Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Roulette European

Ruleta Europeană este unul dintre cele mai vechi jocuri de ruletă, cu reguli care nu s-au schimbat de sute de ani. În versiunea pusă la dispoziție de Unibet Romania, jocul vine cu o interfață prietenoasă, intimă și totodată intuitivă, oferind jucătorilor exact ceea ce au nevoie: adrenalină și câștiguri maxime.

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator:
Categoria Jocului:

Jocuri asemanatoare cu Roulette European

Din punct de vedere grafic, Roulette European gratis vine cu o proiecție tridimensională a mesei de ruletă, în care ai impresia că te afli exact în interiorul unei săli de cazinou. Lumina ușor difuză pe margini lasă să se vadă doar ceea ce ne interesează: roata ruletei, cu numerele inscripționate pe aceasta și masa de joc. În rest, în partea de jos avem jetoanele de joc, cu valori cuprinse între 1 și 25 de unități, iar în partea dreaptă a acestora avem opțiuni pentru dublarea mizei ori păstrarea acesteia, în scopul plasării unui nou pariu. De asemenea, în partea din dreapta sus avem o scurtă statistică a numerelor extrase anterior, astfel încât să ne putem face o idee asupra frecvenței acestora în momentul în care plasăm mizele.

Mizează pe simplitate la Roulette European gratis

Roulette European gratis nu abundă de alte artificii de natură grafică, plusul verde închis și căsuțele colorate în roșu și negru dând întregului ansamblu imaginea unei săli clasice de cazinou, în care aștepți dintr-un moment într-altul ca un dealer să-și facă apariția. La Roulette European gratis însă, dealerul este unul virtual, astfel încât, în momentul în care ai apăsat butonul „Spin”, bila este plasată instantaneu pe marginea mantinelei, în sensul invers rotirii axului ruletei. De asemenea, oprirea bilei se face cât se poate de realist, salturile acesteia peste căsuțele numerotate fiind reproduse fidel prin sunetul bilei de fildeș lovind marginile din aluminiu.

Cât privește regulile de jocului Roulette European gratis de pe Unibet Romania, acestea sunt extrem de simple. Jucătorii au la dispoziție posibilitatea de a paria pe unul, două sau mai multe numere, inclusiv pe cifra zero, care îți poate aduce un câștig echivalent cu de 35 de ori suma mizată. Nu în ultimul rând, poți plasa un pariu pe numerele pare sau impare, dar și pe cele din jumătatea inferioară ori superioară, în cazul în care vrei să riști puțin sau să-ți dublezi în acest fel banii.