Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Circus Brilliant

Dacă ești un  iubitor al lumii circului și al dresurilor de animale, atunci cu siguranță că te vei simți în largul tău odată ce vei accesa jocul Circus Brilliant, oferit de Cod bonus netbet. Acesta vine cu premii și bonusuri substanțiale, astfel încât nu vei avea de făcut decât să urmărești dresurile de foci, urși sau chiar elefanți, care îți vor apărea sub formă de simboluri obișnuite pe ecran.

Rating:
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Circus Brilliant

Printre acestea, vei avea parte și de jonglerii ale clovnilor, precum și de dresoare extrem de sexy, care îți pot aduce un bonus de tip Wild Big sau un Jackpot Card. De asemenea, în cazul în care prinzi minimum 5 simboluri de același fel pe ecran, vei putea beneficia de runde gratuite. Jocul ca la Cod bonus netbet nu este accesibil însă doar pentru calculator sau tabletă, ci și pentru variantele de mobil, precum smartphone ori tabletă, astfel încât experiența ta în lumea circului să fie una completă. 

Joacă gratis la fel ca la cod bonus netbet

Odată ce ai intrat în atmosfera jocului ca la Cod bonus netbet, vei descoperi o lume aparte, în care simbolurile atrăgătoare vor fi completate de o muzică adecvată, care nu va face altceva decât să mărească suspansul. Astfel, vei auzi sunetul în crescento al tobelor în timpul prestației artiștilor la trapez, dar și atunci când prin fața ta se perindă elefanți care fac echilibristică ori urși care merg pe bicicletă. De asemenea, vei putea face cunoștință cu focile care vor jongla cu mingea pe vârful nasului, în vreme ce dresoarea de animale îți poate aduce premii substanțiale, în cazul în care o vei regăsi pe rolele de joc.

Mai menționăm că, la jocul ca la Cod bonus netbet, toate premiile și bonusurile pot fi câștigate fără prea mare efort, încă de la prima mână, câtă vreme acesta oferă numeroase linii de plată și combinații câștigătoare. Premiile vor începe încă din momentul în care vei intra în posesia biletului de intrare, care îți va indica locul pe scaun și care îți poate aduce până la 2000 de monede. De asemenea, poți câștiga până la 10 000 de monede în cazul în care ești iubitor al dresurilor de animale sau chiar 15000 de monede, în cazul în care printre rolele tale se vor rătăci imagini ale frumoasei dresoare din ring.