Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Jackhammer vs. Dr Wuten

Jack Hammer vs. Evil Dr. Wuten este un joc cu 25 de linii de plată și nu mai puțin de 15 role independente oferit pe Netbet Oferte Exclusive, în care ai ocazia de a intra în lumea tenebroasă a lui Jack Hammer, luptător înverșunat împotriva crimei. 

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Jackhammer vs. Dr Wuten

Indiferent că dorești să îl accesezi de pe laptop sau de pe desktop, dar și de pe dispozitivele mobile, pe Netbet Oferte Exclusive, Jack Hammer este perfect compatibil cu sistemele de oprerare Windows, iOS sau Android. Jocul oferă câștiguri substanțiale, rotiri gratuite și simboluri de tip Wild, care îți pot da șansa înlocuirii unor figuri de pe ecran pentru a forma combinații câștigătoare, într-o lume în care comicul se întrepătrunde cu magia și cu lumea misterelor.

Din punct de vedere al graficii, putem spune ca jocul celor de la NetEnt surprinde din punct de vedere al designului. Acesta este deosebit de viu și de colorat, jocul pus la dispoziție de Netbet Oferte Exclusive fiind ilustrat cu secvențe din benzi desenate, în care fundalul este ocupat de cerul purpuriu al nopților din Grand City, cu siluete plimbându-se pe stradă și cu ferestrele blocurilor colorate strident, în galben.

Hai pe Netbet Oferte Exclusive!

Tot pe fundal, îl vom vedea pe Dr. Wuten zburând la propriu pe deasupra umbrei lui Jack Hammer. Mai departe, designul impresionant continuă în același stil comic și plin de suspans, în care mesajele inscripționate te întâmpină la tot pasul pe ecran.

Cât privește simbolurile de joc, acestea sunt desprinse direct din scenariu, cea mai mare valoare fiind deținută, bineînțeles, de către eroul nostru, Jack. Următorul în ordinea descrescătoare a valorii este Dr. Wuten, iar după acesta vine o doamnă care strigă după ajutor și un ziar clasic, pe hârtie, adus se un băiețaș care îl distribuie în cartier. Nu în ultimul rând, vom avea simboluri precum o mașină condusă de gangsteri, un ziar, în care sunt afișate titlurile zilei legate de Dr. Wuten, un telefon clasic, cu fir și receptor, precum și o eprubetă plină cu o soluție otrăvitoare.

La jocul oferit de Netbet Oferte Exclusive nu vom avea muzică de fundal, în schimb efectele speciale de suspans te vor însoți de fiecare dată când vei accesa un simbol câștigător de tip Wild sau Scatter.