Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Hooks Heroes

Daca v-ați închipuit vreodată că ați putea fi parte a poveștii cu Peter Pan și Căpitanul Hook, acum aveți această ocazie, prin intermediul jocului celor de la NetEnt, oferit prin partenerii de la Bonus Netbet. În jocul Hook’s Heroes, vă veți confrunta cu aventurile trăite de aceste personaje, în care veți fi nevoit să vă construiți propriul echipaj de pirați, cu ajutorul căruia să porniți în cucerirea mărilor și oceanelor din Țara de Nicăieri.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Hooks Heroes

Acesta este motivul pentru care jocul Netent – Hooks Heroes gratis oferit ca la un Bonus Netbet te va recompensa pentru fiecare pirat recrutat. În plus, vei avea șansa de a prinde bonusuri de-a dreptul fabuloase, cu ajutorul unor simboluri Wild precum Căpitanul Hook, o prințesă, o sirenă sau un pirat. Nu în ultimul rând, veți avea parte de simboluri Scatter, care vă pot multiplica sumele câștigate deja pe liniile de plată. Pe jocul Hook’s Heroes gratis vei avea posibilitatea, chiar să-ți intervievezi propriii membri ai echipajului prin intermediul aplicației pentru dispozitivele mobile, tot ce ai de făcut fiind intrarea în joc, la o miză minimă de doar 0.2 monede.

Specialele lui Hooks Heroes gratis

Din punct de vedere al graficii, jocul Hooks Heroes gratis este ilustrat excelent, cu efecte speciale care îi dau un aer cât mai realist cu putință. Astfel, vei putea vedea valurile izbindu-se de prova corabiei, în timp ce navighezi printre insule în căutarea unor noi membri ai echipajului. În capul listei de posibili candidați pe care ar trebui să-i recrutezi în echipajul tău de pirați se află Patchy, cu un petic negru plasat deasupra ochiului, Goofy, cu un singur dinte mare în față, Speccy, cel cu ochelari, fata pirat Tom-Boy și, nu în ultimul rând, Voodoo, cu a sa față pictată. Astfel, cu fiecare dintre aceste personaje colectate pe liniile de plată, șansele tale de a obține combinații câștigătoare și premii surpriză vor crește substanțial.

Cât privește premiile puse la dispoziție, menționăm doar că Hooks Heroes gratis te ajută să îți alcătuiești echipajul în orice ordine, premiile putând fi câștigate chiar de la prima rundă. Astfel, poți câștiga până la 250 de monede în cazul în care îl recrutezi pe Patchy, 300 pentru Goofy, 500 pentru Speccy și 900 pentru Voodoo. Hai pe site, în acest moment!