din partea ta.

Îți recomandăm să încerci și sloturile Victorious, Black Widow, Zeus 3 și Blue Heart online gratuit la JocuriCazinouri!

Simboluri slot Captains Treasure gratis 2022

Pentru cei mai mulți dintre noi, jocurile slot sunt sinonime cu aventurile și distracția, astfel că majoritatea producătorilor încearcă să exploateze aceste sentimente. Acest joc Captains Treasure gratis 2022, produs de Playtech și oferit în țara noastră de casinouri, vine în fața utilizatorilor cu un univers aparte ce imită lumea piraților din Caraibe.

În Captains Treasure păcănele 2022, părți din comorile ascunse ale mărilor îți vor fi dezvăluite la aproape fiecare rundă, ducându-te spre mari câștiguri și senzații extreme. Haide în lumea jocului Captains Treasure ca la aparate 2022.

Simbolurile din păcănele Captains Treasure joc 2022 sunt cele care te duc exact cu gândul acolo unde vrea producătorul: la o aventură pe mare. Vei vedea cele două săbii reprezintă luptele pe care pirații le-au dus de-a lungul timpului, deci nu puteau lipsi din slot Captains Treasure gratis 2022. Apoi, un alt element important pentru acești lei ai mărilor este harta, care apare și ea ca simbol în păcănele Captains Treasure gratis. Ancora și cârma reprezintă vasul în sine, care vede toată activitatea.

Pe lângă elementele din lumea piraților, nu puteau lipsi nici elementele din jocurile de noroc. Astfel, se adaugă A, K, Q, J, 10 și 9. Piratul și comoara sunt și ei prezenți în Captains Treasure joc 2022, desigur, dar cu funcții speciale.

Ai parte de sloturi uimitoare la JocuriCazinouri, printre cele mai bune fiind Dazzle Me, American Roulette, Secrets of Alchemy și Spinning Stars!

Funcții speciale Captains Treasure 2022

Un element important la jocurile de noroc este legat de funcțiile speciale pe care acestea le oferă. La joc Captains Treasure gratis 2022 ai atât simbol Wild, cât și scatter. Acestea sunt reprezentate de pirat și de comoara acestuia, după cum spune și numele slotului.

Simbolul wild, piratul din slot Captains Treasure online gratis 2022 este cel care apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Acesta este un înlocuitor pentru toate simbolurile, inclusiv pentru scatter. Iată un element de noutate adus de Captains Treasure gratis, pentru că de regulă scatter nu poate în înlocuit de wild. Încă o funcție a piratului este de a dubla toate câștigurile atunci când înlocuiește alte simboluri din Captains Treasure joc 2022.

Dacă ești gata de o experiență de joc impresionantă, am pregătit pentru tine versiuni demo online gratis și la jocurile Joker Poker, Classic Blackjack, 20 Super Hot și Great Adventure!

Cât plătește un simbol Captains Treasure gratis 2022

Fiecare simbol din joc Captains Treasure ca la aparate 2022 are propria valoare, care este diferită în funcție de miza pe care joci. Astfel, trebuie să  știi că simbolul pe care vei vrea să îl vezi în combnații câștigătoare cel mai des este cel al săbiilor. Acesta poate aduce la Captains Treasure gratis până la 5000 puncte. Este urmat ca valoare de plată de către hartă, alt element specific piraților și drumurilor duse pe mare de către aceștia.

Harta în Captains Treasure slot 2022 aduce plăți de până la 2500 puncte și o urmează cârma cu ancora, cu până la 1000 puncte. Simbolurile din slot Captains Treasure online gratis 2022 care reprezintă cărțile de poker aduc la rândul lor plăți. Pot aduce la Captains Treasure joc între 500 puncte și 100 puncte pe miza maximă și în număr de 5 fiecare.

Vezi cât plătesc simbolurile și la jocurile Golden Monkey, King Kong, Dracula Family și Sweet Bonanza!

Jocul pe mobil La Captains Treasure online 2022

Captains Treasure online gratis 2022 este disponibil și pe mobil, în varianta exact la fel cu cea în varianta desktop. Din punct de vedere al graficii, Captains Treasure gratis 2022 folosește un design clasic, re-creând practic o atmosferă vintage și liniștitoare, plăcută pentru majoritatea jucătorilor. De asemenea, rolele în Captains Treasure păcănele 2022 sunt plasate într-un peisaj cu mult lemn în jur, ceea ce ne poate duce cu gândul la cala unui vas de pirați.

Titlul de Captains Treasure slot 2022 rămâne deasupra rolelor, în vreme ce bara de comenzi este așezată dedesubt, la bază. Iar împreună cu muzica și coloana sonoră, jocul Captains Treasure gratis 2022 oferă un cadru atractiv și potrivit, o lume în care jucătorii se pot pierde cu ușurință, odată ce se vor lăsa furați de joc.

Cât privește pirații din Captains Treasure ca la aparate, aceștia sunt creați cât se poate de realist, astfel încât ei vor atrage o gamă largă de utilizatori, de la cei mai tineri, la cei mai experimentați. Toate aceste elemente se regăsesc atât în varianta pe telefonul mobil, cât și în cea desktop. Depinde de tine cum vrei să joci păcănele Captains Treasure online gratis 2022.

Distrează-te și la Pyramid Quest, Blackjack European, Roulette European și Blackjack IGT gratuit la JocuriCazinouri!

Avantaje și dezavantaje Captains Treasure slot 2022

Probabil cel mai mare avantaj pe care Captains Treasure slot 2022 îl are este legat de funcțiile speciale. Acestea oferă șansa reală de a crește veniturile obținute din joc. În plus, varianta pentru mobil îți permite să joci de oriunde și oricât de mult îți dorești. Depinde doar de tine să te distrezi așa cum vrei cu păcănele Captains Treasure gratis 2022.

Jocul este special conceput să ofere plăți către jucători, dar poate singurul dezavantaj este legat de riscul de a pierde, ca la orice slot, Captains Treasure păcănele 2022 nu face excepție. Oricum, acesta poate fi diminuat dacă aplici strategiile corecte de joc.

În plus, poți exersa pe varianta Captains Treasure gratis 2022 oricât de mult vrei. Aici nu este nevoie de nicio investiție personală și te poate introduce în lumea Captains Treasure joc, pentru a știi cum să joci pe bani reali.

Aruncă o privire și peste articolele noastre despre American Poker 2, Lucky Lady Charm Deluxe, Dice and Roll și Book of Ra!

Concluzie

Acest slot Captains Treasure online gratis 2022 este un slot care merită încercat din toate punctele de vedere. Te poți juca oricând dorești, iar grafica acestuia este una superioară, care oferă tot ce ai nevoie. Joacă oricând și oricum vrei păcănele Captains Treasure gratis 2022, iar apoi poți trece la varianta pe bani reali.