Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Circus Brilliant

Dacă ești un  iubitor al lumii circului și al dresurilor de animale, atunci cu siguranță că te vei simți în largul tău odată ce vei accesa jocul Circus Brilliant, oferit de Cod bonus netbet. Acesta vine cu premii și bonusuri substanțiale, astfel încât nu vei avea de făcut decât să urmărești dresurile de foci, urși sau chiar elefanți, care îți vor apărea sub formă de simboluri obișnuite pe ecran.

Rating:
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Circus Brilliant

Dolphin’s Pearl gratis este un slot cu cinci role și zece linii de plată, iar cei familiarizați cu jocurile Novomatic vor recunoaște configurația. Tambururile sunt plasate pe un fundal suficient de plăcut pentru un pat de mare acoperit cu plante colorate, în timp ce lumina soarelui curge de la suprafața oceanului deasupra.

Simbolurile standard ale cărților de joc din 9, 10, J, Q, K și A constituie valorile mai mici, în timp ce valorile mai mari reprezintă o gamă de creaturi submarine, inclusiv pești tropicali, căluți de mare, plătici și homari. În mod tipic celor de la Novomatic, toate sunt foarte frumos redate și includ simbolurile bonus care sunt un delfin sălbatic și o perlă într-o dispersie de stridii.

Caracteristicile bonusului la Dolphin’s Pearl gratis

Rotiri gratuite

Rotiri gratuite de tip scatter sunt disponibile la Dolphin’s Pearl gratis. Acestea apare dacă vei reuși să aterizezi trei sau mai multe simboluri de stridii / perle scatter oriunde pe role. Odată ce ați declanșat bonusul, trebuie doar să dați click pe butonul „Spin” dacă doriți să puteți juca jocuri de noroc, altfel utilizați butonul „Autoplay”, pentru a vă juca neîntrerupt. Toate câștigurile sunt dublate și este posibil să declanșați din nou caracteristica prin aterizarea mai multor scuturi.

Caracteristica „Gamble”

Dacă doriți să pariați cu cea mai recentă victorie, trebuie doar să apăsați butonul „Gamble” de sub tambure. Acum veți avea șansa de a anticipa dacă următoarea carte este roșie sau neagră pentru a vă dubla banii. Pierde și vei pierde totul.

Dolphin’s Pearl gratis online

Verdict – Novomatic are, cu siguranță, clienți loiali, iar jocurile sunt create, de obicei, foarte frumos, dar uneori ne-ar plăcea puțin mai multă creativitate, mai ales în ceea ce privește caracteristicile bonusurilor. Totuși, acestea sunt detalii. Noi te încurajăm să dai start joc, la cel mai tare slot subacvatic, propus de Maxbet! Distracția și căștigurile te așteaptă, doar aici!