Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Sweet Bonanza

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play
Categoria Jocului: Sloturi cu fructe

100% bonus până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

100% până la 1000 RON + 200 rotiri gratuite
75% până la 500 RON + 100 runde gratuite
75% până la 1000 RON + 100 free spins
100 rotiri gratuite la verificare

Jocuri asemanatoare cu Sweet Bonanza

Slotul Sweet Bonanza gratis al furnizorului Pragmatic Play te trimite în lumea fanteziilor culinare imaginate pe tărâmul îndepărtat al dulciurilor. Pajiștile de vată de zahăr, dealurile pline de bomboane de ciocolată, râurile de caramel și munții de înghețată sunt visul oricărui pofticios! Pe grila de joc 6×5 se adaugă clasicele fructe gustoase și alte patru bomboane cu gusturi dezlănțuite în mii de premii. Simbolurile cad în cascadă și oferă câștiguri consecutive la fiecare rotire cu peste 21.000 x miza în modul special de runde gratuite.

Furnizorul Pragmatic Play nu impune niciun fel de restricții sau costuri suplimentare în orașul Bonanza, singura condiție fiind colectarea a cât mai multe premiile savuroase cu ajutorul multiplicatorul de câștig explozibil. Profită de rata volatilității care este peste medie și de procentul de returnare la jucător care este de 96,52%. Toate indiciile sugerează faptul că slotul Sweet Bonanza al furnizorului Pragmatic Play este jocul perfect pentru a savura cele mai dulci combinații câștigătoare!

Cum se joacă Sweet Bonanza gratis

Bucuria de a urmări cum bomboanele colorate și fructele atrăgătoare cad consecutiv pe grila de joc 6×5, este una din caracteristicile care diferențiază slotul Sweet Bonanza de alte sloturi, care folosesc învârtirea convențională a tambururilor. Interfața grafică, specifică furnizorului Pragmatic Play, este inovativă și premiată pentru calitatea și pasiunea cu care este creată. Nici elementele de gameplay nu sunt de neglijat. Sunt foarte intuitive, iar regulile sunt foarte simple! În primul rând, simbolurile plătesc oriunde pe grila de role. Important este ca numărul total de simboluri identice dintr-o rundă să fie de 8, 10 sau 12+ pentru a produce combinații câștigătoare.

Sortimentul de simboluri savuroase este pentru toate gusturile. Fructele specifice temei clasice a jocurilor slot sunt reprezentate aici, în ordine crescătoare, de banană, struguri roșii, pepene verde, prună zemoasă și măr roșu ca focul. Simbolurile fructate sunt urmate de 4 bomboane apetisante cu gusturi bogate în câștiguri la fel de dulci ca mierea.

Simbolul Scatter este absolut delicios și ia forma unei acadele gigantice cu gust de căpșuni și vanilie. Dacă vremea din orașul Bonanza se menține caldă și dacă acadeaua cade de peste 4 ori într-o rundă pe grila de joc, câștigurile vor fi garantate și foarte gustoase. Pe lângă premiile în bani, combinațiile Scatter te vor teleporta în modul de runde gratuite unde visele devin realitate. Celor 10 rotiri li se adaugă, la apariția altor 3 simboluri acadea, încă 5 runde gratuite. În acest mod special apare și simbolul Multiplicator de câștiguri căruia îi este atribuit aleatoriu o valoare de la x2 la x100. Sumele acestui simbol în formă de bombă zaharoasă sunt adunate, iar câștigul total al secvenței speciale este înmulțit cu valoarea finală.

Slotul Sweet Bonanza gratis beneficiază și de un mod de miză special ce permite jucătorilor selectarea multiplicatorului de câștig. În funcție de miza selectată, multiplicatorul crește x20 sau x25. Atunci când crește la x20, ai posibilitatea de a cumpăra o rundă de jocuri gratuite prin plata unei valori, egală cu 100x miza totală. Când multiplicatorul de miză este x25, șansa de a câștiga jocuri gratuite este dublată, iar numărul simbolurilor Scatter crește. Imaginează-ți toate plățile pe care acest slot le activează prin motorul de joc în cascadă și adaugă apoi toate rundele gratuite, multiplicatorul de câștig și liniile de plată nelimitate. Este pur și simplu fenomenal de Sweet!