Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dracula

Cu siguranță că, dacă ai să întrebi un american ce știe despre România, îți va răspunde că aceasta este țara lui Dracula, sângerosul conte transilvan, cunoscut după romanul cu același nume al lui Bram Stoker. Dacă ești amator de jocuri slot însă, vei putea intra în atmosfera poveștilor cu vampiri prin intermediul jocului Dracula produs de NetEnt și oferit în România de Netbet Bonus.

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Dracula

La fel ca în ultima ecranizare a romanului mai sus amintit, faimosul conte transilvan părăsește ținuturile natale pentru a se aventura pe străzile Londrei, unde va atrage în cursă femei seducătoare. Astfel, pentru fiecare victimă pe care o vei atrage în păcat, jocul Dracula te va răsplăti cu bonusuri substanțiale, iar odată ce vei reuși să le seduci, vei fi recompensat prin simboluri de tip Wild, cu bonusuri de tip Stacked Wild sau cu runde gratuite. Mai menționăm faptul că jocul ca la Netbet Bonus este unul extrem de versatil, astfel încât acesta poate fi jucat atât pe calculator sau le laptop, precum și pe dispozitive mobile, precum smartphone sau tabletă.

Sloturi gratis la fel ca la NetBet Bonus

La acest joc, creatorii de la NetEnt au intrat cu adevărat în atmosfera romanului și filmului cu același nume, atât prin personajele prezentate pe simbolurile câștigătoare, cât și prin fundalul oferit. Astfel, la jocul ca la Netbet Bonus vei avea parte de o doză substanțială de mister, în care va trebui să descoperi scrisorile de dragoste ale contelui Dracula, care te vor răsplăti cu premii ce pot crește și de 40 de ori față de sumele deja câștigate. Odată ce ai intrat în joc, va trebui de asemenea să ajuți donatorii de sânge, prin atragerea de femei ușoare, care îți pot aduce, de asemenea, multiplicări ale sumelor de la 10 la 60 de ori. Dincolo de acestea însă, în cazul în care vei reuși să atragi în cursă o femeie tânără și frumoasă, al cărei sânge îți va aduce nemurirea, poți beneficia de multiplicări de la 20 la 200 de ori ale premiilor din linia de plată. Iar sumele pot crește substanțial în cazul în care vei avea și o miză pe măsură, aceasta putând fi fixată de la 0.2 la 200 de monede pentru o singură rundă. Joacă gratis ca la  Netbet Bonus și convige-te!