Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Joker Poker

Jocul de poker are o istorie de sute de ani, fiind unul dintre cele mai răspândite jocuri de noroc. Avantajul acestuia este că se poate juca oriunde, câtă vreme dispui de un pachet de cărți și mai ai în fața ta un partener de joc.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Joker Poker

Jocul de poker, precum Joker Poker gratis 2022, are o istorie de sute de ani, fiind unul dintre cele mai răspândite jocuri de noroc. Avantajul la joc Joker Poker 2022 este că se poate juca oriunde, câtă vreme dispui de un pachet de cărți și mai ai în fața ta un partener de joc.

Odată cu apariția cazinourilor online însă, locul partenerului a fost luat de calculator, iar misiunea ta este mult ușurată, în sensul în care nu mai ai nevoie nici de pachetul de cărți, acestea fiindu-ți puse la dispoziție de calculator. Este și cazul jocului Joker Poker gratis, pus la dispoziție de Netbet Online, care se prezintă în fața jucătorilor cu o interfață pe cât de simplă, pe atât de eficientă.

Jocul Joker Poker online 2022 poate părea puțin rudimentar, dat fiind că nu abundă de elemente grafice deosebite ori de efecte de animație, cum ne-am obișnuit la jocurile de tip slot, spre exemplu. În esență, la Joker Poker slot 2022, trebuie să ținem cont totuși că avem de-a face cu un joc de masă, în care jucătorul primește niște cărți, pe baza cărora își construiește apoi strategia. Prin urmare slotul cu speciale Joker Poker gratis 2022 al celor de la EGT este unul cât se poate de simplu, cărțile fiindu-ți distribuite cu repeziciune, astfel încât nu ai timpi morți de așteptare.

Îți recomandăm să te bucuri și de Secrets of Alchemy, American Roulette, Dazzle Me și Blue Heart!

Cum se joacă Joker Poker gratis 2022?

Chiar dacă are o denumire care te duce cu gândul la distracție, jocul Joker Poker ca la aparate de la Netbet Online este unul cât se poate de serios, care are în vedere câștigul și cam atât. Prin urmare, scopul jocului Joker Poker gratis 2022 este să prinzi una dintre combinațiile de cinci cărți care ți-ar putea aduce un minimum de câștig, iar acestea încep de la o pereche de figuri de jos în sus, de la valet la As. O singură pereche mai mică decât cea de valeți nu va fi premiată la joc Joker Poker.

Astfel, odată ce ai fixat miza la Joker Poker joc 2022, vei porni o rundă în mod simultan, pentru a intra în posesia cărților. În cazul în care nu ai nicio combinație câștigătoare, ai posibilitatea de a bifa cărțile pe care ți le oprești. Trebuie să fii însă atent, căci calculatorul Joker Poker gratis intuiește propriile combinații, oprind din prima cărți, pe care, dacă nu ești de acord, le poți debifa și selecta altele. Câștigurile mari de la Joker Poker online gratis 2022 încep de la careu, care poate fi cu Joker sau fără, și culminează cu Chinta roială fără Joker, care îți poate aduce până la 9.500 de puncte într-o singură rundă de Joker Poker slot.

Pentru a porni o rundă la slot Joker Poker 2022, trebuie să apeși una dintre valorile de jos: 1, 2, 3, 6 și 10. De asemenea, poți stabili viteza de împărțire a cărților la Joker Poker joc.

Joacă și 20 Super Hot, Classic Blackjack, Super Lady Luck și Golden Monkey pentru câștiguri unice!

Cărțile Joker Poker online gratis 2022

Joker Poker gratis se joacă cu un pachet clasic de cărți de joc, care are însă și Joker. Astfel, vei găsi cărțile de la 2 la 10, Valetul, Regina, Regele și Asul. Cu acestea, la Joker Poker ca la aparate, vei putea face combinații (mâini) specifice jocului de poker. De aceea, joc Joker Poker seamănă cu un joc clasic de poker, dar îl joci singur, la fel cum te-ai juca un joc de păcănele.

Dacă vrei să te distrezi la JocuriCazinouri, atunci trebuie să încerci Blackjack European, Pyramid Quest, Shaolin Spin și Sweet Bonanza!

