Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Hot Safari

Competiția de pe piața jocurilor de tip slot pune serios la încercare imaginația creatorilor de astfel de sisteme, în oferirea celor mai atrăgătoare scenarii și efecte speciale. Un exemplu în acest sens poate fi considerat și jocul Hot Safari.

Rating:
Producator: Pragmatic Play
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Hot Safari

Ariana

Vikings

Victorious

Jocul de tip video slot te introduce în lumea magică a vânătorii, într-un cadru natural cât se poate de realist și de bine realizat. De asemenea, trebuie menționat faptul că jocul oferă o mulțime de combinații câștigătoare, care îți pot aduce premii la aproape fiecare rundă accesată. Joacă direct în această pagină la fel ca la Netbet oferta noastră de sloturi!

O experiență de-a dreptul palpitantă

Din punct de vedere grafic, jocul oferit de Netbet îți dă posibilitatea de a explora frumusețea savanei africane și mai ales a animalelor care trăiesc aici. Lumina strălucitoare a soarelui te va însoți pe tot parcursul jocului, în nuanțe de auriu, până a portocaliu intens, rezultatul fiind un decor de excepție. Partea grafică este însoțită și de o coloană sonoră cât se poate de realistă, în care sunetele ce imită diverse animale ale junglei sunt completate de o melodie cu tentă tribală ce se aude pe fundal. Din acest punct de vedere, jocul Netbet poate fi considerat unul cât se poate de realist realizat, fiind capabil să te introducă în atmosfera de suspans oferită de partidele de vânătoare de animale exotice.

Joacă gratis ca la Netbet oferta noastră variată de jocuri!

Dincolo de grafică și de sunet, Hot Safari este extrem de ușor de jucat, cu o bară de comenzi amplasată la vedere, în josul ecranului. Cele cinci role oferă câte trei simboluri pe fiecare dintre acestea, în vreme ce combinațiile câștigătoare gravitează în jurul celor 25 de linii de plată principale ale jocului oferit de Netbet. Acestea pot fi multiplicate cu ajutorul simbolurilor Scatter sau Wild, tot ceea ce aveți de făcut fiind setarea mizei, cu ajutorul butoanelor ”+” și ”-”. Totodată, în cazul în care nu doriți să întrerupeți suspansul vânătorii, aveți la dispoziție opțiunea Autoplay. Cât privește simbolurile câștigătoare, acestea se intercalează cu cele de la jocul de poker, de la 10 la As, începând de la maimuțe și culminând cu antilopele, zebrele, rinocerii și elefanții.

Hai și tu să joci ca la Netbet oferta variată de jocuri gratis de pe Jocuri Cazinouri!