Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Joker Poker

Jocul de poker are o istorie de sute de ani, fiind unul dintre cele mai răspândite jocuri de noroc. Avantajul acestuia este că se poate juca oriunde, câtă vreme dispui de un pachet de cărți și mai ai în fața ta un partener de joc.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Joker Poker

Odată cu apariția cazinourilor online însă, locul partenerului a fost luat de calculator, iar misiunea ta este mult ușurată, în sensul în care nu mai ai nevoie nici de pachetul de cărți, acestea fiindu-ți puse la dispoziție de calculator. Este și cazul jocului Joker Poker gratis, pus la dispoziție de Netbet Online, care se prezintă în fața jucătorilor cu o interfață pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Jocul poate părea puțin rudimentar, dat fiind că nu abundă de elemente grafice deosebite ori de efecte de animație, cum ne-am obișnuit la jocurile de tip slot, spre exemplu. În esență, trebuie să ținem cont totuși că avem de-a face cu un joc de masă, în care jucătorul primește niște cărți, pe baza cărora își construiește apoi strategia. Prin urmare slotul cu speciale Joker Poker gratis al celor de la Netent este unul cât se poate de simplu, cărțile fiindu-ți distribuite cu repeziciune, astfel încât nu ai timpi morți de așteptare.

Specialele lui Joker Poker

Chiar dacă are o denumire care te duce cu gândul la distracție, jocul celor de la Netbet Online este unul cât se poate de serios, care are în vedere câștigul și cam atât. Prin urmare, scopul jocului dJoker Poker gratis este să prinzi una dintre combinațiile de cinci cărți care ți-ar putea aduce un minimum de câștig, iar acestea încep de la o pereche de figuri de joc în sus, de la valet la As. Astfel, odată ce ai fixat miza, poți proceda la apăsarea butonului „împarte”, pentru a intra în posesia cărților. În cazul în care nu ai nicio combinație câștigătoare, ai posibilitatea de a bifa cărțile pe care ți le oprești. Trebuie să fii însă atent, căci calculatorul intuiește propriile combinații, oprind din prima cărți, pe care, dacă nu ești de acord, le poți debifa și selecta altele. Câștigurile mari încep de la careu, care poate fi cu Joker sau fără, și culminează cu Quinta roială fără Joker, care îți poate aduce până la 800 de puncte.