Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Gonzo’s Quest

Având la bază legenda faimosului conchistador spaniol Gonzalo Pizzaro, plecat în aventura descoperirii continentului american și a comorilor ascunse de acesta, jocul celor de la NetEnt surprinde prin grafica de excepție și efectele speciale, care te duc cu gândul la drumul deschis de Cristofor Columb la jumătatea mileniului trecut.

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Bonus 800 Rotiri Gratuite la 20 Super Hot

Până la 800 rotiri gratuite
Valabile la slotul 20 Super Hot
Depunere minimă 100 RON

Jocuri asemanatoare cu Gonzo’s Quest

Jocul Gonzo’s Quest gratis pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a pătrunde în aventura căutării de comori aztece, care îți vor fi dezvăluite pe măsură ce vei accesa simbolurile specifice culturii amerindiene oferite pe cele 20 de linii de plată. Din punct de vedere grafic, putem spune că Gonzo’s Quest gratis reprezintă o creație de excepție, intro-ul acestuia fiind unul mai mult decât captivant, cu o grafică animată 3D, în care personajul principal, conquistador Gonzo, smulge de pe masa unei corăbii harta cu traseele spre comorile vechilor azteci.

Descoperă Orașul de Aur cu Gonzo’s Quest gratis

Odată ce ai apăsat butonul de start, jocul Gonzo’s Quest gratis de la Netent este unul relativ simplu, cu simbolurile aztece sculptate în blocuri de piatră, care nu se rotesc în mod obișnuit, așa cum se întâmplă la alte jocuri slot, ci ai impresia că se prăbușesc unele peste altele, ca într-un veritabil templu secret. De asemenea, pe măsură ce înaintezi în joc, blocurile de piatră de la bază vor exploda pur și simplu, lăsând să cadă peste ele noi și noi simboluri, asemenea vechilor jocuri de tip Tetris, în care ești nevoit să te ferești de cărămizile în cădere.

Dacă la început coloana sonoră era una desprinsă din film, cu sunete de instrumente tradiționale ale populației din Anzi, pe parcursul jocului oferit de Unibet vei fi acompaniat doar de sunetele aproape monosilabice ale lui Gonzo, care își arată uimirea la fiecare rundă necâștigătoare. Fundalul este construit atent, cu elemente inspirate din luxurianta junglă amazoniană, iar în spatele blocurilor de piatră se ascunde un uriaș templu, supranumit și Orașul de Aur, pe care va trebui să îl cucerești alături de neînfricatul Gonzo. Simbolul Wild al jocului Gonzo’s Quest gratis este reprezentat de un bloc de piatră gri, marcat cu auriu în jur și cu un simbol gravat în aur masiv pe mijloc.