Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Roulette

Roulette putem spune că reprezintă esența jocului de ruletă, oferit astăzi de Bonus Netbet, unul dintre cele mai populare jocuri de masă, acum într-o grafică de excepție și un aspect mai mult decât realist. Astfel, jocul oferit de Bonus Netbet este unul cât se poate de simplu, dar în același timp realizat într-o manieră elaborată din punct de vedere grafic.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator:
Categoria Jocului:

Bonus 1000 RON + 333 de Rotiri Gratuite

Până la 1000 RON bani de joc
333 de rotiri gratuite la 20 Super Hot
Depunere minimă 50 RON

Cu un intro impresionant, în care roata ruletei pare să anunțe oprirea iminentă a bilei pe căsuța câștigătoare, Roulette gratis vine cu o privire tridimensională a mesei de joc, privită oarecum de sus, cu ruleta învârtindu-se chiar în fața noastră. În acest mod, jucătorul va avea o privire de ansamblu asupra ambelor elemente principale ale Roulette gratis – masa de joc, respectiv, roata ruletei, beneficiind totodată de control total cu ajutorul mouse-ului, pe butoanele din partea de jos a ecranului. Astfel, aici vom găsi jetoanele de joc, marcate cu valori de 1, 2, 5 și 25 de euro,  pe care le vom putea alege cu ajutorul mouse-ului, după care le putem plasa, în același mod, prin apăsarea prelungită pe una dintre căsuțele numerotate ale mesei de joc.

Roulette gratis – Statistici la îndemâna ta!

După alegerea și plasarea mizei, tot ceea ce ai de făcut pe Bonus Netbet este să apeși butonul de start, iar ruleta va începe să se învârtă, cu bila aruncată pe mantinelă și rotindu-se în sens invers. Mai menționăm faptul că, la jocul Roulette gratis, ai posibilitatea de a vedea pe ecran o scurtă statistică a numerelor ieșite până la momentul plasării unei noi mize. Astfel, numerele cu o frecvență mare sunt cotate la secțiunea „Calde”, în vreme ce numerele care au ieșit cel mai rar le vom găsi la „Rece”.

În ceea ce privește regulile de joc, acestea sunt cele obișnuite pentru jocul de ruletă. Astfel, ca la orice joc din această gamă, cel mai simplu pariu este cel pe un singur număr sau chiar pe numărul zero, marcat cu verde, ceea ce înseamnă că suma noastră va fi multiplicată de 35 de ori. În rest, avem aceleași opțiuni simple de pariere, pe linie, pe duzină, pe grupuri de patru, șase sau opt numere, cu coeficientul de multiplicare specificat.