Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Super Flip

În cazul în care vă gândiți să câștigați premiul cel mare la jocuri slot, poate nu ar fi rău să aruncați o privire asupra jocului „Super Flip”, creat de cei de la Play N Go. Oferit în România de Unibet ro, jocul Super Flip oferă o mulțime de simboluri câștigătoare, începând de la căpșuni și simboluri de la cărțile de joc, până la diamante strălucitoare și potcoave aducătoare de noroc, încrustate cu pietre prețioase.

Rating:
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 1000 RON + 20 Rotiri Gratis

Până la 2000 RON bani de joc
100 free spins la Superflip

Jocuri asemanatoare cu Super Flip

De asemenea, jocul celor de la Unibet ro oferă o mulțime de bonusuri arhicunoscute, prin intermediul unor simboluri Wild, Scatter cu rol de multiplicatori, runde gratuite și chiar funcții Respin, prin care puteți paria la nesfârșit, câtă vreme păstrați aceeași miză. Jocul oferă nu mai puțin de 800 de moduri diferite prin care puteți obține combinații câștigătoare, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de câștiguri aproape la fiecare rundă jucată. De asemenea, jocul oferit de Unibet ro este accesibil oricui, cu o marjă mare de fixare a mizelor, de la 0.1 monede, până la 100 de monede pariate la o singură rundă.

Câștiguri serioase, pentru jucători serioși, pe Unibet ro!

În ciuda aspectului său modern și oarecum distractiv, jocul este unul cât se poate de serios, fiind dedicat celor care își doresc cu adevărat să câștige mai mult, prin bonusurile și premiile oferite pe liniile de plată. Din punct de vedere grafic, simbolurile sunt clar conturate și clorate în tonuri vesele, astfel încât să creeze o atmosferă relaxantă. Acestea sunt reprezentate de culorile întâlnite la jocul de cărți, precum frunză, treflă, inimă sau romb, alături de care vom regăsi însă fructe, diamante și potcoave, într-o formulă cât se poate de clasică, în care avem 5 role și trei linii. De asemenea, scopul jocului oferit de Unibet ro este să prindeți cât mai multe dintre aceste simboluri, minimum trei, acestea putând să vă aducă recompense cuprinse între 5 și 20 de monede. Aveți însă la dispoziție o mulțime de alte premii, care vă pot aduce între 40 și 80 de monede, precum trifoiul cu patru foi sau potcoavele norocoase, în vreme ce diamantele vă pot sălta câștigurile până la 250 de monede.