Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Jackhammer vs. Dr Wuten

Jack Hammer vs. Evil Dr. Wuten este un joc cu 25 de linii de plată și nu mai puțin de 15 role independente oferit pe Netbet Oferte Exclusive, în care ai ocazia de a intra în lumea tenebroasă a lui Jack Hammer, luptător înverșunat împotriva crimei. 

Rating:
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Jackhammer vs. Dr Wuten

Black Diamond

Dracula

Aspect vintage, cât se poate de simplu,

Ca realizare grafică, jocul celor de la Unibet Online este unul cât se poate de obișnuit, cu masa de culoare verde și margini și accesorii aurii. Din acest punct de vedere, aspectul poate părea unul destul de vintage, opinie întărită și de modul mai mult decât lent în care sunt împărțite cărțile de joc. De asemenea, spre deosebire de alte versiuni, Blackjack European nu îți afișează jetoanele de joc pe masă, acestea având însă locașuri speciale, tot în nuanțe aurii, încastrate în marginea mesei de joc. De asemenea, masa este concepută pentru participarea a maximum trei jucători, chiar dacă la versiunea online de obicei există un singur utilizator în fața calculatorului. Scopul jocului oferit de Unibet Online este, la fel ca la orice alt joc de Blackjack, de a acumula 21 de puncte, prin intermediul cărților împărțite de dealerul virtual. Acesta va avea la dispoziție un pachet de cărți cu toate 52 de simboluri, de la 2 la As, pe care le va împărți în funcție de opțiunea jucătorului.

Unibet Online vă îndeamnă să jucați ponderat

În ceea ce privește regulile, acestea sunt mai mult decât simple, iar acestea sunt asemănătoare, dacă nu identice chiar cu ale altor versiuni de Blackjack. Astfel, în partea de jos a mesei, vei avea butoanele pentru împărțirea cărților, cu opțiuni pentru a merge mai departe sau a te opri, în funcție de punctele acumulate până la acel moment. De asemenea, în partea de sus, în fața ta, se va afla dealerul virtual, care va împărți cărțile din partea stângă, în mod succesiv, atât pentru sine, cât și pentru jucătorii de la masă. În ceea ce privește mizele, putem spune că jocul celor de la Unibet Online este unul care te îndeamnă la joc ponderat, în sensul în care valoarea maximă pe care o poți paria pe un jeton este de 100, spre deosebire de 500 sau 1000, cum mai întâlnim la alte versiuni.