Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Super Lady Luck

Încă de la prima privire pe care o arunci asupra titlului si a prezentării jocului de la Netbet Online, îți vei da seama că ai de-a face cu o poveste inspirată din micile insecte miraculoase, precum păianjenii sau gândacii uriași, pe care un erou va trebui fie să-i alunge din galaxie, fie să îi adopte în marile metropole ale lumii.

Rating:
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus Până la 2000 RON + 300 Rotiri Gratis Cu Depunere

Până la 4000 RON bani de joc
300 rotiri gratuite
Bonus la primele 3 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Super Lady Luck

Acest joc slot de pe Netbet Online nu este însă despre cât de rapid ajungi în atenția publicului, ci cât de inspirat ești în plasarea mizelor pe site și cât de cumpătat pariezi. Aceasta în condițiile în care la ruletă ori la Black Jack este foarte ușor să te lași dus de val și să pariezi toți banii pe care îi ai la dispoziție la o singură  mână. Astfel, jocul celor de la Netbet îți va spune povestea miraculoasei „Lady Bug”, pe care o întâlnim atât în filmele de lung metraj din țara noastră, precum și pe stadioane sau la marile competiții sportive, unde vom putea sta de vorbă cu el față în față.

Eroii copilăriei la sloturi NetBet Online

Ca să spunem adevărul până la capăt, jocul Super Lady Luck își bazează scenele și animația gravitând în jurul unor subiecte care par îngropate aproape definitiv, într-o combinație ciudată de polițiști, fete de liceu și, desigur, misterioasa Lady Bug, care este erou atât în revistele de benzi desenate, precum și  în jocul pe calculator oferit de Netbet. Astfel, eroina principală este Marinette Chung, adolescenta de liceu care se transformă în Lady Bug și care îți poate aduce numeroase premii constând în jackpoturi progresive, runde gratuite și bonusuri substanțiale.

În ceea ce privește simbolurile norocoase, acestea sunt reprezentate de personajele din seria de benzi desenate, conferind întregului joc de pe Netbet Online un aer aparte, modern și totodată clasic. Fundalul jocului este reprezentat de o scenă nocturnă, cu luminile galbene strălucind peste tot în oraș, precum și o serie de alte simboluri în jur, asemănătoare celor din Batman, spre exemplu. Cât privește eroina jocului slot, aceasta apare de două ori pe rolele de joc, odată cu o mască specifică pe față, iar a doua oară în costumul mulat, asemănător unui gândac zburător, cu puteri miraculoase.