Funcțiile speciale la Joker Poker joc 2022

Joker Poker gratis 2022 are și câteva funcții speciale, care îl fac să aibă o plată excelentă și să nu devină plictisitor:

 • Joker: așa cum spune și numele, Joker Poker online 2022, jocul are o carte specială. Jokerul poate deveni orice altă carte astfel încât să facă o mână cât mai bună. Pentru Joker Poker gratis, este ca un simbol Wild al sloturilor: substituie orice simbol/carte pentru combinații/mâini câștigătoare.
 • Gamble: Joker Poker slot are și funcția de dublaje. După o rundă câștigătoare, apasă pe butonul ”Gamble” de sub câștig și mergi pe negru sau roșu. Câștigul de la Joker Poker online gratis 2022 va fi dublat sau va fi pierdut, în funcție de norocul tău.
 • Jackpot: este jackpotul clasic de la Amusnet (fostul EGT), valabil și pentru slot Joker Poker. Se declanșează aleatoriu și pentru a stabili care jackpot primești, va trebui să alegi cărți de joc până când 3 vor fi din aceeași culoare. Acesta este un mini-joc separat de Joker Poker gratis 2022.

Bucură-te de experiența de joc online gratis și la Dracula Family, Just Jewels Deluxe, Book of Ra și Frog Story.

Cât plătesc mâinile la joc Joker Poker 2022?

În cele ce urmează, îți vom prezenta câștigurile pentru fiecare mână de la Joker Poker gratis 2022. Vezi ce mâini sunt și cât poți câștiga la Joker Poker online gratis:

 • Regi sau mai mult: 1x miza;
 • Două perechi: 1x miza;
 • 3 de-un fel: 2x miza;
 • Chintă: 3x miza;
 • Culoare: 5x miza;
 • Full house: 7x miza;
 • Careu: 18x miza;
 • Chintă de culoare: 50x miza;
 • Chintă roială wild: 100x miza;
 • 5 de-un fel: 200x miza;
 • Chintă roială naturală: 500x miza.

La Joker Poker online 2022, chinta roială wild este chinta în care în mână apare și Jokerul. De asemenea, este posibilă mâna de 5 de-un fel tocmai datorită acestei cărți. Joker Poker ca la aparate 2022 are o plată foarte bună pentru chinta roială naturală la miza maximă: 950x pariul plasat.

Dacă vrei câștiguri uimitoare, joacă și la Burning Hot, Columbus Deluxe, Plenty on Twenty și Fairytale Roulette!

Slot Joker Poker pe mobil 2022

Deși grafica de la Joker Poker gratis este rudimentară, jocul este bine optimizat pentru orice ecran și dispozitiv. Joker Poker online 2022 funcționează fără probleme pe desktop sau laptop, dar aceeași calitate ireproșabilă se găsește și pe tabletă sau mobil. Joker Poker ca la aparate se adaptează pe orice ecran, indiferent de dimensiunile lui și de felul în care funcționează: cu tastatură sau touchscreen.

Dacă ești curios cu privire la alte recomandări, pe JocuriCazinouri poți să încerci și Gonzo Quest, Extra Stars, Versailles Gold și American Poker 2!

Avantaje și dezavantaje Joker Poker online 2022

Joker Poker gratis 2022 oferă câteva avantaje fără de care acest joc nu ar fi devenit unul dintre preferatele publicului. Totuși, Joker Poker slot are și câteva dezavantaje pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează.

Avantajele slot Joker Poker 2022:

 • Joker Poker online gratis are un coefficient RTP excellent, de 98,47%, mult peste medie.
 • La slot Joker Poker, nu te vei complica deloc. Joker Poker gratis este foarte simplu de jucat de oricine, indiferent de nivelul tău de experiență la păcănele sau la poker.

Dezavantaje Joker Poker joc 2022:

 • Nu are multe funcții speciale, deci Joker Poker ca la aparate este repetitiv.
 • Este destul de dificil să nimerești o mână care plătește bine la joc Joker Poker.

Concluzie

Joker Poker gratis 2022 este introducerea ta în lumea pokerului. Aici vei vedea care sunt mâinile acestui joc celebru de cărți. Este bun și pentru cei care sunt familiarizați cu pokerul, iar la Joker Poker slot, poți avea parte de câștiguri impresionante. Îți recomandăm să-l joci și pe bani reali, dar testează Joker Poker joc 2022 în primă fază la JocuriCazinouri!