Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Hot Safari

Competiția de pe piața jocurilor de tip slot pune serios la încercare imaginația creatorilor de astfel de sisteme, în oferirea celor mai atrăgătoare scenarii și efecte speciale. Un exemplu în acest sens poate fi considerat și jocul Hot Safari.

Rating:
Producator: Pragmatic Play
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Hot Safari

Un joc realist cu elemente clasice. Joacă gratis la fel ca pe Netbet ro

Din acest punct de vedere, cei de la NetEnt au încercat să ofere un joc cât mai realist cu putință, Football Champions Cup fiind realizat cu o grafică și o coloană sonoră cât se poate de realiste. Oferit în România de Netbet ro, jocul oferă câteva amănunte interesante, începând de la regulile inovative, până la premiile și bonusurile puse în joc. De asemenea, trebuie menționat că Football: Champions Cup beneficiază de ultimele tehnici în materie de grafică și design, câtă vreme este relativ nou realizat.

Jocul celor de la Netbet ro beneficiază de câteva elemente clasice, care te vor introduce din primul moment în lumea fotbalului. Astfel, simbolurile principale care îți vor apărea pe tamburii rotitori sunt amplasate pe un stadion imens, de culoare verde, cu rolele semitransparente așezate pe gazonul de joc. De asemenea, tribunele sunt arhipline, iar spectatorii vor striga la fiecare rundă accesată și mai ales, la fiecare câștig acumulat. La prima vedere, scenariul este unul cât se poate de clasic și de previzibil, însă modul în care jocul celor de la Netbet este realizat merită toată admirația.

Cele cinci role ale jocului au câte trei simboluri pe fiecare, în vreme ce posibilitățile de câștig sunt întinse practic pe tot ecranul. Tot ceea ce aveți de făcut este să aliniați simbolurile în combinații câștigătoare, în vreme ce butoanele din bara de joc vă vor oferi toate opțiunile necesare. Săgețile sus și jos vă vor oferi posibilitatea d ea ajusta bet-ul în funcție de bugetul disponibil, în vreme ce butonul central poate fi considerat fluierul arbitrului, care dă stardul jocului la fiecare început de rundă. În ceea ce privește simbolurile câștigătoare pe Netbet ro, acestea includ mănuși de portar, fluiere de arbitru, tricouri și alte elemente specifice jocului, combinate cu simbolurile de la 10 la As, pe care le întâlnim în majoritatea jocurilor slot.