Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Drive Multiplier Mayhem

Dacă sunteți fanul seriei cinematografice „Fast and furious”, atunci cu siguranță că veți îndrăgi și jocul Drive Multiplier Mayhem. Acesta vă va conduce spre cea mai palpitantă aventură parcursă vreodată, prin uimitoare curse de mașini și premii colosale, ce pot ajunge la 750.000 de monede.

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Drive Multiplier Mayhem

Poate nu știai, dar o vorbă înțeleaptă spune că norocul ține cu cei puternici. Dacă ar fi să refacem această zicală, am spune că norocul ține cu iubitorii de sloturi colorate. Wins of Fortune gratis de la Quickspin e exact ce ai tu nevoie ca să te proclamăm regele norocoșilor. De data asta nu mai vorbim de un slot cu structură obișnuită și clasică, ci de o variantă customizată. Cinci linii, cinci rânduri și 259 de linii de plată. Poți juca slotul acesta gratis pe site-ul Jocuri cazinouri și apoi pe bani în contul tău Netbet. Dacă nu ai auzit încă de noua ofertă Netbet, o poți testa aici.

Vorbim și de un Return to Player Rate de 96.54%, la care se adaugă o tematică oriental plină de temple antice și de un ambient extrem de relaxant. Simbolurile principale din jocul Wins of Fortune gratis  sunt patru personaje extreme de charismatice: un porc cu haine verzi, un gentleman foarte bine făcut, în costum albastru, un tip cu o pălărie roșie și un băiat cu părul roșcat. Urmează să vezi care este povestea fiecăruia dintre ei. Nu rata nici simbolurile cu o valore mai mica. Vorbim de pietrele de diverse culori: albastre, verzi, verde deschis, gri și roz.

Specialele din Wins of Fortune gratis

Simbolul Wild în acest joc este auriu  un fundal roșu și va putea înlocui orice alt symbol din acest slot. Poate te întrebi cum au ajuns developerii la 259 de linii de plată. Responsabile pentru această extindere sunt funcțiile de respin și de super respin. Wins of Fortune gratis poate fi testat atât pe tabletă, cât și pe smartphone sau laptop.

După ce te-ai antrenat suficient cu variant gratuită a slotului, poți trece la următorul nivel, jocul pe bani. Acesta nu e singurul slot Quickspin disponibil în cazinoul Netbet. Tot acolo te poți delecta cu Jewel Blast, Second Strike sau Illuminous. Joacă și câștigă bani!