Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dead or Alive

Dacă dorești să te întorci în trecut, la începutul secolului 20, ai ocazia să experimentezi aventura Vestului Sălbatic american, prin intermediul jocului Dead or Alive, oferit de Netbet Oferte Exclusive.

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Dead or Alive gratis, slot creat de NetEnt, acesta este alcătuit pe o formulă deja clasică, pe trei linii și cinci role, care îți pun la dispoziție multiple linii de plată, simboluri de tip Wild și Sticky Wild, prin intermediul cărora vei putea avea acces la runde gratuite și câștiguri maxime în bani. Prin urmare, nu îți rămâne decât să pornești în aventura ta Western cu Netbet Oferte Exclusive, pe un calculator care nu trebuie decât să fie compatibil cu sistemele de operare Windows, Linux sau Mac actuale. Pentru un joc atât de clasic, jocul Dead or Alive gratis vine cu o grafică și cu o animație destul de impresionantă. Fundalul jocului te duce cu gândul la un peisaj Western autentic, în care vei vedea o elice eoliană folosită la pompa de apă, un felinar pâlpâind, agățat de o colibă improvizată și un fulger care străbate cerul întunecat și norii de nisip. În ceea ce privește sunetul, vei fi întâmpinat de efecte ce imită sunetul corbilor preeriei, un câine lătrând și un șuierat de vânt care aduce a pustietate.

Intră în lumea cowboy-ilor cu Dead or Alive gratis

În ceea ce privește simbolurile, acestea sunt încărcate de elemente care te duc cu gândul la filmele Western autentice și la vremurile în care jafurile și vânătorii de recompense făceau legea. Astfel, în ordine crescătoare, cel mai puțin valoros simbol este un pahar cu whiskey, urmat de o pereche de cizme prăfuite de cowboy, cu tot cu pinteni. Bineînțeles, din jocul celor de la Netbet Oferte Exclusive nu putea lipsi pălăria albă de cowboy, simbolul ”băieților buni” ai Vestului Îndepărtat, care vine la pachet cu un pistol cu șase cartușe, pus în teacă. În fine, printre cele mai valoroase simboluri din Dead or Alive gratis, vom avea steaua de șerif, pe care ne-am dori să o vedem cât mai des pe ecran, pentru câștiguri maxime. Nu în ultimul rând, vom avea și simbolul care dă titlul jocului, o plăcuță pe care este afișată celebra expresie ”Wanted – Dead or Alive”, în baza căreia vânătorii de recompense plecau în căutarea răufăcătorilor. Toate acestea sunt intercalate cu simbolurile clasice ale jocului de poker, începând de la 10, valet, damă, popă sau As.