Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Pyramid Quest for Immortality

Legendele Egiptului antic spun că vechii faraoni aveau puterea de a reînvia și de a deveni astfel nemuritori. Acesta este motivul pentru care erau îngropați de obicei cu o sumedenie de bogății în somptuoasele lor piramide, pentru a se putea bucura în voie de ele, în viața de apoi.  Nu este de mirare că aceste bogății au atras de-a lungul timpului o mulțime de căutători de comori, iar astăzi frământă mințile creatorilor de jocuri de noroc.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Pyramid Quest for Immortality

Unul dintre cele mai bine realizate jocuri care aduc în memorie comorile Egiptului antic este Quest for Immortality, oferit în țara noastră de cei de la bonus Netbet. Produs de NetEnt, jocul Pyramid Quest for Immortality gratis oferă o mulțime de premii, constând în tot felul de artefacte și elemente desprinse din comorile egiptene, pornind de la sceptre ornate cu șerpi din aur, până la gândaci giganți sau măști de faraon din aur masiv, care îi însoțeau pe vechii regi egipteni în monumentalele or morminte sub formă de piramide.

Jocul la fel ca la un Bonus Netbet pune la dispoziție o mulțime de premii și bonusuri, iar simbolurile cele mai vânate sunt cele de tip Wild și Avalanche, care îți pot aduce multiplicarea sumelor obținute pe liniile de plată.

Specialele lui Pyramid Quest for Immortality gratis

Aventura începe în adâncul piramidelor, până și modul de dispunere al rolelor fiind apropiat de forma vechilor morminte ale faraonilor. Astfel, jocul Pyramid Quest for Immortality gratis este conceput cu cinci role, dar cu simboluri dispuse sub formă piramidală, câte trei, până la cinci, pe fiecare tambur. De asemenea, până și modul de realizare al simbolurilor este inspirat din cultura egipteană, acestea având forma unor blocuri din piatră masivă, care nu se rotesc ușor, ca la restul jocurilor de tip slot, ci ai senzația că se prăbușesc unele peste altele, la fiecare rundă jucată. Dincolo de câștiguri, în cadrul jocului oferit de Bonus Netbet trebuie să eviți atracția statuilor din aur ale zeilor Horus și Anubis, care doresc să revină la viață în piramidele faraonilor.

În ceea ce privește premiile, acestea îți vor aduce multiplicări ale sumelor de plată, în funcție de simbolurile vânate. Astfel, simplele hieroglife îți vor aduce multiplicări de până la 7 ori, șarpele din aur – de 8 ori, în vreme ce vulturii și gândacii uriași din aur îți pot multiplica sumele de 10 până la 15 ori. La Pyramid Quest for Immortality gratis câștigul maxim îți este adus de capul de faraon, care îți poate multiplica suma de plată de până la 50 de ori.