Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Top Gun

Adrenalina oferită de avioanele supersonice sau de motoarele turate la maximum ale bolizilor pe două roţi sunt readuse la viaţă prin jocul Top Gun, realizat de cei de la Playtech. Oferit în țară de Maxbet Romania, jocul este inspirat din producţia cinematografică de succes cu acelaşi nume, care făcea furori la începutul anilor ’90. Prin urmare, dacă simţi nevoia de viteză, asemenea personajului întruchipat de Tom Cruise, atunci jocul slot pus la dispoziţie de Maxbet Romania îţi oferă tot ce îţi doreşti, de la distracţie, la câştiguri substanţiale.

Rating:
Producator: Playtech
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 6,350 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 15x
50 RON la verificarea contului

Jocuri asemanatoare cu Top Gun

Dazzle me

Frog story

White King

Guns n Roses

Odată ce apeși butonul de start la jocul oferit de Unibet ro, pe fundal vor rula unele dintre cele mai îndrăgite piese, precum Welcome to the Jungle, Sweet Child of Mine sau Paradise City,  în care vocea acută a lui Axl Rose se împletește cu riff-urile de chitară și solo-urile lui Slash Gun. Nu au fost uitate nici baladele rock November Rain sau Don`t Cry, care a făcut trupa atât de iubită de către categorii largi de public.

De altfel, figurile legendare ale celor doi rockeri sunt unele dintre cele mai întâlnite simboluri la jocul cu 5 role oferit de Unibet ro, acestea fiind completate de simbolurile aferente jocului de cărți, de la 10 la As, precum și de o serie întreagă de sigle și simboluri aferente genului muzical, precum pistoalele împletite cu trandafiri, discurile de vinil sau decupajele din ziare, în care se face mențiune la concertele sau evenimentele din viața tumultoasă a trupei.

Atmosferă de concert cu Unibet ro

Din punct de vedere grafic, jocul poate fi considerat unul de excepție, fundalul fiind construit asemenea unei impunătoare scene de concert, cu instalații uriașe de lumini pe margine și efecte speciale, precum flăcări sau jerbe de artificii izvorând în momentul în care prinzi unul dintre bonusurile oferite de joc. De asemenea, în fața scenei, avem o mulțime de oameni aplaudând, cu un efect ce imita mișcarea permanentă, dând jocului slot oferit de Unibet ro un plus de dinamism.

În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt oferite atât de simbolurile de la 10 la As, dar și de figurile membrilor trupei, care, atunci când sunt dispuse grupat, sub formă de cruce, au rol de simboluri Wild, cu rol de multiplicatori pentru restul simbolurilor cu care intră în contact. Același rol îl au și discurile de vinil, care, odată ce le prinzi pe rolele de la 1 la 4, îți oferă posibilitatea de a aștepta câștigarea celui de-al treilea printr-o rotire specială pe rola a cincea.